Şimdi Ara

339. DÖNEM (NİSAN 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (337. KD. TORUNLARI) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.967
Cevap
7
Favori
717.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar . bende 339 olarak askere gitmeyi düşünüyorum .

dedelerimize birkaç sorum olacak

ben bölge itibarı ile batı karadenizdeyim kısa dönem gidenlerden hiç doğuya giden duymadım hep yakın illlere gitti arkadaşlar bu bilerek mi böyle yapılıyor yoksa şans eseri mi denk geldi ? yani kısa dönemlerinde 81 ilin herhangi birine çıkma ihtimali eşit mi ?

birde gözlüklüler komando oluyor mu ?
  • kütüğünün olduğu il hariç heryer çıkabilir kastamonu karabük gibi illerden birçok doğuya çıkmış arkadaşım var mesela kastamonu kütüklü kuzenimde diyarbakır silvanda kısa dönem askerlik yapmıştı... Ayrıca gözlüklü komando almazlar
  • tecili bozdurdunmu hemen muayeneye sevk ediyorlarmı arkadaşlar yoksa nisan ayına yakın bir tarihtemi muayene olunacak
  • sevk son basvuru tarihi 31 mart diolar ben 10 martta mezun olsam okuldan basvurabliomuyum
  • hmm tesekkür ederimm o zaman her yer olabilir diğer 80 ilden ..

berkay 10 martta diploma elinde olursa sıkıntı yok.ben çıkış işlemlerini 1 eylülde bitirmiştim bu yıl 30 eylülde aldım diplomayı.okul sana o tarihte diploma verirse ertesi gün başvur ama 31 marttan sonra diploma verirlerse problem olur bence.. yinede bir bilene danışmak lazım
  • inş bende yolcuyum nisan'da :)

edit: beyler bende bi soru sorucam iki haftaya inş mezun oluyorum fakat okul diplomayı haziran'da veriyor ama okuldan ilişkimi kestiğime dair bi kağıt alabilirim bu yeterli olur mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talbot Lago -- 4 Ocak 2011; 2:50:17 >
  • Arkadaşlar mrb, bnde nisan da asker olmayı düşünüyorum . Ama, bu tek tip askerlik biraz korkutuyor. Şimdi bu iş kesin olarak yattı mı
    yoksa seçimlerden sonra tekrar gundeme gelip yasalaşması soz konusu olabilir mi?
  • Kısmetse bende tecilimi bozdurup Nisan 2011 de askere gitmeyi düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

Kısmetse bende tecilimi bozdurup Nisan 2011 de askere gitmeyi düşünüyorum...

merhaba melih kardeş, bende 86'lıyım normal celbim ağustos ama bir donem önceye almak istiyorum. bu arada arkadaşlar yoplanalım
    hadi 339'lar olarak. biliyorum pek kalbalık olmıcaz ama toplanım işte:) bu arada seçimden once askerlik sisteminde bir değişiklik omyacak
    seçimde haziranda sonra hukumet filan kurulur vs. derken meclis çalışmalara ekimde filan başlar hearlde. bizde çoktan teskereleri almış
    oluruz inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crixus07

Arkadaşlar mrb, bnde nisan da asker olmayı düşünüyorum . Ama, bu tek tip askerlik biraz korkutuyor. Şimdi bu iş kesin olarak yattı mı
    yoksa seçimlerden sonra tekrar gundeme gelip yasalaşması soz konusu olabilir mi?

Seçimlere kadar geçti hatta söyle diyim meclis ekimde acılacak o zamana kadar geçti sonrasında ocak 2012 ye kadar çıkarırlar bu yasayı ve askerlik süresini belirlerler
  • quote:

Orijinalden alıntı: muco555555

quote:

Arkadaşlar mrb, bnde nisan da asker olmayı düşünüyorum . Ama, bu tek tip askerlik biraz korkutuyor. Şimdi bu iş kesin olarak yattı mı

Seçimlere kadar geçti hatta söyle diyim meclis ekimde acılacak o zamana kadar geçti sonrasında ocak 2012 ye kadar çıkarırlar bu yasayı ve askerlik süresini belirlerler

bende onu soruyorum zaten eylul 2011'e kadar bir gelişme olurmu askerlik hakkında? seçim haziranın ortasında, meclis ise ekimde açılıyor!
  • Gelişme olup olmayacağını şu an kimse bilemez. Uzamaz dersin gidersin uzar, uzar dersin gitmezsin uzamaz, her ikisi de olabilir şu anda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melihhh86

Kısmetse bende tecilimi bozdurup Nisan 2011 de askere gitmeyi düşünüyorum...

merhaba melih kardeş, bende 86'lıyım normal celbim ağustos ama bir donem önceye almak istiyorum. bu arada arkadaşlar yoplanalım
    hadi 339'lar olarak. biliyorum pek kalbalık olmıcaz ama toplanım işte:) bu arada seçimden once askerlik sisteminde bir değişiklik omyacak
    seçimde haziranda sonra hukumet filan kurulur vs. derken meclis çalışmalara ekimde filan başlar hearlde. bizde çoktan teskereleri almış
    oluruz inşallah.

Beklediğim birkaç iş başvurusu var.eğer olumsuz sonuç gelirse gitcem askere.Haklısın Nisanda kısa dönem çıkanlar Eylülünün 2 yada 3.haftasında terhis oluyo diye biliyorum.bende uzamayacağını düşünüyorum.Belli olmaz sayımız artabilir.

• Biz askerdeyken uzasa bile bizi etkilemez..Uzama ya da kısalma sadece olumlu olarak etkiler. Uzarsa etkilemez, kısalırsa askerlik kısalır.
  • Arkadaşlar Nisan ayında gidenler uzamadan yapar askerliği kafanıza takmayın.Ama seneye ne olur bilinmez hükümet değişir filan bazı partiler uzasın filan der sonra 12 ay yapmak zorunda kalırsınız biran evvel yapıp gelelim
  • hayırlısı ya ..gidip geliriz eylüle kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

quote:

Orijinalden alıntı: vandetta34

Ben en iyisi kafamdaki ilk düşünce kısa dönem yapayım büyük ihtimal iskenderun çıkacak genelde orası çıkıyormuş bizim fakulte mezunlarına saolasın bilgiler için darth templar umarım senin de askerlik çabucak biter gelirsin hayırlı tezkereler

Eyvallah benim askerlik rahat zaten ya Ankara'dayım 8-17 arası çalışıyorum, maaşımı alıyorum, yarın teğmen oluyorum daha ne olsun

kardeş selam. bende 337. dönem meslek kurası asteğmen (inşaat mühendisi) olarak 15 günlük izindeyim. benimde dağıtım yerim Ankara GATA. geçen sene ve bu sene nisan döneminde GATA ya giden olmamış yani tam bir bilgi alamadım. ama çok büyük bir yer olduğu için işler çok yoğun olur diyorlar. senin bir duyumun varmı GATA hakkında? ayrıca ben konyalıyım. haftasonu çok nöbet olurmu? yani arada konyaya gelebilirmiyim? bi de son bir soru maaş ve yol harcırahı yaklaşık ne kadar alırım? teşekkürler.

• yahu kimsecikler yok mu 339. dönem askere gidecek? :) hadi toplanalım yavaştan buralara!!
  • Evet beyleeeeeeeeeeer canlanın 339.döneeeem
  • içiniz de benim gibi iş bankası mülakatının sonuclanmasını bekleyen varmı arkadaslar hala gelmedi bekle bekle yaaaa
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.