Şimdi Ara

3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
323
Cevap
8
Favori
44.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayarı 2 haftadır kullanıyorum yaşadığım sorunlar; fotoğraf görüntüleyici sürekli hata veriyor, mouse bazen 5-10 saniyeliğine donuyor hareket ettiremiyorum ve güç düğmesine hazırda beklet komutunu tanımladığım halde çalışmıyor.

Bu sorunları düzeltebilir miyim ? Ayrıca temiz kurulum nedir nasıl yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukyil92 -- 9 Nisan 2019; 0:57:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı ürünlerinde hep 8gb ram ile satılıyor. Sadece Türkiye de 4gb bu şekilde sanırım.

• 4 gb ram varken ve opera açıkken ram kullanımı 2 gb falandı. 4 gb ram daha taktım ve aynı şekilde sadece opera açıkken ram kullanımı 4.5 gb civarı olmaya başladı. Bunun sebebi ne olabilir?

• Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Ne kadar çok verirsen o kadar kullanır ve ek olarak 4gb takılıyken 4-12gb arası rami ssd den alıyordu. Onu da görev yön. Gibi şeylerden göremezsin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ram takınca bilgisayar hızlandı diyebilir miyiz o zaman tarayıcı kullanırken? 2 gb boşa gitmemiştir yani?
  • Diffarensiyel kullanıcısına yanıt
    Tabikide. Çoğu işlemde ssd olduğu halde bekleyerek açılmayacağı için artık (ssd yi ram olarak kullandığı zaman mesela ya da oyun yükleme ekranlarında gibi... hdd nin yavaşlığından bahsettim burada) hızlandı diyebiliriz.

• farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    Acer ın sitesinden touchpad driver ını kurdum. Donma sorunu yapmadı 2 gündür. Bir deneyin isterseniz

• StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı kullanan arkadaşlardan oyun performansı hakkında bilgi bekliyoruz pes19-fifa19 gibi oyunlarda ve diğer oyunlarda performansı nasıldır 4 gb ramli hali ile bilgi verebilirlermi??
  • ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    4GB RAM ile O oyunları rahat oynatır. Ben Apex Legends, R6, Crysis 3 gibi oyunlar denedim 4GB ram sıkıntı çıkarmadı. (SSD den RAM aldığı için)

Pes 2019 da 20-40 fps arasinda gidip geliyor, oyun performansı pek iyi denemez.

• gsad1905 G kullanıcısına yanıt
    Gerekli ayarlar yapılırsa 60 sabitlenir diye düşünüyorum.

Hocam arkadaş 20-40 fps diyor siz rahat oynatır diyorsunuz ne yapılmalı kararsız kaldım fifa 19 pes 19 yüklü olup oynayan yok mu baska?

Mesela? Tüm sürücüler güncel şu an, görüntü kalitesinden vs kısmayı kastediyorsunuz sanırım?

• Arkadaşlar bir kaç kişi de özelden sorduğu için yazıyorum. Önceliğiniz oyun oynamak ise bu laptop sizin için değil, bu laptop daha çok iş/eğitim amaçlı kullanılabilecek bir Laptop, arada sıkılınca orta seviye oyunları grafik ayarlarını düşürerek akıcı oynarsınız hepsi bu, sonuçta ekran kartının limitleri az çok belli. Oyun amaçlı alan arkadaşlar pişman olabilir.

• Silinen mesaj için yazıyorum. Bana şuan SSD den bilgisayarının kaç GB RAM aldığını söyle. Ben sana yanıt vereceğim. 3345 tl ACER SF315-52G I5-8250 4GB 256SSD MX150

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 12 Nisan 2019; 13:9:30 >
  • farukyil92 F kullanıcısına yanıt
    windows isosu indirin kurun büyük ihtimal o hatalar geçer. techbench ya da windowsun kendi sitesinden edinebilirsiniz.
    Ek olarak temiz kurulum sonrası bu pcnin fifa 18-19 performansı nedir arkadaşlar
    Pes 19 yüksek ayarlarda sıkıntı yaşamadan oynadım.. 8 gb ram ile. Fps değerlerini bilemiyorum

• Merhaba arkadaşlar. Laptopu 18 martta aldım. Birkaç sorunla karşılaştım o günden beri sebebini ve çözümünü bileniniz varsa anlatsın memnun olurum. İlk olarak laptop 2 defa hiç bir şekilde açılmadı ve tepki vermedi. Fakat batarya ışığı yanıyor ve bilgisayar ısınıyordu ama dediğim gibi adeta ölü gibiydi. Ardından kasanın altında ki batarya işareti ve yanında ki iğne deliğini gördüm.İğneyi oraya batırınca batarya ışığı söndü ve ardından power tuşuna basınca açıldı. Bu ilk sorundu ve tekrar yapıcaktır aynı şeyi. İkinci olarak laptopun fanları çalışmaya başlamadan önce iğrenç bi cızırtı ateşleme sesi gibi bi ses geliyor ve sonrasında çalışmaya başlıyor bu da bi sorun bence. Üçüncü olarak touchpad açılışta donuyor ve çalışmıyor. Laptopla gelen windowsu kullanıyorum bu arada. Varsa bu sorunlara çözümü olanlarınız yazsınlar lütfen. Hepinize kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.