Şimdi Ara

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • plaka 34 araç galerici antepde denizli nerden çıktı anlamadım ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Sürücü
    Genelde mafyavari tipler, hanzo tipler galeri işi yapıyor.

aynı tipler aynı işleri yapıyor...büyükşehirlerde piyasa onlardaydı, şimdi her yerdeler...
  • Sahibinden.com her ilde uygun fiyatlı belli oto servisler belirleyecek aslında. O servislere aracını sokmayan ilan açamayacak. Bu servislere sokulan araçlar "Güvenli İlan" başlığıyla açılacak. Fotoğraflar falan da orada çekilecek. Program yazılacak, sistem arabayı tanıyacak, boş-dolu model olduğunu bilecek. Boş modelin , dolu modelin özellikleri otomatik olarak çıkacak vs. Aracın ilanı da orada verilecek.

Geçen arkadaşla konuşurken o anlattı böyle böyle olmalı diye. Benimde aklıma başka bir yöntem gelmiyor Valla.
  • EustassKiD26 kullanıcısına yanıt
    Duyarlılığın için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devletin de çok umurundaydı sanki. onlar kendi derdine düşmüş vatandaşı kim düşünür
  • devleti bilmem ama 2. el araç satışı yapan siteler aslında araçların altına yorum yazma yeri açsalar vatandaşta yorumları okusa daha faydalı olur ben bunun için ilgili siteye mesaj attım ama geri dönüş olmadı
  • yeter artık. devlet bu pert maskaralığına bir son versin.

hangi araç hurda hangi araç perttir? sigorta şirketlerinin keyfine kalmış. kriter nedir? kim kontrol ediyor bu araçları? araç ya hurdadır trafiğe çıkamaz yada değildir. modern dolandırıcılık pert tanımlaması kaldırılsın artık.

bu tür araçları hurdaya ayırmayıp yeniden trafiğe dönmesini sağlayan, eksperinden, sigorta şirketine, aracı toplayıp yalanlarla satandan, kanunen bu hakkı onlara verenlere kadar kim ne hak ediyorsa hak ettiğini bulsun. bir bedduadır.

bu saatte adamın tepesini attırıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: TK-66
    hangi araç hurda hangi araç perttir? sigorta şirketlerinin keyfine kalmış. kriter nedir? kim kontrol ediyor bu araçları? araç ya hurdadır trafiğe çıkamaz yada değildir. modern dolandırıcılık pert tanımlaması kaldırılsın artık.
    bu tür araçları hurdaya ayırmayıp yeniden trafiğe dönmesini sağlayan, eksperinden, sigorta şirketine, aracı toplayıp yalanlarla satandan, kanunen bu hakkı onlara verenlere kadar kim ne hak ediyorsa hak ettiğini bulsun. bir bedduadır.

tamamen katılıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayberty -- 19 Temmuz 2014; 4:49:14 >

• Galeri değil, modern hurdalık bu mekan
  • Araba fena parçalanmış

Bu İlan Yayında Değildir çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gece772 -- 19 Temmuz 2014; 8:54:42 >
  • Konuyu açan arkadaş SP'yi fulledi :)
  • Bu işe artık devletin bir şekilde el koyması lazım,ben böyle bir dünya ülkesi görmedim.Adamların umrumda değil,elleri cebinde sadece gelen vergiyi,parayı sayıyorlar.

Sen yıllarca araçtan sigorta pirimi al,sonra adam kaza yapsın pert olsun, parasını verirken bide pazarlık et,sonra aracı git dışarda sat ohh valla ne güzel. İşi gücü bırakıp bizde sigortacı olalım anasını satım.

Kaza yapan kişi kaskodan aracın pert parasını aldığı anda,aracın trafikten men edilip hurdalığa ayrılması lazım.Bir daha sittin sene araca plaka çıkarılmaması,devletin buna izin vermemesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Orijinalden alıntı: baberti

geçen sene arkadaşa bağcılar oto center'dan 2008 clio otomatik aldık, içi dışı tertemiz pırıl pırıl bir araba, içi sıfır araba gibi kokuyor, sadece etek altı boya varmış, full orjinal, bankacı ilk sahibindenmiş...parada anlaştık, herşey tamam...sadece notere gitmek ve parayı vermek kaldı...

dedik "yine de arabayı baktıralım"...galerici "burada eksper var, hem de 100 liraya yapıyorlar, şimdi servise 250-300 vermenize gerek yok" dedi...bizim arkadaş razı oldu ama biz servise baktıralım dedik, arkadaş 150-200 fazla ekspertiz ücreti verecek diye kaçıyor ama biz ısrar ettik...

götürdük renault servisine...HİÇ DEĞİŞENİ, KAZASI OLMAYAN, FULL ORJİNAL ARABA'nın 35-40 parça değişeni, komple boyası çıktı...araç yoldan aşağı uçmuş, pert olmuş ve toplanmış meğerse...

arkadaşa dedik "100 liraya burada ekspertiz yaptırsaydık, şimdi araba senindi ve son sahibi olmuştun, şükret ve sadaka ver hemen"...

arkadaşın yüzünü görmeliydiniz...

Burda ekspertiz var 100liraya hallederiz dediyse zaten uzaklaşıcaksın oradan..Kendi güvendiğin servise veya tamirciye gösterticeksin.İnsanlar çok sahtekar olmuş çok..Güvenilcek adam yok piyasada..Babam ikinci el kamyon alım satımı yaptı 20 sene.Hatırlıyorum bir yerden telefon gelirdi temiz kamyon var şöyle böyle diye babamla atlar gider alır gelirdik.Arabada aynen tertemiz sorunsuz çıkardı herkes sözünün eriydi.Şimdiye bakıyorum birde.Yazık valla..

Ben galeri çevrelerindeki, sanayilerdeki test yerlerinede güvenmiyorum hepsi şirket olmuş en güvenlisi, sağlamı yetkili servise sokup eksper raporu almak, zaten o işe yanaşmayan adamdan araba almıcaksın. Ben araç için aradığım kişi, galeri neyse baştan yetkili servise sokarım kabul ediyomusun diye soruyorum işine gelmeyen zaten anında dansöz oluyo. Dünya kadar para verip araba alırken eksper parasından kaçmak tamamıyla şeytanla rus ruleti oynamak gibi

• gerçekten ''oricinal'' pert :)))
  • Plakasi on numara ben GORELE LİYİM
    :) ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • infinite kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz ama bu Türkiye de ne kadar engellenebilir orası tartışılır.
  • İlan kalkmış ama plaka değiştirip satışa çıkarırlar veya sahibinden kullanmadan elden satış gerçekleşir.
  • bu ilanda da bit yeniği var gibi
    resim gözükmüyor ancak aynı araç gibi(ilan tarihleri arasında 1 ay var)
    sahibinden.com ilanı 59500
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-scenic-1.5-dci-privilege-sifir-ayarinda-10-binde-boyasiz-168754200/detay
    arabam.com ilanı 48500
    http://www.arabam.com/ilan/5020270

• Galerinin isminde hayır yok bunun gibi bildiğim galeriler var hep aynı tarz isimler ve dolandırıcı tipler..

Para için yapmayacağı şey yok bunların..
  • Ahlak ve inanç değerlerinin ıslah edemediği insanlara devlet engel olmalı Ancak Türkiye'de olmadığını biliyoruz.

Pert araçların toplanmasına karşı bir yasa çıkarmak BU KADAR MI ZOR?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.