Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
549.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler dun askerliğimi tecill ettim bana verilen kağıtta statusu YD.SB.ADAYI yazıyor ne demek?

bu uzun dönemmi yapıcam yoksa kısa donemmi yapıcam ?

celp donemi aralık 2011 diyor bu ne demek? askerlik karar maddesi :28 diyor en son erteleme sebebi 36.madde diyor bunalrın anlamı neler ben 5 yıllık unv mezunuyum işletme ...istersem dahada tecil edebilirmiyim bu konularda bilgisi olan varsa rica ediyorum paylaşsın acilen ayrdım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

beyler dun askerliğimi tecill ettim bana verilen kağıtta statusu YD.SB.ADAYI yazıyor ne demek?

bu uzun dönemmi yapıcam yoksa kısa donemmi yapıcam ?

celp donemi aralık 2011 diyor bu ne demek? askerlik karar maddesi :28 diyor en son erteleme sebebi 36.madde diyor bunalrın anlamı neler ben 5 yıllık unv mezunuyum işletme ...istersem dahada tecil edebilirmiyim bu konularda bilgisi olan varsa rica ediyorum paylaşsın acilen ayrdım bekliyorum

Burası bu sorunun yeri değil 1, Aralık 2011'de askersin bu 2, lisans bitiren herkes YD subay adayıdır bu 3, kısa (6 ay) uzun (12 ay) olup olmayacagı son anda belli olur ama 2011'e Kısa dönem(6 ay) kalırmı onu bilemem buda 4, bu böyle devam eder gider 5,6,7,8,9,10...

• Aman paşa abi 2010 Nisan'a kadar sürsünde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan_ok

Aman paşa abi 2010 Nisan'a kadar sürsünde

Sürer sürer 333. dönem topiğini ben açtığıma göre rahat olsun bizim torunlarımız...

Paşa Abi...
  • ya bu donem sayıları nıye ıkıser ıkıser artıo

325,327,329,331 nısanda gıdenlerde 333
    yarın basvuruyorum bu arada 331 ıcın
  • biz 331. dönemler olarak mayıs ayında foruma yazmaya başlamıştık, 333. dönemler foruma yazmaya çok geç başladılar. hatta daha başllamadılar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogansc

biz 331. dönemler olarak mayıs ayında foruma yazmaya başlamıştık, 333. dönemler foruma yazmaya çok geç başladılar. hatta daha başllamadılar bile

331. dönem harici cevap yazan yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kablosuzAg

ya bu donem sayıları nıye ıkıser ıkıser artıo

325,327,329,331 nısanda gıdenlerde 333
    yarın basvuruyorum bu arada 331 ıcın

Arada tıp mezunları gidiyor bildiğim kadarıyla onlar 332 olacaklar
  • olurda 331 de problem olursa, kısa dönem olarak Şubatta gidebilme gibi bir şansımız yok mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazen13 -- 29 Eylül 2009; 12:11:55 >
  • Arkadaşlar biraz hareketlendirelim bizim dönemin konusunu imza filan yapabilecek arkadaşlar varsa imzamıza koyalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

olurda 331 de problem olursa, kısa dönem olarak Şubatta gidebilme gibi bir şansımız yok mu ?

Şubat'ta sadece (tıp dr.) olarak gözüküyor o yüzden gidemezsiniz büyük ihtimalle
  • Way anasına daha 327. KSD olarak askerliğimi bitireli 2 hafta oldu "HAS" torunlarım (nisan dönemi) konu açmış.

Allah hepinizin yolunu açık etsin, gönlünüze göre olur inşallah
  • quote:

Arkadaşlar biraz hareketlendirelim bizim dönemin konusunu imza filan yapabilecek arkadaşlar varsa imzamıza koyalım

imzanızı tamamlayın ben giriş sayfasına koyarım herkes faydalansın diye... Paşa Abiniz elinden geldiği kadar sizede yardımcı olacaktır ama artık canlanın sizde biraz toparlanın...
  • askere gıtmeden torunlarla makara yapmaya basladık

askerdeyken fırsat bulursam en cok buraya yazıcam
  • Arkadaşlar hiç mi giden yok 333 döneme tek kaldım herhalde buralarda
  • quote:

Arkadaşlar hiç mi giden yok 333 döneme tek kaldım herhalde buralarda

Olur olur, biz sevk evraklarımızı almaya başlarken burayada gelmeye başlarlar artık...
  • Torunlar çabuk gelin biz de evimize dönelim (331. Dönem Askere gitmemiş YD Subay Adayı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceset114

Torunlar çabuk gelin biz de evimize dönelim (331. Dönem Askere gitmemiş YD Subay Adayı)

Hocam daha dur ya valla geçmez askerlik böyle başlarsan
  • sıcaktan pişmeyeceğimi bilsem bende 333 olurdum ya kimse yok ne güzel in cin top oynuo bunlar bi ranzada tek kişi yatarlar artık
  • 325 olarak 333'te gitmek isterdim,şeklii rakam
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.