Şimdi Ara

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
44.416
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yolladım geri bugün, vidalarla oynanmış diye iadeyi reddederlerse şaşırmam. Kapalı kutuda bile böyle şeyler olabiliyor, dikkat etmek lazım demek ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    İade alırlar merak etmeyin burda bir arkadaş direkt açıp ram taktıktan sonra ekran kartı sistemden silinmiş bunu görünce iade edip yenisini almıştı..sizinkini çok rahat kabul ederler
  • bazı arkadaşlar siparişlerini iptal ettiklerini söylemişler.. aksine ben vidalar açılmış bile olsa ne kadar işlem görebilir ki bence bu paraya çok iyi fırsat..

ben yaklaşık 1 ay önce aldım acer laptop aylardır arıyorum.. keşke bunu alsaydım diyorum şuan..
    ben en altta verdiğim linkteki cihazı aldım 6 taksitle 3189 tl ye geldi FHD değil.. 100 tl kazandığım puanlada WD 240gb m2 ssd aldım 120 tl ye geldi bana puanla aldığım için avantajix 58 tl ödemede bekliyorum umarım gelir..

bir arkadaşın kırılan makinadan çıkma 8gb DDR3L ram vardı elimde..
    birde özellikle m2 slotlu bir cihaz araştırması içindeydim..
    acer servise kendim götürdüm.. garanti dışı kalmaması için DDR3L 8 gb ram ve m2 ssd yi taktılar ayrıca sistemi ssd ye kurup ücret almadan ve garanti dışı kalmadan cuma 11 de teslim ettiğim cihazı tam 4 gün sonra salı günü gidip teslim aldım..

ama yinede almamış olsam sanırım amazondaki ultrabook kesin alırdım yine 8gb ram takviyesi ve 1 tr bir normal hdd depolama takviyesi ile görünüş olarak ve FHD kalitesiyle çok daha iyi olurdu.. metal kasa harika bir notebook..

ben aldığım ürün bu.. bütçem 2500 den 3000 e çıkardım mümkün olduğunca az harcama ve eldeki imkanları değerlendirmeliydim..

neyse sağlık olsun aldık ve takviyeleride yaptık..
    cihaz şuanda 240gb ssd + 1000 gb depolama ve 16 gb ram oldu.. 3189 üstüne sadece 120 tl ssd masrafım oldu uzun yıllar götürür heralde bizi diye düşünüyorum.. cihazdan şuan çok memnunum, olumsuz yanı FHD değil.. ram DDR3L.. buna şükür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 27 Mart 2019; 18:48:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: StalkerReborn

8i rahat Dolduruyorum. Hiç ae,lumion vs kullanıyormusun?
    sanki notepad gibi anlatmışsın o uygulamaları. Gündelik hayatta kim napsın after effects'i :). Alanlar içinden binde bir bile değildir bu oran.
  • snl_ S kullanıcısına yanıt
    1TB hdd sata mı ffc kablosuyla mı takılıydı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • incubus İ kullanıcısına yanıt
    Haklısın.

• Sipariş verdim, teşekkürler
  • Evet arkadaşlar hangi ramleri aldınız? Bende şimdi sipariş vereceğim..
    Bunu alıp takan var, farklı sitelerde farklı fiyatlara bulunuyor.
    www.hepsiburada.com
    Kingston 4GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram (KVR24S17S6/4) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-4gb-2400-mhz-ddr4-notebook-ram-kvr24s17s6-4-pm-HB00000C37C3
  • Bugün tam sipariş veriyordum ki redditteki şu yoruma denk geldim:https://www.reddit.com/r/SuggestALaptop/comments/97avgq/what_do_you_guys_think_of_this_acer_swift_3/

Cihazda ciddi stabilite problemi olduğunu söylüyor. Uyku moduna geçmeme, sürekli mavi ekran verme problemi varmış. Alan arkadaşlar böyle bir şeyle karşılaştınız mı?
  • Hayır cihaz gayet akıcı. Üstünde gelen işletim sistemiyle hiç bir ayar yapmadan kullanıyorum. Kullanması oldukça eğlenceli bir cihaz. Mavi ekran hiç almadım, uyku problemide yok.

• SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Mavi ekran sorunu yaşayanlar oldu, açılmama sorunu yaşayanlar oldu, menteşeden ses gelme sorunu yaşayanlar oldu ben de dahil, ama hiç sorun yaşamayanlar da var, biraz şans işi.
    Hyr

0dan kurmanızı öneririm

• gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı iade etmediniz mi?

• Yolladım hala cevap bekliyorum, distribütör firmaya gitti 20 iş günü süresi varmış

Mavi ekran almamıştım ama uyku problemi mevcuttu bende. Ekranı kapattıktan sonra anında uykuya girmesi gerekirken bazen 5 dk sonra bazrnde hiç girmiyordu uykuya. Sıfır yüklemeden sonra da değişen birşey olmadı

• Yok mu şu laptopun kullanıcı ana konusu,fırsattan çıktı artık. Sürekli yukarı çıkıyor, ille aldıracaksınız hee.
    Amazon da bi zam yapısında da sıcaklığı bitsin artık şu laptopun.
    Bu kadar uzun fırsatta olmaz ayrıca, 2 3 bilemedin 5 gün,demekki ederi bu laptopun diğer satıcılar kazıklıyor.

Bu fiyata reddit te paylaşılan Amazon com modeli olsa stabilite falan dinlemeyip yapıştırmıştım bir tane. i7 ve 8 gb ram çok iyi çünkü.

• Hepsi yazılımsal.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.