Şimdi Ara

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
44.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Bu fiyata reddit te paylaşılan Amazon com modeli olsa stabilite falan dinlemeyip yapıştırmıştım bir tane. i7 ve 8 gb ram çok iyi çünkü.
    Demek ki bu cihaz piyango bir cihaz, sanırım seride bir problem var ve fiyatı o yüzden böyle.
    Burada satılan cihazın (yani i5 versiyonunun) ABD fiyatı 600-700 dolar civarında. 8gb soldered ram var, ekran kartı Ryzen.
    TR fiyatı da 600 dolara geliyor. En azından yüksek vergileri kompanse etmiş oluyoruz. Sipariş geçiyorum, bakalım ya tutarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SchzophreniC -- 29 Mart 2019; 10:42:18 >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Sizin hakkınız iade bu kadar neden bekliyorsunuz? Diğer arkadaş iade edip yenisini almış. Bende menteşe sesi diye Hepsiburadaya iade ettim o gün param hesabıma geldi bende seçimi bekliyorum. Araştırıyorum başka bilgisayar aynı fiyata hızlısı varsa alırım başka marka yoksa aldığımdan alacağım. Şu menteşe sesi Teknosa gittim benimkinden kötü olan da vardı. Asus ve HP de baktım yandan olanların hepsinde vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SunSets

Sizin hakkınız iade bu kadar neden bekliyorsunuz? Diğer arkadaş iade edip yenisini almış. Bende menteşe sesi diye Hepsiburadaya iade ettim o gün param hesabıma geldi bende seçimi bekliyorum. Araştırıyorum başka bilgisayar aynı fiyata hızlısı varsa alırım başka marka yoksa aldığımdan alacağım. Şu menteşe sesi Teknosa gittim benimkinden kötü olan da vardı. Asus ve HP de baktım yandan olanların hepsinde vardı.
    Hocam bu modelde gördüğüm tüm bilgisayarlarda vardı menteşe sesi, bilseydim iade etmezdim, benim bilgisayara has bir durum değilmiş yani, ayrıca bendeki ses 14 günü geçtikten sonra ortaya çıktığı için direkt iade hakkını kullandırmadılar, servise yollayacağız vs dediler.
    Bende öyle iade ettim bende bilseydim uğraşmazdım. Seçimi bekliyorum seçimden sonra bakacağım başka model bulamazsam aldığımdan alacağım. Şu Acer Hepsiburada i3 lüsü var i5 lisi olsa bende alırdım. Hazır 8GB uyumlu RAM de vardı apartı falan hepsini benim tanıdığım Teknisyen var ona Her şeyi hallettirirdim. Sadece Amazon da var Vatanda da yok Hepsiburada olsa orası daha iyi benim hediye çekim de var o yüzden oradan istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 29 Mart 2019; 14:22:26 >
  • Geldiği şekilde mi kullanıyorsunuz yoksa temiz windows 10 kurulumu önerir misiniz ?
  • Elays E kullanıcısına yanıt
    Temiz win 10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Temiz kurulumdan beklentiniz nedir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün bugün geldi yaklaşık 1 saattir genel düzenlemeler yapıyorum, bir sıkıntı gözükmüyor şu an için. Fakat extra ram takılırsa daha iyi olacağı hissiyatını veriyor. Fakat ben mail ve internet harici çok kullanmayacağım için şu anlık ram almak için acele etmeyeceğim. Onun dışında sağında solunda fiziksel olarak hiçbir kusur yok. Şunu da belirtmeliyim ki diğer muadillerine göre yakışıklı bi bilgisayar, şık duruyor
    Alan herkese hayırlı olsun diliyorum. Fakat extra bi ram şart gibi gözüküyor
  • 16gb ram siparişi verdim ben gelince cesaret edersem kendim takmayı deneyeceğim. olmazsa servise götüreceğiz artık.

• servis hafta sonu çalışıyor mu bilgisi olan var mı?
  • Teslim alanlar vidaları da kontrol etsinler
    Servise gönderdiğimizde net bir şekilde yetkisiz müdahale diyeceklerdir

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150
    3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 30 Mart 2019; 13:23:10 >

• TEREROKA kullanıcısına yanıt
    Derken?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende sipariş verdim bakalim hayırlısı olur inşallah

• Sırf öyle diyeceklerini bildiğim için vidalarinda aşınma olan laptopu geri yolladım.

Amazondan alıp geri iade edenlerin sayısı sanırım azımsanacak kadar değil. Bu modelde bariz sıkıntı var bence bu yüzden kampanya hesabı stok eritmeye çalışıyorlar.

Servisin bu vidayı bahane ederek garanti dışına çıkaracağına Emin’im fakat inşallah amazonda müdahale edilmiş diye iade almaktan vazgeçmez şuan bunu yaşayacağım diye korku var içimde. 3.iadem ve iade süreçlerinden ne kadar bıktıysam amazonunda benden bıktığını düşünüyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 30 Mart 2019; 21:10:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-28350607C

Amazondan alıp geri iade edenlerin sayısı sanırım azımsanacak kadar değil. Bu modelde bariz sıkıntı var bence bu yüzden kampanya hesabı stok eritmeye çalışıyorlar.

Servisin bu vidayı bahane ederek garanti dışına çıkaracağına Emin’im fakat inşallah amazonda müdahale edilmiş diye iade almaktan vazgeçmez şuan bunu yaşayacağım diye korku var içimde. 3.iadem ve iade süreçlerinden ne kadar bıktıysam amazonunda benden bıktığını düşünüyorum :)))
    Servisin vidaları bahane ederek ürünü garanti dışına çıkartacaklarına nasıl eminsiniz mesela?

Bende öyle bir durum olmadığından eminim... Takabilirseniz kendiniz takın diyorlar zaten ram'i. Kaldı ki diğer diğer vidalar da aşınma yokken 1-2 tanesinde olması olayı açıklıyor.

Bu kadar boş bir sebepten bilgisayar iade edenleri daha önce görmemiştim. Görmüş oldum.

• Büyük ihtimalle açılmış laptoplar bir şekilde tekrar kutulanarak satılıyor, benim vidanın resmini buraya atmıştım, bariz işlem görmüştü, sıfır bilgisayar alıyoruz kimse kasası açılmış Laptop almak istemez yani. Yurt dışında bu şekilde ürünler, belirtilerek bir miktar ucuza satılıyor

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Kasayı zarar vermeden açarsanız problem olmaz ki bence servisin kendiniz de takabilirsiniz dediğiniz olayda bu. Kendine güveniyorsan tak demiş işte daha ne desin. Ama sen açarken tırnakları kırarsan vidaları kanırtırsan kapsam dışı kalır.

Siz nasıl eminsiniz aşınmış vidadan dolayı garanti dışına çıkmayacağına??

Sağlıklı düşünebilen insan sıfır bilgisayar alıp vidalarının hasarlı olduğunu gördüğünde iade eder.

Boş yorum olmuş biraz kusıra bakmayın konuda bir iki kişi var böyle saçma yorumlar yapan. Ya Amazon çalışanları ya da acer

Fiyatının özelliklerine veya piyasaya göre çok uygun olması bilgisayarı körü körüne savunmayı gerektirmez. Ucuz etin yahnisi misali. Vidası açılmış mavi ekran vermiş uyumamış uyanmamış açılmamış vsvs bu sorunları dikkate almayacak olan varsa kaçırmasın zaten bilgisayaro bir daha asla bulamaz. Ama ileride başımı ağrıtmasın diyen olursa da fiyata kapılıp hemen atlamasın. Alsın denesin sorun yoksa devam ama varsa da iade etsin. Sorun çıkmayan bilgisayar nadir sanırsam şans işi denesin belki şansı yaver gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 30 Mart 2019; 22:59:19 >

• Eski Acer kullanıcısı olarak tırnak kırılarak garanti dışı kalacağını sanmıyorum. Benim tırnak kırılmıştı ve vida yeride öyle yapıştırmıştım garantiye göndermiştim. O kırık yeride sorun olmayıp vida yerlerin de diye geri gönderilmişti. Cihazın dışı zarar görmesin ve donanımları da tabikide. Zaten içini açıp kendi kırmadığı ne malum. ;) Onlarda sizler gibi insan aynı şekil açıyorlar. Garantiye gidip servis de çalışan Teknisyenin de kırdığına şahit olmuştum. Çok sorun etmeyin kasa çok zarar alırsa büyümeden gönderip ücretsiz değiştiriyorlar. Kasa da açılma olup kullanmaya devam ederseniz garanti dışı kalır. Acer Teknisyeni bizzat kendisi söylemişti bunları. Ben müdüre kasayı açtım demiştim isterse o an garanti dışı bırakabilirdi cihazı. Dediğim gibi tırnak kırılmasıyla garanti dışı kalmayacaktır. Büyük zarar olursa büyümeden gönderip kendileri değiştirler kasayı. En mantıklısı kendilerine taktırın. Oraya kullanıcısı kendi isteğiyle parça takıldı diye not ederler. Devamlı garantiye gönderip parçayı çıkar kasayı tak yapmayın daha çok zarar görür ve sizi de uğraştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SunSets -- 31 Mart 2019; 0:19:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-28350607C

Kasayı zarar vermeden açarsanız problem olmaz ki bence servisin kendiniz de takabilirsiniz dediğiniz olayda bu. Kendine güveniyorsan tak demiş işte daha ne desin. Ama sen açarken tırnakları kırarsan vidaları kanırtırsan kapsam dışı kalır.

Siz nasıl eminsiniz aşınmış vidadan dolayı garanti dışına çıkmayacağına??

Sağlıklı düşünebilen insan sıfır bilgisayar alıp vidalarının hasarlı olduğunu gördüğünde iade eder.

Boş yorum olmuş biraz kusıra bakmayın konuda bir iki kişi var böyle saçma yorumlar yapan. Ya Amazon çalışanları ya da acer

Fiyatının özelliklerine veya piyasaya göre çok uygun olması bilgisayarı körü körüne savunmayı gerektirmez. Ucuz etin yahnisi misali. Vidası açılmış mavi ekran vermiş uyumamış uyanmamış açılmamış vsvs bu sorunları dikkate almayacak olan varsa kaçırmasın zaten bilgisayaro bir daha asla bulamaz. Ama ileride başımı ağrıtmasın diyen olursa da fiyata kapılıp hemen atlamasın. Alsın denesin sorun yoksa devam ama varsa da iade etsin. Sorun çıkmayan bilgisayar nadir sanırsam şans işi denesin belki şansı yaver gider
    Ürün Türkiye'ye yeni geldi. Bu kadar insanın kasası açılmış oynanmış öyle mi? Sayıyla bir arkadaş uyku problemi yaşamış kuvvetle muhtemelen anakart sorunu, gelmiş bu cihazlar da bu problem var diyorsun. Sanki her satın alan mavi ekran aldı. Ayrıca serviste oynanmış bu bilgisayarlar yeni gibi sa-tı-la-maz. Bu mevzuatta böyle. Acer risk alıp işlem görmüş ürünü sıfır diye satacak yani 3 kuruş için...

Bu arada servis dışı kalma prosedürleri ile iddia sahibi sen isen ispatlamakta sana düşer. Açıkça soruyorum nasıl eminsin diye? Cevap yok geçiştirme var.

Saçma sapan ithamlarda bulunduğun içinde söyleyeyim ben bir üniversitede araştırma görevlisiyim, Acer yada amazon çalışanı değil. Bu mantıkla sende Asus çalışanı felansın herhalde :)

Neyse birşeyler daha yazacaktım da gerek yok. @ozturkakin arkadaşınızı dinleyin almayın arkadaşlar mavi ekran veriyormuş.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.