Şimdi Ara

34 BG 3825 Kırmızı ALFA ROMEO çarpıp kaçmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aslında burada kişisel problemleri yazmak doğru olmuyor ama şu anda gerçekten çok sinirliyim ve arabama çarpıp kaçan ş..siz i bir şekilde teşhir etmek istiyorum.
    Sabah kalktım ve arabamın sol aynası kırılmıştı. Komşum görmüş ve plakasını almış. Mahalle arasında 34 BG 3825 plakalı bir kıro hız yaparken arabamın aynasını götürmüş. Sonra da yavaşlamadan basıp gitmiş. Umarım Allah'ından kat be kat fazlasını bulur.

Allah kimseyi böyle durumlarla karşı karşıya bırakmasın. Böyle ahlaksızların da müstahakını versin.

Emre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrei -- 12 Ocak 2008; 12:10:52 >

• öncelikle çok çok Geçmiş olsun.

O kadar sinirlenmeyin.Daha kötüsü de olabilirdi.Her şerrin içinde bi hayır vardır derler.

Biz ne kazalar geçirdik.Giden sol ayna olsun...
  • plakasi sizde var..ne yapmak istiosunuz yardimci olalim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mchll

öncelikle çok çok Geçmiş olsun.

O kadar sinirlenmeyin.Daha kötüsü de olabilirdi.Her şerrin içinde bi hayır vardır derler.

Biz ne kazalar geçirdik.Giden sol ayna olsun...

Haklısınız, ama yine de insan tutamıyor kendini. Karakola dilekçe vericem. Belki bir işe yarar.
  • Ne kadar adi insanlar var birde kaçıyor!
    Acınızı bende anlıyorum ve sizinle benzer bir acıyı bende paylaşıyorum.
  • Geçmiş olsun.. karakola şikayette bulanabilirsiniz, aynı zamanda aracı trafiğe şikayet edin tehlikeli araç kullanıyor şeklinde .
  • burası türkiye sonuç alabileceğini sanmıyorum sonuç alsan bile aylar sürer heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin.umarım çözüm bulunur
  • Geçmiş olsun. Kasko şirketinize plakayı verirseniz, onlar yardımcı olacaktır. Ücret talep etmeden tamirini gerçekleştireceklerdir. Plakayı da emniyete verebilirsiniz.
  • valla bana da seneler önce kırmızı bir halk otobüsü ben dururken kırmızı ışıkta yanımdan sürttüre sürttüre geçti gitti.
    kornaydı şuydu buydu her bir şeyi yaptım ama şerefsiz yavaaşş yavaşş uzadı gitti.olayın heyecanıyla ben de peşinden gidiyim falan derken hareket etmiş bulundum.Neyse hareket halindeyken polisi aradım, bana en yakın karakola gitmemi söylediler.
    gittim, gitmez olaydım.
    orda zabıt tuturdum sonra alkol muayenesi için taa bilmem nereye gittim(hayatımda hiç gitmediğim bir yerdeydi)
    yani neredeyse bütün günümü harcadım. bi de suçlu olsam içim yanmıycak , kırmızı ışıkta aracıma gerinin biri sürtüyor ama tüm her pis işi ben yapıyorum.
    kardeşim plakayı almışım size veriyorum ,arabamın üstünde aracın kabak gibi boyası çıkmış ee haliyle o araçta da sürtme izleri kabak gibi ortadır.
    yok nerde ne gereksiz işler varsa hepsini yapmakla geçti günüm.

ne mi oldu ?
    o kadar uğraştığımla kaldım sonra.ne arayan ne soran var .
    canım ülkem türkiyem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.