Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okulu bu yıl temmuzda bitirdim şubeme sorgulattım hala öğrenci gözüküyomuşum?Bende 31 ekim 2009 son yoklama tarihi diye bir şey duydum ben o kapsam'damıyım değilmiyim bilginizi varmı?
  • 31 ekim son yoklama tarıhı degıl. Aralıkta gitmek isteyenler için erken sevk dilekçesi verme süresi

Celp Dönemi Erken Sevk Dilekçesi Verilebilecek Tarihler
    Şubat (Tabip) 01 Kasım- 31 Aralık
    Nisan (Karışık Sınıf) 01 Kasım- 28/29 Şubat
    Haziran (Tabip) 01 Mart-30 Nisan
    Ağustos (Karışık Sınıf) 01 Mart-30 Haziran
    Ekim (Tabip) 01 Temmuz-31 Ağustos
    Aralık (Karışık Sınıf) 01 Temmuz-31 Ekim

bunlar erken sevk dilekçe tarıhleri. Sen istadiğin zaman gidip karar aldırtabilirsin.Zaten cart diye hemen seni askere almıyorlar bi 10-12 ay ılerıye sallıyorlar.Mesela ben agustosta gittim karar aldırtmak için bana mayıs 2010 dedıler. Erken sevk verecektimki kilodan takıldım. Tırmalıyorum şimdi
  • Çok teşekkür ederim cvplar için...Kilo problemim yok normal kilodayım.
  • biraz hareketlenmeye başladı bizimde topic maşallah. Bende temmuzda bitirdim okulu inşallah kasım ayında başvuruyu yapacağım karar aldırmak için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_ok

biraz hareketlenmeye başladı bizimde topic maşallah. Bende temmuzda bitirdim okulu inşallah kasım ayında başvuruyu yapacağım karar aldırmak için.

Kasım ayında sizin topik yavaş yavaş gelmeye başlayanlar olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 19 Ekim 2009; 10:51:35 >
  • Pasa kardes..biz daha gitmeden biletlerin yerini hazirlamissin
  • quote:

Orijinalden alıntı: echoline

Pasa kardes..biz daha gitmeden biletlerin yerini hazirlamissin

Tabiki biletlerimiz şansa kalmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidcraig

Okulu bu yıl temmuzda bitirdim şubeme sorgulattım hala öğrenci gözüküyomuşum?Bende 31 ekim 2009 son yoklama tarihi diye bir şey duydum ben o kapsam'damıyım değilmiyim bilginizi varmı?

arkadaşım hiç muayene olmadıysan 31 ekime kadar muayene olup askerlik kararı aldırman lazım. buna da son yoklama denir.
    31 ekim hem aralıkta asker olmak isteyenlerin son başvuru günü hemde bu yıl okulunu bitirenlerin son yoklamasını yaptırma günü. bunu geçersen yoklama kaçağı olursun başın ağrır, durduk yere başını derde sokma. bir an önce git şubeye muayene ol askerlik kararı aldır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_ok

biraz hareketlenmeye başladı bizimde topic maşallah. Bende temmuzda bitirdim okulu inşallah kasım ayında başvuruyu yapacağım karar aldırmak için.

son yoklamanızı bu ay içinde yaptırın torunlarımın torunları:) yoklama kaçağı suçu işlemeyin
  • Merhabalar;
    Topic sinek avlıyor demişsiniz. Size bir ton soruyla geldim

Öncelikle benim okulum (Elektrik elektronik müh.) hayırlısıyla Ocak sonu Şubat başı gibi bitiyor. Nisan 2010' a yetişmek için uğraşacağım. Son sınavım 19 Ocak gözüküyor. Kağıtların okuma payı 1 hafta desek en geç 30 Ocak gibi açıklanır diye tahmin ediyorum. Bundan sonraki ilk kurul toplantısına da mezuniyetimin yetişmesi için hocalara baskı kuracağım. Yani en kötü ihtimal Şubat 15 gibi mezun olacağım.

1)Nisan 2010 a yetişmem için Şubat 15'ten önce herhangi bir müracaat yapmam gerekiyor mu?
    2)Yukarıdaki sorumun cevabı hayırsa Şubat 15'ten sonra ne yapmam gerekiyor?
    3)Sizce Nisan' a yetişme şansım nedir?
    4)Yukarıda bir arkadaş kilo probleminden bahsetmiş; 2.09.1985 doğumluyum, boyum 1.73 kilom ise 90. Bu bir problem teşkil eder mi muayeneyede?(Ederse çabalayıp kilo vereceğim)
    5)Yaşımı ve bitirdiğim okulu dikkate alırsanız; uzun veya kısa dönem çıkma ihtimali nedir?

Şimdiden teşekkürler....

• quote:

Orijinalden alıntı: erancan26

Merhabalar;
    Topic sinek avlıyor demişsiniz. Size bir ton soruyla geldim

Öncelikle benim okulum (Elektrik elektronik müh.) hayırlısıyla Ocak sonu Şubat başı gibi bitiyor. Nisan 2010' a yetişmek için uğraşacağım. Son sınavım 19 Ocak gözüküyor. Kağıtların okuma payı 1 hafta desek en geç 30 Ocak gibi açıklanır diye tahmin ediyorum. Bundan sonraki ilk kurul toplantısına da mezuniyetimin yetişmesi için hocalara baskı kuracağım. Yani en kötü ihtimal Şubat 15 gibi mezun olacağım.

1)Nisan 2010 a yetişmem için Şubat 15'ten önce herhangi bir müracaat yapmam gerekiyor mu?
    2)Yukarıdaki sorumun cevabı hayırsa Şubat 15'ten sonra ne yapmam gerekiyor?
    3)Sizce Nisan' a yetişme şansım nedir?
    4)Yukarıda bir arkadaş kilo probleminden bahsetmiş; 2.09.1985 doğumluyum, boyum 1.73 kilom ise 90. Bu bir problem teşkil eder mi muayeneyede?(Ederse çabalayıp kilo vereceğim)
    5)Yaşımı ve bitirdiğim okulu dikkate alırsanız; uzun veya kısa dönem çıkma ihtimali nedir?

Şimdiden teşekkürler....

1) mezun olmadan herhangi bir başvuruda bulunamazsınız.
    2) mezuniyet belgesi ile askerlik şubesine gideceksiniz. orda son yoklamanızı (muayene, askerlik kararı) olup. hemen ardından erken sevk isteyeceksiniz. (muayeneye giderken"bir an önce askere gitmek istiyorum" demeyi unutma.)
    3) şubat sonuna kadar başvurup nisan celbine yetişebilirsiniz.
    4) fazla kilonuz yok. askerlik için tabi.
    5) elektrik-elektronik mühendisliği güzel bir bölüm, uzun da çıkabilir kısa da. önemli olan 333'e yetişebilmen.
    bu arada siz bot bağladığınızda benim 2 ayım kalacak:) (asker öğretmenim)

• quote:

1) mezun olmadan herhangi bir başvuruda bulunamazsınız.
    2) mezuniyet belgesi ile askerlik şubesine gideceksiniz. orda son yoklamanızı (muayene, askerlik kararı) olup. hemen ardından erken sevk isteyeceksiniz. (muayeneye giderken"bir an önce askere gitmek istiyorum" demeyi unutma.)
    3) şubat sonuna kadar başvurup nisan celbine yetişebilirsiniz.
    4) fazla kilonuz yok. askerlik için tabi.
    5) elektrik-elektronik mühendisliği güzel bir bölüm, uzun da çıkabilir kısa da. önemli olan 333'e yetişebilmen.
    bu arada siz bot bağladığınızda benim 2 ayım kalacak:) (asker öğretmenim)

Çok teşekkür ederim. Çevremden birçok kişi yetişemezsin diyordu, içim gerçekten rahatladı. Vatan borcumu hem en kısa zamanda tamamlamak, hem de işsizlik stresiyle dolaşmamak için okul biter bitmez gitmek istiyorum. Uzun kısa hiç farketmez. Etrafımda gidenlerin hiçbirinden keşke askerlik yapmasaydım lafını duymadım ve ben de gerçekten gitmek için can atıyorum. Size de hayırlı tezkereler

• Paşa abi torunlarında abisi olucan...
  • torunlar bekliyoruz sizi hadiyin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KTSL28

Paşa abi torunlarında abisi olucan...

Gerekirse oluruz, askerde olacağım ama yinede gidene kadar destek olurum torunlarıma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAŞA

quote:

Orijinalden alıntı: KTSL28

Paşa abi torunlarında abisi olucan...

Gerekirse oluruz, askerde olacağım ama yinede gidene kadar destek olurum torunlarıma...

Abi eğer yazıcı olursan askerdeykende girersin sanırım
  • arkadasım genel kurmay acıklama yaptı bızım alacagımız kararlar meclisın aldıgı gıbı 2 gunde olmaz dıye yanı bana sorarsanız askerlık 2011 e kadar boyle gıder adamlar 2009 da dedı kısa donemın kalkması 3 yıla yayılacak bır donemdır dıye
  • Kasım ayı geldi neredeyse yavaş yavaş başlar bizim tertipler..
  • yahu bi biz gidek efsane 331 gitsin az bekleyin ne aceleniz var yahu...
  • vay be gün gelecek burayaa hadi gelin torunlar triplerine giricez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.