Şimdi Ara

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şeref yoksunu tek hücreli amip bozuntusu

Ayrıca plakayı Girl kelimesine benzeten tek ben miyim
  • Her zaman galerilerden uzak durmak iyidir.
  • Yazıklar olsun.
  • Resmen dolandırıcılıktır bu
  • cemaks yazmasından belli arabada hayır olmayacağı
  • Adamlarda maalesef suç yok,hiç kızmamalı buradaki tek suçlu devletindir.Yurtdışındaki, gibi eğer ağır kazalı araçların direk hurdaya ayrılma durumunu,zorunlu kılması bu işi mecburi yapması, işte o zaman bu tarz işler yapan adamlara suçu atın derim fakat insan hayatı ve değeri ülkemizde maalesef sıfır olduğundan bunlar çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlan silinse bile belge olsun.

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya -- 18 Temmuz 2014; 14:32:02 >
  • Her zamanki gibi Antep işi.
  • Aradım telefonla. Cmax için aradım dedim satıldı dedi. Dedim peki utanmıyormusun pert arabayı kusurlarını söylemeden satmaya. Abi zaten pert oldugunu öğrendik geri iade ettik diyor.. Böyle de karakterden yoksunlar işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilikkk-acilllll-172344702/detay

Bu araç 2 gün önceye kadar sahibinden tarafından 348.000 km de ve fiyatı 8.750 TL olarak satılıyordu fakat dün galeriye düşmüş ve km si 167.000 bin fiyatı da 11.500 olmuş ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyeyim...

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

Aradım km orijinal olduğunu nasıl anlarım falan dedim. getir ustanı baktır abi diyor. dedim 350 bindeydi o araba utanmıyor musun km düşürmeye

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Şerefsiz karaktersizsiniz siz
    - Abi kim dedi kim?

Sahibinden comdan link atarım dedim birazdan okur burdakileri :D Dallama herifler..!

• İlan kaldırılmış.Büyük ihtimalle plakayı falan kapatıp yeniden yayınlarlar.
  • oha 5 dk önce ilandaydı.
  • aynen bende bir kere açtım ondan sonra konuda üye olan birisi resimleri mesaj atsın diyen bir arkadaş vardı ilanı da kapatmıştım o sırada dur dedim açayım şu ilanı da atayım resimleri bakalım ne diyecekler dedim ki ilan yayından kaldırılmıştır yazısı ile karşılaştım
  • Peki bu arabanın tramerde kazası çıkmıyormu? Yada ne kadar çıkıyor aceba?
    Şase no'dan falan sigortacıua baktırsak durum ortaya çıkmaz mı?
    E bu adamlar hangi yüzle satıyo bu hale gelmiş arabayı??
    İlginç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byfc18

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilikkk-acilllll-172344702/detay

Bu araç 2 gün önceye kadar sahibinden tarafından 348.000 km de ve fiyatı 8.750 TL olarak satılıyordu fakat dün galeriye düşmüş ve km si 167.000 bin fiyatı da 11.500 olmuş ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyeyim...

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

Aradım km orijinal olduğunu nasıl anlarım falan dedim. getir ustanı baktır abi diyor. dedim 350 bindeydi o araba utanmıyor musun km düşürmeye

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Abi kim dedi kim?

Sahibinden comdan link atarım dedim birazdan okur burdakileri :D Dallama herifler..!

Aracı ciddi ciddi babama almayı düşünüyordum hatta favori ilanınızın fiyatı düştü diye mesaj aldım.9.500 den 8.750 ye düşmüştü.Km 348 binde idi sonra bi baktım ilan gitmiş yeni ilan gelmiş .Allah ların dan bulsunlar...

Hocam çok ama çok iyi yapmışsın.Bende mesaj attım nasıl becerdiniz diye bakalım cevap gönderirmi

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: byfc18

quote:

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Abi kim dedi kim?

Aracı ciddi ciddi babama almayı düşünüyordum hatta favori ilanınızın fiyatı düştü diye mesaj aldım.9.500 den 8.750 ye düşmüştü.Km 348 binde idi sonra bi baktım ilan gitmiş yeni ilan gelmiş .Allah ların dan bulsunlar...

Hocam çok ama çok iyi yapmışsın.Bende mesaj attım nasıl becerdiniz diye bakalım cevap gönderirmi

Gözünü çok korkuttum. Dedim denizliden birisi görür bunu inşallah gelir ağzını burnunu patlatır. Siz de arayın lütfen herkes arasın. Bu insanlar artık olmamalı. Adam diyor ki yaptığımda ne var gelir bakar beğenirse alır 2. el araba bu diyor.

Mübarek gün çok küfür ettirtti bana..

• Galericinin diğer ilanları :http://karizmaautogaziantep.sahibinden.com/
  • Daha geçen hafta bir öğretmenden araba alcaktık kazası değişeni yok dedi neyse bursa da teste soktuk arabanın her yeri değişmiş 70 tl den olduk yani diyeceğim millet sahtekâr olmuş anasını satyım ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EustassKiD26

Araç resmen pertten toplama fakat değişeni yok diye satılıyor aman dikkat. Öncelikle aracın linki şu; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-bu-fiyata-temiz-cemaks-yok-acil-satlik-172408132/detay

helal olsun iyi yakalamışsın.

bana da geçen bir 5008 denk geldi, sayfasına da yazmıştım, araç özelliklerinde bir numara yoktu, hasar-değişen neyse yazmışlar, aracı sahibi 56 000 gibi bir fiyata satıyordu, sonra ilan galeriden oldu fiyat mı?

tabi ki: +10 000

şimdi baktım düzeltmişler, galeri ilanı kalkmış..

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.