Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 333. dönem gidecekler bizim erken sevk işlemlerimiz bittikten sonra buraya yazmaya başlarlar artık... Biz biraz erkenciydik ne de olsa Efsanelerin Efsanesi Dönemiz... 333. dönem kardeşlerimizde Kasım ayı içerisinde buraya yazmaya başlarlar artık...

Paşa Abi...
  • 2.sayfamız hayırlı uğurlu olsun
  • bende yazayımda katkım olsun bari torunlar :)))...
  • 333 de gitsem varya beni astek değil direk general bile yaparlar bunela kimse yok bunlar az diye bizim askerliği uzatmasınlar
  • bende normalde 333. dönem olarak askere gidecektim ama erken sevk dilekçesi vererek 329. kd oldum. İyiki 329. kd yim.Bu şeyi (askerliği) ne kadar erken yaparsanız o kadar iidir.
  • bizde hayırlısıyla gidebilsek 333 diye diye resim çektiririz bol bol
  • 333. KD olacak mı bakalım !!!

En iyisi beklemeden bu işi bitirmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hathat

333. KD olacak mı bakalım !!!

Bu kısa dönem işi ehliyet olayına benziyor bir ara vardı bu dönem kesin bitiyor bu dönem son filan Allaha şükür daha bitmedi inşallah piyango da bize vurmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_ok

quote:

Orijinalden alıntı: hathat

333. KD olacak mı bakalım !!!

Bu kısa dönem işi ehliyet olayına benziyor bir ara vardı bu dönem kesin bitiyor bu dönem son filan Allaha şükür daha bitmedi inşallah piyango da bize vurmaz

Vurmaz vurmaz merak etmeyim 333. dönemde askere gidecekler rahat olsunlar...

• 331 lerr.. hadi gelin yaaa.. dört gözle bekliyoruz sizi... siz ne kadar çabuk gelirseniz 333'ler de o kadar çabuk gelir işalla =)
    saygılar..
  • torunlar 333 ler cabuk gelın bıtsın bu askerlık (noluo len bana daha askere gıtmeden torun torba sahıbı olup trıplere gırdım 331 yd sby adayı )
  • 331 ler bir gelsin önce ondan sonra 333 leri beklerler.
  • Bende 333.dönem oalrak gitmek istiyorum temmuz 2009da 4 yıllık işletmeyi bitirdim acaba ne zaman basvurmam gerek 333. dönem asker olabılmem ıcın?Şimdiden teşekkürler...
  • istediğin zaman gidebilirsin ama sube kabul eder mi bilmem :D
  • Belli bir başvuru donemi varmı o yuzden sordum??
  • aralık için gitmek istiyorsan erken sevk için son başvuru tarıhı 30 ekim saat 5 e kadar. 29 ekim tatil . Bence biranbönce git hallet işini. Kilo boy problemin yoktur umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidcraig

Bende 333.dönem oalrak gitmek istiyorum temmuz 2009da 4 yıllık işletmeyi bitirdim acaba ne zaman basvurmam gerek 333. dönem asker olabılmem ıcın?Şimdiden teşekkürler...

333 u bekleme 331 e gelebılırsın hala bu ayın sonuna kadar ekım snuna kdr basvurup erken sevk ısteyıp aralık 2009 celbıne yetısebılırsın (baska nedenlerle ıstemıosan tabı bısey dıemıcem )
  • İş durumum sebebiyle nisan döneminde gitmem gerekiyor.Bu nedenle belli bir başvuru tarihi varmı onu merak ettimn birde kime sorduysam 31 ekime kadar son yoklamanı yaptırman gerek yoksa bakaya durumuna düşersin diyorlar.Nisan dönemi içinde aynı şartlarmı geçerli illa ekim ayı içinde bu işlemleri yaptırmam mı gerek?ayrıca cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim...
  • istediğin zaman gidebilirsin dert etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: davidcraig

İş durumum sebebiyle nisan döneminde gitmem gerekiyor.Bu nedenle belli bir başvuru tarihi varmı onu merak ettimn birde kime sorduysam 31 ekime kadar son yoklamanı yaptırman gerek yoksa bakaya durumuna düşersin diyorlar.Nisan dönemi içinde aynı şartlarmı geçerli illa ekim ayı içinde bu işlemleri yaptırmam mı gerek?ayrıca cvp yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

okulu ne zaman bıttırdın tecıl varmı?
    okulu bu sene bıtırdıysen okul askerı subeye senın okulu bıtırdıgını bıldırıyor bu nedenle ya tecıl yaptırcaksın yada askere gıdıceksın yada nısanda kesınse nısan ıcın karar aldır?
    ama ıster tecıl ettır ıstersende nısan ıcın karar aldır ıkısı ıcınde gıdıp yoklama yaptırman gereklı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.