Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hehe şimdiden kaçıncı gün gideyim diyenlere en iyi cevap verilmiş.
    Şimdiden okuyun yazdıklarımızı 3 gün gidilecek , git!!
  • 337 olarak bize iyi teskereler, canlarım size de iyi muhabbetler tadını cıkartın sınav acıklanmadan önce benim gibi bunalıma girebiliyor insan :D Tek tipten korkmayın asla size de vurmucak şimdiden ofres demişti dersiniz..
  • arkadaşlar dün eminönü mercan adlı sokataki askeri malzemeler satan dükkanlara uğradım iç çamaşırı içlik çorap falan almak için ...
    1 adet uzun kollu fanila ve 1 adet boxer için sırası ile 10 tl 8 tl 6 tl 5 tl fiyat çekenler oldu en düşük bir iki yer 4,5 tl dedi ...çoğu dükkan gelenleri normal fiyatının 2 katı fiyat çekerek sömürüyo...ama mercanın sonundaki bi dükkandaki abimiz saolsun bi iş hanındaki çamaşırcıyı tarif etti... bu dükkanlar da oradan temin ediyomuş...ismi TÜKENMEZ ÇAMAŞIRLARI...örücüler çarşılı işhanı diye bi işhanının içinde...
    sahibi Yener Abi ben de orada muhabbet ettim bu abiyle...çamaşırları 12 adet satıyo toptancısı bu işin...12 adet boxer 16 tl...12 adet fanila 24 tl...ben bu fiyattan aldım bi iki arkadaş birlikte giderseniz baya uygun... 1 adet boxer+fanila= 3,33 tl ye falan geliyo... bi de termal içlik aldım 8 tl ye...çoğu yer 30-40 tl arasında fiyat söyledi...zaten Yener abi de çamaşır içlik falan satıyo ama hafta sonu kapalı han...biz 337. dönem olarak kaçırdık ama bizden sonraki dönem için belki yardımcı olur...bugün internete yazcam dedim belki gelenler olur yardımcı olursun dedim tabi dedi:)))
    oralarda toptan çorap satan yerler de var 6 tanesi 6-7 tl falan...

işhanının internet adresi var nasıl ulaşacağınızı bulabilirsiniz buradan

http://www.carsilihan.com/

İsmim Mesut, Yener abiye söyleyebilirsiniz...

• Sayın 337'ler 335 dedeniz olarak söylüyorum, Bİ NİZAMİYEDEN İÇERİ GİRİN BİLETİNİZİ BİZE Bİ TESLİM EDİN ÖNCE N'ALÇAKLAR :D Ondan sonra torun muhabbeti yaparsınız n'alçak torunlar
  • Biz çıktık yola sıra sizde herkese hayırlı olsun

337. Kısa Dönem 7'nci Kor. Hv. Svn. Tb. K.lığı Diyarbakır
  • Torunlar gelin artıkta gidelim
    337. KD Sıhhiye/SAMSUN
    Herkese hayırlı tezkereler :)
  • Eveeet artık sıra bize geliyor
  • geliyoruz geliyoruz bekleyin hele aceleniz ne
  • İşte benim favori dönemim

Benim askerliğimin resmen bittiği günün ertesi günü sizin askerliğiniz resmen başlayacak.
  • torunlarımın torunlarını burda görmek güzel
    şafak:31 (hatta batıyor 30)
    çorlu-tekirdağ 335kd

selamlar sevgiler
  • Merhabalar
    Ben de 339.Dönem (Nisan 2011) KD. yapacağım.Umarım askerlik uzamadan eylül ayında geliriz.
  • arkadaşlar 2011 ağustos da tecil bitiyor ben nisan gitmek istiyorum acaba bu hafta içi yada haftaya gitsem tecil bozdurabilir miyim yoksa illa şubatı beklemek mi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34
    Merhabalar
    Ben de 339.Dönem (Nisan 2011) KD. yapacağım.Umarım askerlik uzamadan eylül ayında geliriz.

17 eylülde evdeyiz tertip nooldu yılbaşına kadar çıkar yok bilmemne diyolardı hepsi fasa fiso nerdeyse kış günü tecil bozdurup 337lerle karda kışta kendimi dağa bayıra vuracaktım sırf bu söylentiler yüzünden iykide gitmemişim ;) bu kabiliyetsiz hükümet 2 senedir mütabakata vardığı polislerin askerliği düzenlemesini bile hala bitiremedi.. Süresini biçimini belirleyemedikleri genel askerlik düzenlemesini nisana kadar nasıl halletsinler heleki önümüz seçimken

alayına inat 339. DÖNEM DE KISA DÖNEM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis06 -- 23 Aralık 2010; 14:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis06

quote:

Merhabalar

17 eylülde evdeyiz tertip nooldu yılbaşına kadar çıkar yok bilmemne diyolardı hepsi fasa fiso nerdeyse kış günü tecil bozdurup 337lerle karda kışta kendimi dağa bayıra vuracaktım sırf bu söylentiler yüzünden iykide gitmemişim ;) bu kabiliyetsiz hükümet 2 senedir mütabakata vardığı polislerin askerliği düzenlemesini bile hala bitiremedi.. Süresini biçimini belirleyemedikleri genel askerlik düzenlemesini nisana kadar nasıl halletsinler heleki önümüz seçimken

Hocam siz yine 339 kd olarak gitmeye bakın dediğin gibi önümüz secim ve sizlere bişey olmayacaksa seçimin yüzü suyu hürmetine olacak.Seçimden önce askerde olun.Seçimden sonra genel kurmay baskanı beklemede.Tekrar önlerine getirecek hükümetin ve bu sefer hükümet eğer seçimi kazanırsa bedelliyi de öne sürecek polis askerliğini de öne sürerek sizin dedğiniz de olsun bizim dediğimizde diyecek ve cıkaracaklar ben öyle tahmin ediyorum bu kadar sessizlik iyi değil ne hükümetten nede Genel kurmay baskanlıgından bir ses cıkmıyor sesin cıkmaması iyiye delalaet değil (en az eylül ekime kadar meclis tatili bitene kadar bişey olmaz ama sonrası için kim garanti verebilir ki)Hem askerliğinizi yapın kurtulun rahatlayın bizler de gitmeden sıkıntısını cektik gidince dedim ki keske önceden gelseymişim diye söylendim.Haa birde sizler askerlik uzayacak kısalacak mevzusuna hiççç girmeyin cünkü ekime kadar gündemlerine alamaz meclis.Malum önümüz secim sizler rahat olun.

• ben bisey ogrenmek istiyorum.

mart 3 de tek ders sinavim var o sinawi verince okul diplomami verirmi hemen ondan sora hemen nisan ayi icin askere gidebiliomuyum??

umarim nisanda giderim ben soguk sevmiyorum sicak olsun piseyim ama yinede nisan iyidir..

bide okudugum kadariyla en iyi donemlerden biriymis nisan donemi cnku az kisa donem olurmus genelde isleri uzun donemlere yaptirirlarmis dogrumu?
  • agustos dönemine kalırsın %90 yetişmez diye biliyorum sonucta nisan 1 de sınava gireceksiniz ve durum zor siz agustosa gideceksiniz gibi duruyor.Agustos ta güzel ben agustosta gittim sıcaklarda eğitim biraz zor olur ama soguktan iyidir.TEK KÖTÜ YANI RAMAZAN BAYRAMI, KURBAN BAYRAMI VE YILBASINDA AİLEN İLE OLAMASSIN onun dısında gayet mantıklı bir aydır.Hem yaz tatilini yaparsın güzelce gezip tozarsın kurtlarını döküp askere gelirsin.Tek bildiğim vatani görevinizi bir an önce yapın ve rahatlayın derim.
  • bende çeyiz hazırlar gibi gittim hiç bi numarası yok , bi arkadaşım vardı bi cüzdanıyla geldi her işide halloldu,çok özel bi ihtiyacınız yoksa gayet "boş" gidin , resmen ağırlık oluyo...327.Dönem den şimdiden hayırlı teskereler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis06

quote:

Merhabalar

Evet nemesis bence uzun dönem çıkmayacak bu söylentiler bilerek çıkarılıyor asker açığını kapatmak için şimdi 337.döneme yığınla başvuru oldu ama bence ağustosta gidenler bile kısa dönem yapacak.Üniversite mezunlarını mağdur edecek bir yasayı çıkarmak her babayiğidin hakkı değildir :)
    Kısa dönem istiyeceğiz ama uzun dönem de çıkabilir onun garantisi yok ama genelde tercihimiz çıkıyormuş.
    Arkadaşlar ilk başvurular ne zaman başlıyor şubat ayında mı tarih olarak belli mi?

• BALIKESİR MANYAS İLCE JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN SELAMLAR...ŞAFAK 140 COK KARANLIK DAHA ...TORUNLAR SİZİ DÖRT GÖZLE BEKLİORUZ GELİNDE BİZDE GİDELİM 12 NİSAN 2011 BİLET GÜNÜ

• Konya il jandarma sizleri bekler şafak 141. Torunları dört gözle bekliyorum:=)) Biletler hadi gelin artık :))
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.