Şimdi Ara

34 plakalı araç ile Istanbul dışında başınıza gelenler nelerdir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
10.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olacak ki size..Sadece yol üstündeki satılan ürünlerden kazık yersiniz..Yemişimdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Şimdiki araba önceden İstanbul plakaydı. Sorun çıkmadı.

06 plaka Mercedes Vito ile İstanbul'da sorun çıkmış ama.

Kiralık Civicle İstanbulda başımıza gelen kalmadı diyebilirim
  • 78 plakayla izmirde neler gelmedi başımıza
  • aynı şey 06 plakadada oluyo
  • Sivas'ta da Neden se 06 plaka aldım araba mı ve millet bana yabancı muayenesi yapıyo.Birde Arabayı hanım sürdümü yemediğin yağ kalmıyor açıkcası.Camlarda da üniversitenin yazısı var.Offff Giriyosun benzinliğe,diyalog aynen şu:

-Hocam buyrun,Fulleyim mi?
    -Benim cebimde 10 lira var adam bana fulle diyor
    -Yok usta 10 liralık bi koy servise götürüyorum da arabayı.
    -97 oktan mı koyyum? Hocam?? Niçin Konuş muyorsunuz?
    -Yok abi 95 olsun.
    -Tamam Hocam,Camı siliyim mi?
    -Bedava mı?
    -Tabiki,Müşteri memnuniyeti :D
    -Hocam 10 liralık bastı.Buyrun fişiniz.
    -Bez yok mu benziliğin silerdim içeriyi felan??
    -Ses yok

• konu biraz farklı bir yere taşınıcak ama benim merak ettiğim 61 plaka ile sorun yaşayan oldumu? 34 le sorun yaşamamak neyse 61le de sorun yaşamak o olsa gerek :) ozellikle de 61 plaka ağır vasıta ile gidiyosanız yollar boşalıyo sanki sizin için :) siren açmış ambulansda gider gibimi ne :D
  • Belki düzgün kullananlar vardır ancak genelde İstanbul plakalı araçlar caddeleri pist gibi görüyor. Hiç saygı yok öndekinin tamponuna yapışan mı dersin öndekinin yol vermesini beklemeden en sağdan basıp gideni mi dersin her türlüsü var. En dar yollarda, trafiğin sıkışık olduğu yerlerde son hız gidiyorlar. Ben genelde trafik canavarı gözüyle bakıyorum 34'lülere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaGini

konu biraz farklı bir yere taşınıcak ama benim merak ettiğim 61 plaka ile sorun yaşayan oldumu? 34 le sorun yaşamamak neyse 61le de sorun yaşamak o olsa gerek :) ozellikle de 61 plaka ağır vasıta ile gidiyosanız yollar boşalıyo sanki sizin için :) siren açmış ambulansda gider gibimi ne :D

Amcamın 61 plakalı starexi ile Trabzondan - İstanbula geldik hiç bir sorun olmadı kime sellektör çaktıysak anında yolu açtılar
  • biizm düzce 34 plaka kaynıyor ve burda hiç yabancıymış gibi davranılmıyor ama 34 ten de faklıysa işte o zaman biraz işi zor

mesela hatalı park edenlerin arasında yabancı varsa cezayı ilk o yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: honda04

78 plakayla izmirde neler gelmedi başımıza

Niye Bizimkilere de mi canavar gözüyle bakıyorlarHalbuki neredeyse hiç trafik yok karabükte
  • sosyete gbı goruyorlar gıcık oluyorlar..
  • 34 plakaya trafik canavarı gözüyle bakıyorlar
  • 43 plakayla 1 haftadır istanbulda araç kullanıyorum. 1 kaç kere yolu bilemeyince el kol hareketi yaptılar. onun dışında pek sorun yok. bazende iyi niyetli insanlar durup yol gösteriyorlar yabancı olduğumu anlayınca. 1 ay daha buraladayım yavaş yavaş alışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Belki düzgün kullananlar vardır ancak genelde İstanbul plakalı araçlar caddeleri pist gibi görüyor. Hiç saygı yok öndekinin tamponuna yapışan mı dersin öndekinin yol vermesini beklemeden en sağdan basıp gideni mi dersin her türlüsü var. En dar yollarda, trafiğin sıkışık olduğu yerlerde son hız gidiyorlar. Ben genelde trafik canavarı gözüyle bakıyorum 34'lülere.

ben de tam olarak ankara plakalılar için aynı şeyi düşünüyordum bir sene ankarada 34 plaka ile dolaşmak zorunda kaldım ve sinir hastası olacaktım nerdeyse... polislerini de hiç saymıyorum bile

• Bizde 45 Plakalı araçla Samsuna gitmiştik araçta Şahin olunca bi selektöre bakıyodu işleri :D
  • Geçen ay istanbul tecrübem oldu hadımköye gittim eziliyordum az kaldı sağdan soldan 140-150 kopartan gazlıyor Bursa'da araç 120 ye gelmeden yol bitiyor sakin trafik rahat ulaşım alışmışım Bursa trafiğine İstanbul yordu beni ama 16 plakayım diye bi sorunla karşılaşmadım...
  • İzmir'de yaşıyorum. Genelleme yapmam gerekirse 34 plakalarla hiç anlaşamam. Trafikte oldukça mülayim araç kullanırım, mümkün olduğunca diğer sürücülere yol verip hoş görülü davranırım amaaaa bu güne kadar bir tanesinin bile yol verdiğini görmedim. İzmir'de genelde 34 plakalı araçlar şirket aracı olduğundan trafikte ciddi anlamda saygısız araç kullanıyorlar. Tabi bu genelleme, içlerinde birçok sakin sürücü vardır ama ben denk gelmedim. Ayrıca 35 miş 34 müş 61 miş 45 miş bunların hepsi hikaye. Başka bir şehire gittim bana kötü davrandılar yolumu kestiler fasa fiso. Sen adam gibi aracını kullanırsan, kurallara uyup saygılı davranırsan kimse seni zora sokmaz. Uzun bir dönem 06 plaka araçla ülkemin birçok şehrinde 1'er ay kadar kaldım. "Bu araç büyük şehirden gelmiş kesin trafik canavarıdır" ön yargısıyla beni durduran trafik polislerinden başka kimseyle sorun yaşamadım. Ki zaten onlarda ehliyetimi ve ruhsatımı geri verip hayırlı akşamlar demekle yetindiler :)

• Şirket araçları 34 plaka olduğu için ve kullananlar da ne yakıt ne de arabayı umursamayan saygısız sürücüler olduğu için 34 plakaya karşı önyargı olması normal. Yani bu tepki İstanbul'lu olmayan 34'lere aslında
  • anadolu'da uzun yolda polis mutlaka durdurur, necisin diye sorar, şirket araçlarından numuna falan ister, ilaç mümessillerinden ilaç, yağ pazarlamacısı olan kuzenimden (araç ruhsatında gıda kimya sanayi olduğundan polis mutlaka sorar ne satıyorsun diye ve kuzen de büyük gıda fabrikalarına endüstriyel yağ pazarlamaktadır) o zaman yağ ver der, kuzen de olur tankere söyleyeyim geçerken bassın bir 50-60 lt deyince susarlar
  • trafikte nasıldır bilmem ama ikinci elde 34 plka aracı gören 100 metre uzaktan gider çünkü denizden dolayı kaportaları çürük oluyor hele son sel baskınından sonra hiç yanaşmazlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.