Başka 339 yok mu cidden. Bir nemesis torunumuz var..
şu "belki de son dönem" olayı olmamış bence. 335'ler bize öyle mi yaptı
quote:
Orijinalden alıntı: painkill
biz 335'ler mütevazı bir dönemiz 337 biraz yaramaz torunlar gibi olmuş
quote:
aynen başlığı açan devrem şu son dönem lafını kaldır bence moralini bozmayalım torunların... çünkü en iyi biz biliriz bu lafların sıkıntısını şakası bile insanı sinir eder
quote:
Katılıyorum. @EcreWeb son dönem muhabbetini uzatmak hiç hoş değil. İnşallah öyle bir şey olmayacak. Ana başlıktan da kaldırırsan çok sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: dodocuk34
quote:
biz 335'ler mütevazı bir dönemiz 337 biraz yaramaz torunlar gibi olmuş
evin haşarı çoçuklarıyız biz
Ama kimse şaka kaldırmaz olmuş. Komple kaldıralım madem bu başlığı.
339 DAN KİMSE YOK HERKES TORUNMU BEKLİO BURDA
quote:
Orijinalden alıntı: onetank 339 DAN KİMSE YOK HERKES TORUNMU BEKLİO BURDA
şimdilik sadece ben varım dede idare etcen diğer tertiplerimin düşmesine daha 1-2 ay var herkes benim gibi tez canlı değildir ;)
biri bizi çağırıyor galiba :)
Bizim askerliğe adım atmamıza 24 gün, sizin adım atmanıza ise yaklaşık 6 ay var. Çok değil, 6 ay var. 337'ler uzuyordu kısalıyordu saçmalıkları nedeniyle iyi organize olamadık bence. Siz bu hatayı yapmayın. Siz geldiğinizde bizim askerliğin bitmesine hemen hemen 1 ay kalacak. Sizi el üstünde karşılayacağız büyük ihtimal ve her konuda yardımcı olacağız. Ve yine muhtemel 335'lerden de her konuda yardım göreceğiz.
Herkes yazmış ben de yazayım çabuk gelin bekletmeyin fazla.
şimdiden nisanı beklemeye başladık stresli uzun kıza felan bakalım hayırlısı artık
sayılı zaman çok çabuk geçiyor, daha dün gibi temmuz'da gitip erken sevk için şubeye gitmem.o yüzden daha çok var demeyin
başlık yanlıs sanırım nisan 2011 339 dönem oluyor
Benim gittiğim yere gelecek arkadaşlara kıyaklarım şimdiden hazır =))
nasıl kıyak yapacaksınki herkesin sansı aynı yedek subaylıkta...tıp doktorları hariç
quote:
Orijinalden alıntı: sadi1986
başlık yanlıs sanırım nisan 2011 339 dönem oluyor
Aklım 2010'da olunca başlıkta öyle olmuş, özelden de söylediler, hallettim.
canlar ne yaptınız ya. daha çok var size önce biz bi gidelim 337 ordusu olarak eylülden beri kafayı yiyecektik bu askerlik işlerinde. şimdiden takmayın kafanıza... kışlaya kapısına son 15 gün .............