Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: justify34

arkadaşlar birşey soracam sağlık problemlerim var muhtemelen askerliğe başvursam muaf raporu alabilirim, şimdi benim tecilim var 2012 ye kadar yalnız askerlikten dolayı hiçbiryerde iş bulamıyorum ben nisan için başvuru yapsam bugünlerde beni hemen muayeneye gönderirlermi yoksa nisan ayına doğrumu gönderirler muayeneye

Askerliğe elverişli bir durumun yoksa 2012 de tecilim bitiyor iş bulamıyorum diyosun git askeri hastaneye incelensin saglıgın uygun değilsen muaf olursun iş bulmanda da sıkıntı ortadan kalkmıs olur
  • 341 de gel hadi :P has torunn hahaahahahaa :))))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Ben en iyisi kafamdaki ilk düşünce kısa dönem yapayım büyük ihtimal iskenderun çıkacak genelde orası çıkıyormuş bizim fakulte mezunlarına saolasın bilgiler için darth templar umarım senin de askerlik çabucak biter gelirsin hayırlı tezkereler

Eyvallah benim askerlik rahat zaten ya Ankara'dayım 8-17 arası çalışıyorum, maaşımı alıyorum, yarın teğmen oluyorum daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth templar -- 30 Aralık 2010; 15:49:46 >
  • 337 dedeler siz niye erken yaptınız yemin törenini ben onu anlamadım? gerçi askeriyede mantık aramak mantıksız olur ama benim bildiğim 28 gündür minimum 2. hafta yemin töreni yapılmış çoğu yerde hayırdır askerlik 3 aya mı düşecek yoksa
  • arkadaşlar bugun itibari ile tecilimi bozdurdum inş nisanda askerim
  • selam torunlar.bizim yemin törenleri ulaştırma erlerle beraber olması için genelkurmay emri ile bugün yapıldı.yoksa birer hafta ara ile yemin töreni düzenlenecekti.herkese şimdiden hayırlı olsun 18 gün yedik biz sanki ömrümüzden 18 yıl gitti.askeriyede zaman geçmiyor arkadaşlar ALLAH hepinize sabır versin.siz geleceksiniz biz gideceğiz.kıbrısa düştüm bu arada arkadaşlar.gelen olursa Alper çavuş bekliyor sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceza1987

arkadaşlar bugun itibari ile tecilimi bozdurdum inş nisanda askerim

Hocam hangi evraklarla gittin ve 1 günde halledebildinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarali179

selam torunlar.bizim yemin törenleri ulaştırma erlerle beraber olması için genelkurmay emri ile bugün yapıldı.yoksa birer hafta ara ile yemin töreni düzenlenecekti.herkese şimdiden hayırlı olsun 18 gün yedik biz sanki ömrümüzden 18 yıl gitti.askeriyede zaman geçmiyor arkadaşlar ALLAH hepinize sabır versin.siz geleceksiniz biz gideceğiz.kıbrısa düştüm bu arada arkadaşlar.gelen olursa Alper çavuş bekliyor sizi

ARKADAŞLAR ACEMİLİĞİN İLK BİR HAFTASI İNANILMAZ ZOR GEÇİYOR. HELE İLK GÜN OFFFFF...

AMA SON 10 GÜN NASIL GEÇTİ ANLAMADIM. HATTA EĞLENDİM BİLE DİYEBİLİRİM.

CANIMI SIKAN TEK ŞEY İÇİMİZDEKİ KOMUTANLARDI.. İKİSİDE ER. İKİSİDE AYNI DÖNEM. AMA BİRİLERİ KOMUTANLIK TASLAMAYA ÇOK MERAKLIYDI.

• Şimdiden sizleri dört gözle bekliyorum

• Eyvallah benim askerlik rahat zaten ya Ankara'dayım 8-17 arası çalışıyorum, maaşımı alıyorum, yarın teğmen oluyorum daha ne olsun

Ooo teymen oluyorsan deyme keyfine o zaman çabuk geçmesin zaman hem bizimki de hemen gelmemiş olur
  • üstadlar bir sorum var.. benim normal sevk tarihim nisan, yani 339.dönem.. ama 85'liyim.. şubeye gitsem beni daha erken alın desem şubatta falan gitme imkanım var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunyooll

üstadlar bir sorum var.. benim normal sevk tarihim nisan, yani 339.dönem.. ama 85'liyim.. şubeye gitsem beni daha erken alın desem şubatta falan gitme imkanım var mı??

Üniversite mezunları sadece nisan-ağustos-aralık aylarında alınırlar. Doktor isen şubat'ta gidebilirsin ama diğerleri nisan'da gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: g.#98

quote:

Orijinalden alıntı: ceza1987

arkadaşlar bugun itibari ile tecilimi bozdurdum inş nisanda askerim

Hocam hangi evraklarla gittin ve 1 günde halledebildinmi

benden sadece kmlik aldılar okadar birde 2 tane dilekçe doldurdum erken gitmek istiyorum diye. bu kaddar 15 dk bitti işim bişe yok
  • Arkadaşlar üniversite mezunları Nisan'da gitmek için hangi tarihler arasında başvurması gerekiyor ? Şubat 28 son mu Mart ayında da başvuru yapabiliyor muyuz ?
  • darth templar teşekkürler... nisanda gidecez o zaman desene...
  • Gelinde bitsin bizim askerlik beee :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Arkadaşlar üniversite mezunları Nisan'da gitmek için hangi tarihler arasında başvurması gerekiyor ? Şubat 28 son mu Mart ayında da başvuru yapabiliyor muyuz ?

28 Şubat son. 1 Mart'tan itibaren sevk belgelerini almaya başlayacağınız için başvurular kapanmış olacak.
  • 337.dönem iskenderun bahriyeli olarak acemiliği tamamladım usta birliği marmarise cıktı bugun gidip teslim olacağım bakalım hayırlısı.iskenderun bahriyeli cıkarsa yardımcı olmak için yazacağım..zaman durdu sanki gecmek bilmio :(
  • Alaşehir manisadan selamlar... :) Çok erken ama 339 ların yolunu gözler olduk... Gelin artık.

Buranın yemekleri mükemmel ama gelenlerin çoğu eğitim çavuşu oluyor... Pek tavsiye edilmiyor. Yemini ettik geçen gün.

Biz de dağıtım yokmuş. Ben de büyük ihtimal eğitim çavuşu olucam...

İstisnalar hariç 335 ler bize çok çok iyi davrandı. Siz de gelin, kardeşim gibi davranmazsam neyim
  • darth templar teşk
    337ler daha bizim yolumuzu çok bekler 3.5 aya yakın var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.