Bildirim
3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (11. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Güvenlik bandı var ama bence firmalar için işlem görmüş laptopu yeni kutuya koyup bant yapıştırmak çok zor değildir. 14 gün içinde kullanılıp iade edilen ürünlerin o şekilde satıldığını düşünüyorum. Bu arada sizinki de bu şekilde ise üretim sırasında olmuş olma ihtimali daha yüksek bence de..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Cihazın video render ve CAD performansını merak ediyorum. Yükseltilmiş RAM'le deneme şansı olan oldu mu? -
Ram takma işini servisin ücretsiz yapacağını yazan bir arkadaş vardı. Taktırdınız mı acaba? Taktırdıysanız hangi şehir ve servis?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce 1 adet sipariş geçtim.
Bakalım nasıl bir cihazmış? -
Taktirmadim ama Ümraniyedeki Acer yetkili servisi ücretsiz takacağını söyledi
Lol oynamıyorum belki dota indiririm. Csgoyu indirdim şimdi bi deniyeyim diye açtım. Botlarla 71-123 fps aldım. Geçikme değerlerine vs. Sonra bakarım. (Benchmark yaparım.)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler,quote:
Orijinalden alıntı: gsad1905
Taktirmadim ama Ümraniyedeki Acer yetkili servisi ücretsiz takacağını söyledi
Akarada servisle konuşan oldu mu?
Oyun fpslerini merak edenler youtube da videoları var özel teste gerek yok %5 farkeder en fazla aynı özellikte bir pcyle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensjem -- 27 Mart 2019; 12:42:27 >
Ayn
boş olan slota 16 GB DDR4 2400Mhz ram takınca performans nasıl olur acaba? yoksa iki slotta da aynı değerde ram mi olmalı? 4+4 veya 8+8 gibi? -
Direkten döndüm vazgeçtim siparişi iptal ettim.quote:
Orijinalden alıntı: emekli56
Az önce 1 adet sipariş geçtim.
Bakalım nasıl bir cihazmış?
4-5000 aralığında bir şeye bakıyorum artık. -
Dual her zaman iyidir fakat tek 16 alınması ileriyi düşünürsek daha iyidir. İleride 16x2 yapılabilir. Şuanlık 8 de 16 da yeterli. 8x2 veya 4x2 yoluna gidebilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 27 Mart 2019; 15:49:58 >
eyvallah hocam. benim için 8 de yeterli ama çocuk oyun oynuyor. almışken 16 gb alayım 20 gb idare eder, ilerde bir 16 daha takarım çocuk iyi bir oyun bilgisayarı isteyene kadar idare eder diye düşündüm. gerçi ekran kartı üst düzey değil ama. -
Bos slota 8 taksak 4+8 seklinde kullanima uygun mudur?quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
Dual her zaman iyidir fakat tek 16 alınması ileriyi düşünürsek daha iyidir. İleride 16x2 yapılabilir. Şuanlık 8 de 16 da yeterli. 8x2 veya 4x2 yoluna gidebilirsiniz
Tabi
32 gb ram ihtiyacı olan oyunu oynatmaz zaten bu bilgisayar, tabi karar sizin yine de.
Gençler 16 takıp ne yapacaksınız :)
Bilgisayarın ömrü hayatında bile 12 yi dolduramazsınız..
Bugün geldi benim de hemen baktım vidalara ama hiçbirinde az bile oynama yoktu, sizin iade ürün olabilir açılmış ürün 2.eldir artık iade edin bence -
8i rahat Dolduruyorum. Hiç ae,lumion vs kullanıyormusun?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X