Şimdi Ara

333 MHZ ÇALIŞAN RAMİ NASIL 400 YAPARIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, imzamdaki sisteme sahibim. Bildiğiniz gibi intel anakartlara 400 ram taktığınız zaman işlemciniz 533 mhz ise rami direk olarak 333 mhz'e
    kilitliyor. Soracağım sorular:
    1) Anakarttaki bu kilidi kaldırmanın bir yolu var mıdır?
    2) O/C yaparak bunu düzeltme imkanım war mı? Şimdiden teşekkürler!!!

• hadi yaw,, yok mu bu işten anlayan biri?
  • Selam @Dr[ea]mmer ,

Anakartının imzanda D865 PERL olduğunu görüyorum,
    Bende aynı familyadan sayılabilecek D865 GLC var, hızaşım (overclock) konusunda son derece kabiliyetsizler diyebilirim.

Benim anakartta bellek frekansını artırma yok sadece bellek zamanlamaları değiştirilebiliyor, bellek zamanlamaları ile oynadığımda bazen bilgisayar açılmıyor Pili çıkartmak gerekebiliyor.

Bu konuda sana en sağlıklı yardımcı olabilecek kişi bu anakarttan kullanmış, @Supremum (Kadir, rumuzunu yanlış yazdıysam özür dilerim ).

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 4 Şubat 2006 17:23:17 >

• sağolasın çok teşekkür ederim de nerden bulucam kadir'i?
  • tamam buldum
  • kardeş kadir'i buldum sorunumu yazıp pm attım ama 2 gündür cvp gelmedi... Yok mudur bu durumdan anlayan başka birisi?
  • overclock yapman gerekir.işelmci + Ram Fsb arttırarak yani bunuda ancak software ile yapabilirsin.Senin anakarta uygun programı burdan indirebilirsin->http://www.cpuid.com/download/CG/CG-ICS952618.zip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr[ea]mmer

kardeş kadir'i buldum sorunumu yazıp pm attım ama 2 gündür cvp gelmedi... Yok mudur bu durumdan anlayan başka birisi?

Cevap gelse bile olumsuz gelecek, üzgünüm ama acı gerçek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.