ewt beyler hadi ya 339.dönem olarak bizler tplanalım artık!!!!
quote:
Orijinalden alıntı: adercan
içiniz de benim gibi iş bankası mülakatının sonuclanmasını bekleyen varmı arkadaslar hala gelmedi bekle bekle yaaaa
yok kardeşim bnce boş yere vakit kaybetme işle güçle. gel sende katil nisan dönemine , yapıp gelelim eylülde. :)
torunlar sizlerde hic heyecan yok mu yahu yazalım görelim edelim vs. nisana kimse kalmadı herhalde topumuz aralıkta gittik.
Arkadaşlar daha erken toplanıp ne yapcaz ki 3 ay var daha şimdiden strese girmeye gerek yok
bugün itibari ile yol iznime çıktım bende torunlar.siz gelinde bizde gidelim artık.zaman su gibi akıp gidiyor.size zaman yaklaştıkça bana daha önce forumda yardım edenlerin olduğu gibi bende size her konuda yardım edeceğim İNŞALLAH.şimdiden strese sokmayın kendinizi.benim acemi birliğine gittiğim gün dün gibi daha.bu arada KIBRISa gidiyorum usta birliği için arkadaşlar.ALLAH hepimize sabırlar versin.
gelin torunlar gelin 337 dedenizden selamlar
337 dedenizden selamlar..iskenbderun da acemi birliği bitti gecen hafta şimdi marmaristeyim ilk carşı izni.zaman orada cok cabuk gecio torunlar kıymetini iyi bilin burada zaman duracak biraz ama sonra alışacaksınız..girdiğim zamanlar geldiğim gördüğüm şeyler hakkında bilgi vericem sizlere..kendinize mukayet olun bol bol gezin uyuyun tabiiki bi an önce gelin bizde gidelimm bahriyeliden selamlarr...
quote:
Orijinalden alıntı: ankarali179
bugün itibari ile yol iznime çıktım bende torunlar.siz gelinde bizde gidelim artık.zaman su gibi akıp gidiyor.size zaman yaklaştıkça bana daha önce forumda yardım edenlerin olduğu gibi bende size her konuda yardım edeceğim İNŞALLAH.şimdiden strese sokmayın kendinizi.benim acemi birliğine gittiğim gün dün gibi daha.bu arada KIBRISa gidiyorum usta birliği için arkadaşlar.ALLAH hepimize sabırlar versin.
alper kardeşim selamlar bu arada görüşemedik bayadır..kardeşim hayırlı teskereler işallah cıktıktan sonra bi ara görüşür toplanırız yine ankarada
vay torunlar
torunlarım doğubayazıt tan selamlar.. acemiliği yedik şaka maka 1 ay geçti dört gözle sizi bekliyoruz, benim dağıtımım iran sınırına oldu, Kozlu adında bir karakola tayin oldum .Ağrı dağı eteklerinde soğuk günler beni bekliyor anlayacağınız..
geliyoruz geliyoruz bekleyin :):)
askerliğe daha çok var demeyin. sayılı gün çabuk geçer. bir bakmışsınız kamuflajı giymişsiniz:) şu anda nisan 12'de asker olmanıza hemen hemen 3 ay var. size tavsiyem askerliği bir an önce aradan çıkarmanızdır. çünkü askerlik hemen her şeye engel oluşturuyor. sürekli bir işe gireceksiniz ama askerliği yapmamışsınız, hem işveren hem siz rahat değilsiniz. evleneceksiniz ama önünüzde askerlik var, eşiniz ve siz (hatta aileleriniz) asla rahat edemezsiniz. en iyisi bu işi hemen bitirmektir. hem siz hem çevrenizdekiler rahat eder. geleceğinizi daha rahat planlarsınız. tabi herkes kendi yaptıklarından mesuldür. siz ister askerliği ertelersiniz ister yapar kurtulursunuz seçim sizin. bende 329. dönem ağustos 2009da askere gittim ve inanın hayatımda verdiğim en doğru karardı. kısa süre kalan tecilimi iyi ki bozdurup askere gitmişim dedim. şimdiden geri sayım yapmayın yalnız sivil olduğunuz zamanın kıymetini bilin, sevdiklerinizle vakit geçirin. bol bol eğlenin. askerde bunların hepsini arayacaksınız ve siz yaz dönemi gideceğiniz için sıcak sizi aşırı derecede etkileyecek. şimdiden hayırlı tezkereler
quote:
Orijinalden alıntı: ramcofb
askerliğe daha çok var demeyin. sayılı gün çabuk geçer. bir bakmışsınız kamuflajı giymişsiniz:) siz yaz dönemi gideceğiniz için sıcak sizi aşırı derecede etkileyecek. şimdiden hayırlı tezkereler
Sayılı gün çabuk geçer haklısın umarım askerlikte de çabuk geçer Yaz dönemi ağustos sıcağında acemilik yapmaktansa Nisan ayında acemiliği yaparız. Ayrıca aralık ayında gidenlerin hepsi de üşütmüş. Sıcaktan zarar gelmez yeri gelir musluğun altına kafanı dayarsın yıkarsın ama kışın yapsan zature olursun. Teşekkürler
339. Dönemde ben de asker olacağım. Şimdiden hepimize hayırlı teskereler :)
Arkadaşlar aklıma takıldı bugün; Kısa Dönem yada Asteğmen olanların, Isparta Eğirdir Dağ Komando Okulu gibi kutsal mekanlarda bulunma ihtimali varmıdır ? (Gidenler varsa yazabilirlermi neye göre seçildiklerini)
Koğuş kaaaaaaaaalk bu ne böle ya ölü dönem gibi kalmışsınız torunlar hadi şunun şunun şurasında 90 gününüz fln var biraz hareketlenin canlandırın forumunuzu şafak 127 bitiyoo be bitiyoooooo hepinize şimdiden hayırlı tezkereler son günlerinizi iyi değerlendirin!!!!!
torunlar son günlerinizi çok iyi değerlendirin çok arayacaksınız.ben bugün kıbrısa gidiyorum.127 gün sonra görüşürüz.sizin zaman yaklaştıkça eğer imkanım olursa size yardım etmek için çok ziyaret etmeye çalışacağım forumu.hepimizin ALLAH yardımcısı olsun.ALLAH sabır versin.bu günlerinizi çok arayacaksınız.Siz geleceksiniz biz gitmeye hazırlanıyor olacağız.BİZİ FAZLA BEKLETMEYİN
şafak olmuş coni moni ben anlamam oni moni :) şafak 127