Şimdi Ara

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işler çok kolay sigortaya bildirmeden el altından toplanıp arabanin siciline işlemiyor sahtekârlar.Alırken iyi bir baktırma ile iş çözülür sakın satıcının yeminine falan inanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene arkadaşa bağcılar oto center'dan 2008 clio otomatik aldık, içi dışı tertemiz pırıl pırıl bir araba, içi sıfır araba gibi kokuyor, sadece etek altı boya varmış, full orjinal, bankacı ilk sahibindenmiş...parada anlaştık, herşey tamam...sadece notere gitmek ve parayı vermek kaldı...

dedik "yine de arabayı baktıralım"...galerici "burada eksper var, hem de 100 liraya yapıyorlar, şimdi servise 250-300 vermenize gerek yok" dedi...bizim arkadaş razı oldu ama biz servise baktıralım dedik, arkadaş 150-200 fazla ekspertiz ücreti verecek diye kaçıyor ama biz ısrar ettik...

götürdük renault servisine...HİÇ DEĞİŞENİ, KAZASI OLMAYAN, FULL ORJİNAL ARABA'nın 35-40 parça değişeni, komple boyası çıktı...araç yoldan aşağı uçmuş, pert olmuş ve toplanmış meğerse...

arkadaşa dedik "100 liraya burada ekspertiz yaptırsaydık, şimdi araba senindi ve son sahibi olmuştun, şükret ve sadaka ver hemen"...

arkadaşın yüzünü görmeliydiniz...

• Pek alakası yok ama bizim arabada c-max ve böyle pert resimlerini görünce bir değişik geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: baberti

geçen sene arkadaşa bağcılar oto center'dan 2008 clio otomatik aldık, içi dışı tertemiz pırıl pırıl bir araba, içi sıfır araba gibi kokuyor, sadece etek altı boya varmış, full orjinal, bankacı ilk sahibindenmiş...parada anlaştık, herşey tamam...sadece notere gitmek ve parayı vermek kaldı...

dedik "yine de arabayı baktıralım"...galerici "burada eksper var, hem de 100 liraya yapıyorlar, şimdi servise 250-300 vermenize gerek yok" dedi...bizim arkadaş razı oldu ama biz servise baktıralım dedik, arkadaş 150-200 fazla ekspertiz ücreti verecek diye kaçıyor ama biz ısrar ettik...

götürdük renault servisine...HİÇ DEĞİŞENİ, KAZASI OLMAYAN, FULL ORJİNAL ARABA'nın 35-40 parça değişeni, komple boyası çıktı...araç yoldan aşağı uçmuş, pert olmuş ve toplanmış meğerse...

arkadaşa dedik "100 liraya burada ekspertiz yaptırsaydık, şimdi araba senindi ve son sahibi olmuştun, şükret ve sadaka ver hemen"...

Burda ekspertiz var 100liraya hallederiz dediyse zaten uzaklaşıcaksın oradan..Kendi güvendiğin servise veya tamirciye gösterticeksin.İnsanlar çok sahtekar olmuş çok..Güvenilcek adam yok piyasada..Babam ikinci el kamyon alım satımı yaptı 20 sene.Hatırlıyorum bir yerden telefon gelirdi temiz kamyon var şöyle böyle diye babamla atlar gider alır gelirdik.Arabada aynen tertemiz sorunsuz çıkardı herkes sözünün eriydi.Şimdiye bakıyorum birde.Yazık valla..

• Umut T. kullanıcısına yanıt
    Onun aracıymış Abi ama pert olmuş her halde Sigorta satmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antalya

İlan silinse bile belge olsun.

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir-

Helal olsun sana.

Bu arada bu aracı farklı metodlarla eninde sonunda birine okutacaklar ya, ona üzülüyoruz.

• quote:

geçen sene arkadaşa bağcılar oto center'dan 2008 clio otomatik aldık, içi dışı tertemiz pırıl pırıl bir araba, içi sıfır araba gibi kokuyor, sadece etek altı boya varmış, full orjinal, bankacı ilk sahibindenmiş...parada anlaştık, herşey tamam...sadece notere gitmek ve parayı vermek kaldı...

Bu durumda 250-300 u kim ödüyor arac sahibi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: byfc18

quote:

Orijinalden alıntı: ..NeyzeN..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilikkk-acilllll-172344702/detay

Bu araç 2 gün önceye kadar sahibinden tarafından 348.000 km de ve fiyatı 8.750 TL olarak satılıyordu fakat dün galeriye düşmüş ve km si 167.000 bin fiyatı da 11.500 olmuş ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyeyim...

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

Aradım km orijinal olduğunu nasıl anlarım falan dedim. getir ustanı baktır abi diyor. dedim 350 bindeydi o araba utanmıyor musun km düşürmeye

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Şerefsiz karaktersizsiniz siz
    - Abi kim dedi kim?

Sahibinden comdan link atarım dedim birazdan okur burdakileri :D Dallama herifler..!

Hocam azıcık rol yapacaktınız, "Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çalışıyorum trafik şubedeyim, sicilim (işte atıyorum) 21130 o ilandaki araç benim ilk aracımdı sattığımda 252 bin kilometredeydi, hakkınızda dolandırıcılık suçundan işlem başlatacağım" filan diyecektiniz

• Bu şerefsiz para için karısını da satar hayvan herif..
  • arcımız çok temiz eteklerde temizlik boyası var arç bakmaya deyer bir araç tır butun agir bakımları yapılmiş alicisin hayırlı olsun
    vw boraya yazmış acaba bu arabadamı pert eteklerinde temizlik boyası var diyorsa kesin bundada bir b.kluk vardır
  • yok, biliyorum zaten pert olduğunu da şaşırdım yani, ilk başta afalladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

arcımız çok temiz eteklerde temizlik boyası var arç bakmaya deyer bir araç tır butun agir bakımları yapılmiş alicisin hayırlı olsun
    vw boraya yazmış acaba bu arabadamı pert eteklerinde temizlik boyası var diyorsa kesin bundada bir b.kluk vardır

Hocam normalde bel altı boya ya da etek altı boya (Bel ya da etek bulunmayan arabada böyle bir tabiri kim niye jargona sokar ki? Etek altı ya da bel altı çok başka bir şeydir aslında) sadece aracın alt kısmında (Marşbiyel, belki kapının çitadan alt kısmı) oluşabilecek vurmalara (Babaya oturtmak, dönüşte kaldırıma çarpmak v.b) olan boyayı ifade eder. Ancak genelde "Yukarı bakan parçalar hariç boyalı" demek gibi bir şey oluyor. Yani tavan, kaput ve bagaj hariç, direkler dahil komple boyalı oluyor.
    Hey gidi garip ülkem...

• Beyler şu karizma autoyu tek ana başlıkta toplayalım yöneticilerde gelsin.

E-devletten vs. de sorgulamak lazım adamlar her ilana aynı açıklamayı yazıyor aman dikkat.

VW Bora

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-racimiz-cok-temiz-sahibinden-acil-satlik-172413542/detay/

İlan açıklaması:''arcımız çok temiz eteklerde temizlik boyası var arç bakmaya deyer bir araç tır butun agir bakımları yapılmiş alicisin hayırlı olsun''

Renault Megane2 sedan

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibindennnnn-acill-satlikkk-bakmadan-gecmeyin-168887402/detay/

İlan açıklaması: ''arcımızda deyışen kesınlikle yok eteklerde temızlık boyası var cızıklerden dolayı kazası deyışevı yok butun agır bakımları yapıldı karızma auto guvencesıyle''

Adamlar ne galericilikten ne dolandırıcılıktan ne de bilgisayar kullanmaktan anlıyorlar.

Adam iki ilanda da aracımızda yazacağına ''arcımızda'' yazmış.

Ellerinden hatasız boyasız diye olan araçlar iyi anlayan varsa fotoğraftan baksın derim:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-boyasiz-hatasiz-orcinal-sahibinde-acil-satlik-171486178/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-yuz-onbirinci-yila-ozel-uretilmis-boyasiz-hatasiz-dir-servis-bak-169678598/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-bayandan-hatasiz-boyasiz-acil-satlik-170612778/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ford-boyasiz-hatasiz-orcinal-kilometre-karizma-auto-guvencesiyle-168962108/detay/

Bu araçlardan anlayan varsa kontrol etsin derim başkası da bunların eline düşmesin.

• Bu resimlerin ciktisini alip gidiceksin adamin yanina 3-4 kisi. S.a bu aracin neyi vardi kardes
    - bel alti boyali abi kazasi yok asla
    + peki bu resimler ne kardes?
    Ondan sonra ne olur bilmiyorum isde:)

• quote:

Orijinalden alıntı: landscapee

Bu resimlerin ciktisini alip gidiceksin adamin yanina 3-4 kisi. S.a bu aracin neyi vardi kardes
    - bel alti boyali abi kazasi yok asla
    + peki bu resimler ne kardes?
    Ondan sonra ne olur bilmiyorum isde:)

montaj bunlar demesin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilikkk-acilllll-172344702/detay

Bu araç 2 gün önceye kadar sahibinden tarafından 348.000 km de ve fiyatı 8.750 TL olarak satılıyordu fakat dün galeriye düşmüş ve km si 167.000 bin fiyatı da 11.500 olmuş ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyeyim...

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

Aradım km orijinal olduğunu nasıl anlarım falan dedim. getir ustanı baktır abi diyor. dedim 350 bindeydi o araba utanmıyor musun km düşürmeye

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Abi kim dedi kim?

Sahibinden comdan link atarım dedim birazdan okur burdakileri :D Dallama herifler..!

Hocam azıcık rol yapacaktınız, "Ben İstanbul Emniyet Müdürlüğünde çalışıyorum trafik şubedeyim, sicilim (işte atıyorum) 21130 o ilandaki araç benim ilk aracımdı sattığımda 252 bin kilometredeydi, hakkınızda dolandırıcılık suçundan işlem başlatacağım" filan diyecektiniz

Hocam adama dedim ki dua et denizli'de değilim görürdün dünyanın kaç bucak olduğunu falan dedim. Adamın dediği şey sen değil Allah'ın gelsin diyor. Adamın öyle kuru gürültüye pabuç bırakacak halleri yok. Adamlar artık kaşar olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

quote:

Bu durumda 250-300 u kim ödüyor arac sahibi mi?

yaptıran ödüyor ama biz o kadar ödemedik...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

quote:

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

- Kim dedi abi kim dedi?
    - Abi kim dedi kim?

Hocam adama dedim ki dua et denizli'de değilim görürdün dünyanın kaç bucak olduğunu falan dedim. Adamın dediği şey sen değil Allah'ın gelsin diyor. Adamın öyle kuru gürültüye pabuç bırakacak halleri yok. Adamlar artık kaşar olmuş.

Genelde biraz resmi ağızdan konuşunca geri vites yapıyorlar. Galericilerde denemedim ama daha önce bir kaç kere deneme fırsatım oldu. İşe yaramıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

quote:

Burda ekspertiz var 100liraya hallederiz dediyse zaten uzaklaşıcaksın oradan..Kendi güvendiğin servise veya tamirciye gösterticeksin.İnsanlar çok sahtekar olmuş çok..Güvenilcek adam yok piyasada..Babam ikinci el kamyon alım satımı yaptı 20 sene.Hatırlıyorum bir yerden telefon gelirdi temiz kamyon var şöyle böyle diye babamla atlar gider alır gelirdik.Arabada aynen tertemiz sorunsuz çıkardı herkes sözünün eriydi.Şimdiye bakıyorum birde.Yazık valla..

oto center'da oturmuş bir sistem ve denetim vardır diyerek gidiyor çoğu insan, güvenlerinin kurbanı oluyorlar...arkadaş bile aynı yanılgıya düştü, "koskoca oto center, ne de olsa servis burası, raporun altına imza atıyorlar" diyerek kabul etmişti, "oturmuş bir sistem" olduğunu sonradan öğrendik, galericiler ekspertiz servisle anlaşıyorlarmış, koskoca oto center çakallarla dolmuş...
    neyse ki yanındaydık, böyle durumlarda insan tek başına olunca daha kolay kanabiliyor, yanında birilerinin olması çok önemli...
    herkesin kulağına küpe olsun, tek başınıza araba almaya gitmeyin sakın...

• gittiğim ustanın arka sokağında kaporta boyacı vardı
    ön tamponda ufak 1-2 işlem için gitmiştim

içeride bi vw caddy topluyorlardı
    oruç ağzımla söylüyorum nokta abartma yok
    arabanın sağlam darbe yememiş tek yeri radyo teyp bölümü
    direksiyonu bile eğrilmiş , aklınıza gelen her yer işlem görecek

dedim bu arabanın nesini topluyorsunuz nasıl satılır bu
    adamın bana bi bakışı vardı trükçesi ; ''bi ...tir git , biz neler topluyoruz''
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.