Şimdi Ara

''34 GRL 32'' Bu C-Max'e dikkat !! -Sahtekarlık içerir- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
2
Favori
4.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlanı şikayet ettim. Bu aracı bu fiyata sattığında nasıl kötü hissetmicek kendini nasıl insanlar var anlamıyorum. Bide "orcinal" miş
  • Milletini her daim düşünen hükümetimiz(!) bu olaya el atmak için daha neyi bekliyor anlamıyorum
  • Adamlar o arabayı ne hale getirmişler yahu. Bunların işide bi sanat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerici

Başlığa plakayı eklerseniz google da aratanlar da sonuca ulaşabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Temmuz 2014; 11:02:08 >
  • Kul hakkından korkmayan insandan her şey beklenir adi herifler haram olsun
    ilanı sürekli şikayet edelim açıklamaya ''dolandırıcı'' gibi kelimeler kullanalım
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-ihtiyactan-satilikkk-acilllll-172344702/detay

Bu araç 2 gün önceye kadar sahibinden tarafından 348.000 km de ve fiyatı 8.750 TL olarak satılıyordu fakat dün galeriye düşmüş ve km si 167.000 bin fiyatı da 11.500 olmuş ALLAH bildiği gibi yapsın ne diyeyim...

34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229
    34 DL 3229

• 34 GRL 32 Ford c max 1.6 tdci

34GRL32

34 GRL32

34GRL 32
  • Sahibinden'e şikayet ettim bende ilani ama büyük ihtimalle hiçbir şey yapmayacak site yönetimi. Hep öyle olur. Bu arabayida eninde sonunda birine kakalar bu galeri.

• ETEKLERDE TEMİZLİK BOYASI VARMIŞŞŞŞ HMMM...
  • pertten toplama olayı yasa ile engellenmeli ve ağır cezalar gelmeli...

yoksa bu şekilde çok kansızla uğraşır durursun...
  • Zamanında biz de bir galeriden araba aldık. Ankara'da Gimat oto pazarında. Galerici bir adam var işte adam hiç muhattap bile olmuyor. Bir tane değnekçisi var o ilgileniyor. Biz beğendik bir tane opel astra. 2006 yılında 2003 model. Araba hoşumuza gitti falan. neyse dedik biz alıyoruz bunu pazarlığı yaptık. Galerici adam ilgilenmiyor bile değnkçisi de diyor çok sinirli ne soracaksanız bana sorun. Dedik computeste sokacağız arabayı tamam dedi gittik bi yere zaten her yeri bağlamışlar. 350 bindeki rent a car arabasını bize 70 binde diye satmışlardı. boyasız hatasız araç güya. kaput çamurluk hep boya değişik.. ama biz satarken öyle satmadık belki zarar ettik ama onur şeref kaybetmedik..

Yani diyeceğim o ki böyle şerefsizler her yerde.. Allah haram lokma yedirmesin..
  • Lokman Abi'nin eski aracı değil mi o?
  • Konuya girmeden Gaziantep / Şehitkamil'i tahmin ettim .
  • arıyımmı adamı bakalım ne dicek
  • Sahibinde.com'a şikayet olarak yazdım, ilanın acilen kaldırılmasını istedim, bu sayfayı da kaynak olarak verdim..

Bu araca temiz diyen adama herşey söylenir.. Para için insanlar onurunu satmayı aşmış, yakında nelerini satar acaba ??

Şerefsizlik almış yürümüş memlekette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 18 Temmuz 2014; 12:30:50 >
  • Yok artık

Paylaşımınız ve Duyarlılığınız için Şahsen teşekkür ederim
  • alisagelmis olaylar oldu artik bunlar bakkaldan 1 kg pirinc alirsin eve gelirsin tartarsin 800 gram cikar,arabaya sigorta yaptirirsin adam vallahi billahi en dusuk meblag bu der yolda giderken ayakustu baska birine ugrayip sorarsin 100 lira daha ucuza cikartir efendime soyleleyim ev satin alirsin sahibi ve emlakci borcsuz harcsiz der eski oturan kiraci elektrik su faturalarini kilitleyip kacmistir,borclari odemezsen sayaclari ne uzerine devir alabilirsin elektrik suyun kesilir...

daha bir suru varda destan yazmaya gerek yok...isin icine para girdiginde turk milletinde hatta kanindan,canindan akraban dahil ne din,iman kaliyor ne de seref,haysiyet anca dilde dolasiyor bu adam hile,hurda yapmasa bindigi bmw sini nasil yurutecek ? parlamentini nasil alacak ?

• Adam doğru söylemiş. Araba taşa toprağa yuvarlanmış, taş toprak arabanın boyasına işlemiş, yıkayınca çıkmamış, temizlik olsun diye boyamışlar.

Zaten temizlik boyası var diyen ilanlardan uzak durmak gerekir.
  • Böyle şeref yoksunu insanları toprak kabul etmeyecek...

• Cemaks yazmis birde gundi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 18 Temmuz 2014; 14:34:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.