Şimdi Ara

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
44.415
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vidalarında hasar olanda var olmayanda var kontrol etmenin kime ne zararı dokunur? Acer ile de Amazon ile de konuştum sıfır bilgisayarda vidada problem olmamalı dendi. Ben bana verilen bu bilgilerden yola çıkarak sıfır olmayabileceğini söylüyorum sen neye dayanarak sıfır olduğu konusunda diretiyorsun? Neymiş mevzuatmış. Hani nerde mevzuat resim attık buraya oynanmış diye bu mu mevzuat. 2 haftadır iade ile uğraşıyorum hani beni koruması gereken mevzuat nerde arkadaşım söylesene. Servis konusunda ben buraya zaten genel işleyişi söylüyorum yine bana verilen Bilgi siz açarsanız kapsam dışı kalır bunu kanıtlamam gerekmez asıl sizin kapsam dışı kalmazsanız demeniz kanıt gerektirir ki size uyup müdahale eden Kişiler madur olmasın. Herkesin şansı sizin gibi iyi gitmez kapsam dışı bırakıverirkler sorumlusu siz olursunuz.
    Mümkünse cevap dahi vermeyin konuyu takip edenler kimlerin hangi sorunu yaşayıp kimlerin sorunsuz kullandığını biliyorlardır zaten
    Sorunu olan bilgisayarların sizin gibi kişilere gönderilmesi ümidiyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-28350607C -- 31 Mart 2019; 3:7:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be bırakalı konu epey büyümüş. Rami servise taktıran arkadaşlara bir sorum olacak kaç günde teslim ediyorlar?

• Mavi ekran, uykuya dalmama, oynanmış vidalar gibi can sıkıcı sorunlar ile karşılaşmadım. Burada (veya diğer konusunda) tavsiye edilen RAM ın 4gb lığından aldım. Ankara için yetkili servisi neresi oluyor? Yoksa eli iyi olan bir bilgisayarcıya taktıracam; benim pek el becerim iyi değildir.

• hadi artık fırsat bitti.. 3750 olmuş
  • Bana sorarsanız 3750 liraya bile hala alternatifsiz kalıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü takip edenler sizce fiyati tekrardan 3350 bandına iner mi? Yoksa daha da artmadan alınmalı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: dzuvay

Ürünü takip edenler sizce fiyati tekrardan 3350 bandına iner mi? Yoksa daha da artmadan alınmalı mı?
    Tam satın almak için siteye girdim, fiyat değişmiş. Şans işte...

• Siparişlerim kısmından kontrol ettim, ürünü 15 Martta almışım. Şuana kadar fazla kullanmadım ancak tecrübe ettiğim kadarıyla konuda yazılan problemlerle karşılaşmadım.
    Bu kadar çok satılmasına rağmen yine 15 gün iyi devam etti. Bir sıcak fırsatçı ucuz fiyatı gördükten sonra zamlı fiyatla asla satın almaz ürünü :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adaptörü bu şekilde gelen var mı?

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150
  • Kimler hangi ramleri taktı? Bilgilendirir misiniz?

• Arkadaşlar aynı soruları sorup duruyorsunuz. Baydı artık yanıt vermek. Önceki arkadaşlarımızın yazdıklarını bi' okuyun. Ondan sonra orada yazanların dışında bir şey olursa sorun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dzuvay D kullanıcısına yanıt
    Fiyat tekrar düştü

• Teşekkürler. Ben de sipariş verdim.

• Bankamatik kartı ile alışveriş yapamıyor muyuz bu siteden? 3 kartımı da kabul etmedi, kredi kartım da yok.
  • Ödeme sisteminde biraz sıkıntı oluştu ancak telefon ile arayıp çözdüler. Fiyat çok iyi.

• alabildim şükür. 4gb 2400mhz laptop ram'i vatan'da falan var mıdır gidip baksak? internetten almak şart mı?
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    İstediğiniz yerden alabilirsiniz genelde fiyatı daha uygun olduğu için internet tercih ediliyor.

• www.hepsiburada.com
    Kingston 4GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram (KVR24S17S6/4) Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/kingston-4gb-2400-mhz-ddr4-notebook-ram-kvr24s17s6-4-pm-HB00000C37C3?

siz bundan mı aldınız?
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Ben daha ram almadım, bugün fiyatı çok uygun olan 8gb rahmden bende sipariş vermiştim ama ardından iptal etmişler. Şimdi 4gb mı alsam 8gb mı alsam onu düşünüyorum.

• www.hepsiburada.com
    Kingston 4GB 2400 MHz DDR4 Notebook Ram (KVR24S17S6/4) Fiyatı
    http://www.hepsiburada.com/kingston-4gb-2400-mhz-ddr4-notebook-ram-kvr24s17s6-4--p-HBV00000C37C4?magaza=Techburada

mouse ve 4gb ram de aldım beklemedeyim artık.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.