öğrenmek bilmek istediğiniz herşey burada. acemilikte başımıza gelen herşeyi tarafsız olarak anlatacağım.
quote:
Orijinalden alıntı: .ayhan.
öğrenmek bilmek istediğiniz herşey burada. acemilikte başımıza gelen herşeyi tarafsız olarak anlatacağım.
anlat bakalımm :) 4 saat once yemın ettım bende 1 .boluk KD safak 137 az kaldı kurtulacaz işallah
bugün yemin töreni vardı vede beklediğim gibi geçti gitti. beklediğim gibi yani sıradan normal bence. hotel diyordu dedelerimiz burası için lakin otel değil askerlik bence. ilk hafta denetim vardı vede 12 gün sabah 5 te kalktık denetim ayağına. yemekler sodexo yemek firmasından geliyor vede ortalaması yemeklerin fena değil sadece. sabah 5 te kalkıyorsun 6 da kahvaltı sırasına giriyorsun 7 de mıntıka yapıyorsun 8 de istima sonra eğitim vede 12 de yemek sırası 13:30 da istima vede 14 te eğitim.17 de akşam yemeği kuyruğu vede 18de yine iştima beklemesi vede duruma göre ortalama 19:30 da istima bitiyor vede 1saat 30 dakka ayakta ne yapıyoruz gidince görürsünüz artık. 21 de yat var lakin birçok kendini bilmez kişi 22 ye kadar dır dır vede dedikodu uyutmuyorlar insanı. vede en şansızı karma bölük. en rahatı ise 5. bölük. soyadı a,b,c,ç ve doğan a kadar olanlar karma bölükte vede 350 kişi karma bölük. allah herkese 5. bölük gibi bir askerlik nasip eylesin.
quote:
Orijinalden alıntı: MC_
quote:
Orijinalden alıntı: .ayhan.
anlat bakalımm :) 4 saat once yemın ettım bende 1 .boluk KD safak 137 az kaldı kurtulacaz işallah
kurtulalım artık vede bitsin bu okuldaki hayayatım yoksa gerçekten öleceğim. bir revire dahi çıkamıyorum vede boğazım patlayacak gibi 14 gündür içim çıktı.ilgilenen kim hiçkimse.revirciye gidersin yeminden sonra astek e gidersin revirciye git. tekrar revirciye gidersin üsteğmene git.çok şükür çıktım bügün ve hemen özele gittim vede ilaçlarımı aldım. allah burdakilere sabır versin diyeceğim ama karma bölüğe selam versin.
merak ediyorum karma bölükten başka diğer bölüklerde de bu kadar dır dır,vıdı vıdı eden,boşboğazlık eden ,kendini bilmez,ben 4 yıllık ünivrsite bitirdim ben beyim ben ağayım diyen varmı????? acaba diğer bölüklerin çavuşlarıda karma bölük kadar acımasız mı??? vede diğer bölüklerde bu kadar çok ben eskiyim istediğimi yaparım diyen varmı_???? yada ben eski yim ben her yerde sigara içerim ama sen kısa dönemsin sadece dışarıda sigara içebilirsin denilir mi??
saygı duyan saygı görse keşke....
buraya gelecek torunlarım hiçbirşey almadan gelselerde bişi olmaz çünkü kantinden herşey alınabilir.14 tl ye hamam çantası vede içinde nefte,ayakkabı boyası,sabunluk,kirli ve temiz çantası,askılık,düdük.... var . banyo havlusu da 6 tl ye kantinde mevcut vede boyu çok iyi çünkü askeriyenin verdikleri küçücük.şampuan mach 3 ve traş köpüğü vede herşey kantinde mevcut.bu arada küçük su 20 krş, çay 20 krş.