Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
718.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acele edın arkadaslar nısan sonrasına kalmaya gerek yok hemen yapın gelın bızımde 15 gun kaldı gıdıyoruz sızı bekleyecez herhalde mıllet oyle yazıyor bende yazayım
  • 337.dönemler daha askere gitmeden torun torba sahibi olduk
  • Secimden sonra hersey degisebilir.. Tektip mektip diyorlar...
    Hukumet simdilik rafa kaldirdi oy kaybetmemek icin ama genelkurmayin yogun baskisi var... Secimden sonra birde bakmissiniz askerlik 12 ay olmus...
    Bu Nisan celbini son firsat olarak iyi degerlendirin arkadaslar
  • askerlik stresimi alın götürün................
  • DEDE OLMADAN TORUN SAHİBİ OLNUR MU HİÇ
  • biz askerdei iken acaba vurur mu
  • askerdeyken uzama yok kısalma var. verdigi hakkı geri alamıyor.kafan rahat olsun.kısa dönem sınavına girmeden hemen hemen 10 gun önceden asker kabul edilirsin biz mesela 1 aralıkta resmen askeriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercinyo_41

DEDE OLMADAN TORUN SAHİBİ OLNUR MU HİÇ

daha çocuğumuz olmadan torunumuz bile oldu hey Allah'ım yaa
  • Biz mi yapalım torunlar? he söyleyin biz mi gidelim? adsfasdfasf

337 !!!!!!!!
  • 3. gün gidin
  • Nisanda gitmeyi düşünüyorum. ama 2013 e kadar tecilliiyim yani tecil bozduracağım. İlk sayfada yanlış anlamadıysam 28 şubata kadar tecil bozdurabiliyorum değil mi .
  • Evet, Şubat içinde karar aldırman lazım. Mart içinde sarı zarf, nisan 1-2-3 sınav. 12 Nisan askerliğe merhaba. Sen geldiğinde biz 337'ler seni bekleyeceğiz kapıda biletini almak için. şimdiden hem sana hem bize hayırlı tezkereler..
  • Arkadaşlar bunu tecrübelerime dayanarak yazıyorum sınava 3. gün gidin.............. çok rahat edeceksiniz ........
  • TORUNLAR SINAVA OLAYI BİTİNCE ASKERLİĞİN 100DE 20 Sİ BİTİYOR GALİBA TAM BİR REZALETTİ SINAVA YA İLK GÜN GİTTİM KEŞK 3.GÜN GİTSEYDİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: serenityatlast

Biz mi yapalım torunlar? he söyleyin biz mi gidelim? adsfasdfasf

337 !!!!!!!!

• Toruuun toruun, aramızdaki tek sorun sana olan borum!! Keh keh Gelin artık uleen !
  • torunlar kafanıza takılan bişey olursa dedniz olarak biz 337 lere veya daha öncekilere danşabşlirsiniz:D burda takıla takıla herşeyi öğrendik gitmeden..herkes bi bilgi veriyo askerlik konusunda özel yetiştirilmiş kısa dönem giibi olduk XD neyse bi gidelim hayırlısıyla yazarız artık her girişte şafağı..daha 339 lar canım cicim aylarında uğramıyorlar buraya şimdi tv de bikaç kez kalkacak haberleri çıksın tavan yapar konu :D
  • torunlar çabuk getirin biletlerimizi geç kalmayın :D
    biz 337 olarak daha gitmedik ama olsun bu muhabbetler şimdiden güzel :)))
  • sslmlr... buyuk ihtimal bende nisanda gitmyi düşünyrm...
    okulum ocak 20 de btyr 28 subata kadarda sure varmış heralde ozamana kadarda diplomayı alıp basvuracm...
    acemiliim gemlikte olacak vetriner olduğum için inşallah nisanda alırlarda beklemyz ya...
  • Aklınız varsa 3. gün gidin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.