Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (370. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yatışa devamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

yemini ettik,manisadan izmire eve döndüm.3 gün sonra kıbrısa gideceğim...

bende orda ettim cevo

sen hangi bölükteydin
  • keşana gelen var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Betta_54

Evet yemin ettik ve carsidayim mebs okulu cok guzeldi usta yine mebs okulu insallah yıne guzel gecer

Mebs clubdaki tatil bittiiiii . Dağıtım iznindeyim . Cuma yeni tatile başlarız inşallah... Çankaya KHO Loj des. emn ve mhz blk kom...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scartissue34

quote:

Orijinalden alıntı: Betta_54

Evet yemin ettik ve carsidayim mebs okulu cok guzeldi usta yine mebs okulu insallah yıne guzel gecer

Mebs clubdaki tatil bittiiiii . Dağıtım iznindeyim . Cuma yeni tatile başlarız inşallah... Çankaya KHO Loj des. emn ve mhz blk kom...

moralini bozmak gibi olmasın ama kho lojistik destek komutanlığında ebenizin nikahını görebilirsiniz.

bu arada şimdi sizin acemiliğiniz 2 haftada bitti mi? acemi birliğine devam edecek misini yoksa pazartesi direk usta birliğinde misiniz?
    eğer öyleyse bu acıdan da şansızsınız. mebste acemilik herhangi bir yerdeki ustadan cok daha iyidir.

ayrıca kho'ya tertip olan kd.ler orada muhafız bölüğü v.s. yazsa bile gittiğinizde içeride tekrar bölük dağıtımı olacaktır muhtemelen. yani muhafız bölüğü kesin değil.

misafir olarak veya kadro olarak eğitim destek bölüğüne düşersen, 90/3 cabir şaz, ve 90/2 murat doğana selamlarımı ilet, üst devrelerdir sana yardımcı olurlar. ismimi istersen pm yoluyla söylerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: freeon

Arkadaşlar

Askerlikten o kadar korkmayın bende bugun çarşı pazar çarşıdayım

mamak mebs okulunda askerlik çok güzel geçti inş mobildeskomdada aynı güzellikte geçer:D

freeon karma bölükdemiydin yoksa
  • Tuzlada kısa dönem olmak bir ayrıcalık diyorum başka bişey demiyorum

Çok şükür bütün eğitimlerimizi başarıyla tamamladık ve bugün yeminimizi ettik, asteğmen arkadaşlara Allah kolaylık versin diyorum..

Tüm devrelerime iyi bayramlar..
  • Ben kırıklareli vizede acemiliğimi yapıyorum . evci iznine çıktım yarın imza için çağırdılar tabi vizede kalacak yer problem olduğundan vize dışındayım yarın imza atmasam ne olur eski dönem vizelilerden bi bilgi alsam cok güzel olucak ama..
  • vay be 2 haftalık eğitim, ardından yemin töreni ve sonrasında 9 günlük bayram izni. şimdi de evimdeyim. şu anda koğuşta ranzada yatan arkadaşlarıma selamlar olsun :)
  • ACEMILIGINI IZMIR BORNOVA 10. JANDADRMA MERKEZ KOMUTANLIGINDA YAPAN BALLI 341 . KISA DONEMLERDEN BIRI OLARAK YATIŞA GEÇTİK SONRASI FOCADAYIM NASIL BIR YER MUAMMA GIDIP GORECEGIZ
  • Manisa 1. Piyade Eğitim Tugayı'nda, 2. Tabur 2. Bölük ve 2. Takım'da ettik yeminimizi ve bugün itibari ile döndük eve. 30 Ağustos 12:00'ye kadar teslim sürem var, gayet güzel bence. Manisa gayet güzeldi bana göre, en azından bizim bölük öyleydi. Gürkan Üsteğmenimiz ve diğer komutanlarımız sağolsun, gayet sorunsuz bir şekilde bitirdik her şeyi. Şimdi de 28. Mekanize Tümeni Lojistik Destek Komutanlığı / KKTC'ye gideceğiz 'İkmal' sınıfı olarak, umarım güzel geçer.
  • Balıkesir Bakım Okulunda 2. Bakım er taburunda beni hayata küstürerek popomdan kan çekerek bitti acemiliğim.
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun

usta birliği van. bana 3 gün yol izni veriyorlarmış. ben diyelim ki 2 ay sonra 3 gün izin kullanmak istedim, o zaman gidişe de 3 gün, gelişe de 3 gün yol izni veriyorlarmış. yani toplam iznim 9 gün oluyormuş. ben uçak biletini şimdiden ayırtsam sorun olur mu. ben 2 ay sonra, mesela kasım 1'de izin kullanmak istiyorum desem hayır çıkamazsın diyebilirler mi? biletleri 1 hafta önce ayırtsam 250'ye kadar çıkıyor tek gidiş, ama şimdi ayırsam 100 lira civarı. lüfen yardımcı olun. gelecek cevaba göre bilet alacağım.

edit : bir de, mesela acemi birliği bitince 5 gün izin veriyorlardı. yani ben 3 gün kullanmak istiyorum dediğinizde kabul etmiyorlardı, illa ki 5 gün olacakmış. usta birliğinde de böyle bir sınır var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 27 Ağustos 2011; 8:57:38 >
  • İlk çarşıma çıktım acemelikte yaptığımız tek şey yemin törennine hazırlanmak ve güneşte beklmekti.
  • balıkesir bakım okulu eğitim merkez komutanlığından selamlar...
    1 bakım çavuşta herkes iyi merak etmesin kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

Manisa 1. Piyade Eğitim Tugayı'nda, 2. Tabur 2. Bölük ve 2. Takım'da ettik yeminimizi ve bugün itibari ile döndük eve. 30 Ağustos 12:00'ye kadar teslim sürem var, gayet güzel bence. Manisa gayet güzeldi bana göre, en azından bizim bölük öyleydi. Gürkan Üsteğmenimiz ve diğer komutanlarımız sağolsun, gayet sorunsuz bir şekilde bitirdik her şeyi. Şimdi de 28. Mekanize Tümeni Lojistik Destek Komutanlığı / KKTC'ye gideceğiz 'İkmal' sınıfı olarak, umarım güzel geçer.

Bende 2. Tabur 2.Bölük 3.Takım 2.Manga'da idim. Kamil Uzman'ın rangerlarından Onun kadar disiplinli ve kaliteli bir komutana denk geldiğim için o kadar mutluyum ki. Sayesinde akşam yemeği yerine lahmacun ve tavuk partisi yaptık Diğer komutanlardan farkını her anında belirtti. Kısaca onun komutasına düşen manga olarak en şanslı gruptuk.

• bartın merkez komutanlığı kd. deniz polisi hakkında bilgisi olan var mı (yapmış olan ya da yapıyor olan)?

şimdiden teşeklürler.
  • ANTALYA 3.ER EĞİTİM TUGAYINDAN DÜN GELDİM VE 15 GÜN BOYUNCA HER SANİYE ANTALYANIN SICAĞINA VE TÜM ASKERİ DÜZENE SÖVMEKLE GEÇTİ ALLAH YARDIM ETSİN BAKALIM NASIL BİTECEK BU ASKERLİK ŞİMDİ İSTİKAMET KAHRAMANMARAŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayripirgon

bartın merkez komutanlığı kd. deniz polisi hakkında bilgisi olan var mı (yapmış olan ya da yapıyor olan)?

şimdiden teşeklürler.

merkez değilde boğaza gelseydin yanıma geliyor olacaktın :D. ama buraların sefasını biz sürdük cefasını gelenler çekecek gibi. çok rahattık ama yeni atamalardan sonra yeni sisteme geçildi bizim burda yeni gelenler zorlanacak gibi. merkez bildiğim kadarıyla bize göre daha sıkıydı.
  • kısa dönem deniz polisi ne yapıyor peki? bu konu hakkında bilgi verebilir misin :)
  • 
Sayfa: önceki 368369370371372
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.