Şimdi Ara

335. DÖNEM(AĞUSTOS-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.024
Cevap
9
Favori
707.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selamlar.Allahın izniyle bende gitmek istiyorum bu dönem :D BEnim sorum şu ben 17 yaşında üniversiteyi kazandım.2 ay önce de veteriner hekim olarak mezun oldum.Hiç yoklama yüzü muayene ve binimum birşey görmedim.Diplomam hala okulda.Ne yapmam lazım bilen bir arkadaş söylerse oraya başvuruyim yada gidiyim okulumdan belgemi alayım?
  • diploma (veya geçici mezuniyet belgesi), nüfus cüzdanı ve bu ikisinin 4-5 tane fotokopisiyle birlikte askerlik şubesine gidiceksin. muayeneyi de ya orda yaparlar yada bir askeri hastaneye gönderirler. ağustos başvurusu için haziran sonuna kadar zamanın var.
  • Bu dönem için erken sevk başvurusu yaptığımızda, başvuru neticesini ne zaman öğreniriz ? Gerçi başvuran herkesi alıyolar ama genede kesin sonuç ne zaman belli oluyor.Birde bildiğim kadarıyla kendi şubemizi arayıp sonucu öreniyoruz değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mascius

diploma (veya geçici mezuniyet belgesi), nüfus cüzdanı ve bu ikisinin 4-5 tane fotokopisiyle birlikte askerlik şubesine gidiceksin. muayeneyi de ya orda yaparlar yada bir askeri hastaneye gönderirler. ağustos başvurusu için haziran sonuna kadar zamanın var.

sağolasın hocam.benim en yakın zamanda diploma almam lazım yani şimdi.Ağustosa görüşürüz inşallah
  • inşallah.. bende henüz mezun olmuş değilim yüksek lisanstan. bir terslik falan olur allah korusun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtmmk

Bu dönem için erken sevk başvurusu yaptığımızda, başvuru neticesini ne zaman öğreniriz ? Gerçi başvuran herkesi alıyolar ama genede kesin sonuç ne zaman belli oluyor.Birde bildiğim kadarıyla kendi şubemizi arayıp sonucu öreniyoruz değilmi ?

nisan ve mayısın ortasına kadar erken sevk dilekçesi verenler mayısın sonu gibi kesin sonucu öğrenir. diğerleri haziran sonunda kesin sonucu öğrenir. dediğin gibi zamanında verilen hiçbir dilekçeyi geri çevirmezler. rahat olun. yeter ki siz gitmek isteyin gerisi boş. her türlü alırlar sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramcofb

quote:

Orijinalden alıntı: frtmmk

Bu dönem için erken sevk başvurusu yaptığımızda, başvuru neticesini ne zaman öğreniriz ? Gerçi başvuran herkesi alıyolar ama genede kesin sonuç ne zaman belli oluyor.Birde bildiğim kadarıyla kendi şubemizi arayıp sonucu öreniyoruz değilmi ?

nisan ve mayısın ortasına kadar erken sevk dilekçesi verenler mayısın sonu gibi kesin sonucu öğrenir. diğerleri haziran sonunda kesin sonucu öğrenir. dediğin gibi zamanında verilen hiçbir dilekçeyi geri çevirmezler. rahat olun. yeter ki siz gitmek isteyin gerisi boş. her türlü alırlar sizi

ben erken sevk dilekçesini verdim hemen sonucunu verdiler yani aldığım yeni askerlik durum belgesinde muhtemel celp dönemi ağustos yazıyor. sorduğumda da temmuz ayında gel sevk belgelerini al dediler.

• Torunlarımın torunları hadi biran once gidinde torunlarımın bileti olun :)
    331KSD HATAY ISKENDERUN Çok Kıdemli Jandarma ER
  • Daha önce gidenlerin listesine baktım yaşları en küçük 23-24 den başlıyor 30 yaşına kadar gidiyor bu.Ben 21 yaşındayım hiç sene kaybetmeden bitirdim okulu tecil ettirmeden direkt bu yıl gidebiliryor muyum?Diğerleri kendi isteğiylemi bu kadar erteledi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahina -- 22 Nisan 2010; 0:01:59 >
  • istediğin zaman gidebilirsin.

herkes okulunu bitirip sonrasında kendine uygun olan zamanda gider askere..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahina

Daha önce gidenlerin listesine baktım yaşları en küçük 23-24 den başlıyor 30 yaşına kadar gidiyor bu.Ben 21 yaşındayım hiç sene kaybetmeden bitirdim okulu tecil ettirmeden direkt bu yıl gidebiliryor muyum?Diğerleri kendi isteğiylemi bu kadar erteledi yani?

Dostum hemen git tavsiye ediyorum biz 30 a gelirken gittik cok cektik. Yaslanmısız :)
    En azından erken atlatmıs olursun erkenden onun acılır...
  • vay be bugün 23 nisan. geçen yıl 24 nisanda askerlik şubesine gidip tecili iptal ettirip 329. dönem olmuştum. kısa dönem tertipler eve geleli 3 ayı geçti ben batmanda asker öğretmenliğe devam ediyorum.
    şikayet etmiyorum tabi. şükür yaşıyoruz hala
  • bedelli askerlik te çıkmıyor kesin olarak.
  • 333.kısa dönem askere giden tüm arkadaşlar olarak sizleri bekliyoruz,
    Fazla uzatmayın, derim. Geldikten sonra bir şekilde zaman geçiyor. Benim gibi jandarma olanlar yemin ettiler bile, dağıtımı bekliyoruz artık.

333. dönem başlığındaki paylaşımlar süperdi, 331. dönem ve öncesinde giden arkadaşlardan çok şeyler öğrendik. Yeterli bilgi ve techizatla geldik, yapıyoruz. Onlara da çok teşekkür ediyorum.

selamlar...
  • gell 335 gell
  • Beyler Merhabalar,

Kısmetse bende 335.döneme dahil olmayı dusunuyorum ancak bir kac sorum olacak.Sanırsam agustosun ortasında teslım olacagız bız, Yemin törenide teslim olduktan 4 hafta sonra oluyor galıba.Ablamın dugunu olacak eylulun 18ınde ızın alma durumum nedır sızce..Izın alırsın her turlu dersenız tecılı bozdurmayı dusunuyorum..Yemın torenıne denk gelme ıhtımalı ne olur ayrıca..Sanırsam cuma gunu oluyor yemın torenı ve 9 gunluk bır tatıl oluyor galıba ardından, o zamana denk gelırmı sızce bılgısı olan varsa cevap verırse cok sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelcing

Beyler Merhabalar,

Kısmetse bende 335.döneme dahil olmayı dusunuyorum ancak bir kac sorum olacak.Sanırsam agustosun ortasında teslım olacagız bız, Yemin törenide teslim olduktan 4 hafta sonra oluyor galıba.Ablamın dugunu olacak eylulun 18ınde ızın alma durumum nedır sızce..Izın alırsın her turlu dersenız tecılı bozdurmayı dusunuyorum..Yemın torenıne denk gelme ıhtımalı ne olur ayrıca..Sanırsam cuma gunu oluyor yemın torenı ve 9 gunluk bır tatıl oluyor galıba ardından, o zamana denk gelırmı sızce bılgısı olan varsa cevap verırse cok sevınırım..

dostum izin alabilme konusunda bişi söyleyemem ama ağustosun 12'sinde teslim olunuyor. yani 18 eylüle kadar yemin töreni olur zaten o güne denk gelmez. hele jandarma olursan daha da erken oluyormuş yemin töreni.. bunlar kısa dönem çıkması halinde geçerli tabiki. yemin töreninden sonra da şanslı olursan 2 gün evci izni alınıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mascius -- 24 Nisan 2010; 19:29:15 >

• +1 beni de ekleyin lütfen...2008 temmuzda tecil ettirmiştim.tecilim bitiyor.ben de ağustosta gidecekler kervanındayım...
  • Yemın torenınden sonra sadece ıkı gunluk bır ızın mı oluyor..?
  • askerliğini yapmış arkadaşlarımdan öyle biliyorum. evci çıkamayanlar da oluyormuş tabiki ama aileden birileri gidince izin veriyorlarmış.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.