Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 37 gün geçirmişiz bu da iyi :) bir 100'den aşağı düşelim gerisi gelir artık hayırlısıyla.Bu arada 339. kısa dönem arkadaşların gözü aydı bitti askerlik. darısı bizim başımıza.
  • van merkez ktm den herkese selam.buranın ktm'si tam bir rezillik.tuvaletler girilecek gibi degil.sular 2gundur yok.kantinde sıra gırla.en ufak birsey almak ıcın 30dk sıra var.ve sıkı durun tek oda 450 yatak ve 3lu ranza.buraya gelmeden saka sanıyordum ama gercek.genelde hakkarıye gıdenler var burada.millete 1kap kurtlu yemek vermek icin milletten tek tek kimlik alıp sonra tum tabldotları yıkatıyorlar.500kişiden 50 kişi ancak yiyo zaten.tam insanlık sucu resmen.sınır karakoluna gidecek bu adamlara revamı bu.bu sacmalıgı duyunda tam olsun.ben van ercise gitmek icin buradayim.elazıg ktm'den buraya gelırken van ercisteki nizamiyenin onunden gectık ama bızı ındırmeyıp merkeze devam ettıler ve 2 gundur buradayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

van merkez ktm den herkese selam.buranın ktm'si tam bir rezillik.tuvaletler girilecek gibi degil.sular 2gundur yok.kantinde sıra gırla.en ufak birsey almak ıcın 30dk sıra var.ve sıkı durun tek oda 450 yatak ve 3lu ranza.buraya gelmeden saka sanıyordum ama gercek.genelde hakkarıye gıdenler var burada.millete 1kap kurtlu yemek vermek icin milletten tek tek kimlik alıp sonra tum tabldotları yıkatıyorlar.500kişiden 50 kişi ancak yiyo zaten.tam insanlık sucu resmen.sınır karakoluna gidecek bu adamlara revamı bu.bu sacmalıgı duyunda tam olsun.ben van ercise gitmek icin buradayim.elazıg ktm'den buraya gelırken van ercisteki nizamiyenin onunden gectık ama bızı ındırmeyıp merkeze devam ettıler ve 2 gundur buradayız.

Ktmler berbat ne yazıkki ülkemizde cok haklısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mknsm

van merkez ktm den herkese selam.buranın ktm'si tam bir rezillik.tuvaletler girilecek gibi degil.sular 2gundur yok.kantinde sıra gırla.en ufak birsey almak ıcın 30dk sıra var.ve sıkı durun tek oda 450 yatak ve 3lu ranza.buraya gelmeden saka sanıyordum ama gercek.genelde hakkarıye gıdenler var burada.millete 1kap kurtlu yemek vermek icin milletten tek tek kimlik alıp sonra tum tabldotları yıkatıyorlar.500kişiden 50 kişi ancak yiyo zaten.tam insanlık sucu resmen.sınır karakoluna gidecek bu adamlara revamı bu.bu sacmalıgı duyunda tam olsun.ben van ercise gitmek icin buradayim.elazıg ktm'den buraya gelırken van ercisteki nizamiyenin onunden gectık ama bızı ındırmeyıp merkeze devam ettıler ve 2 gundur buradayız.

askere gittiğimden beri diyorum insan bu oluşumdan nefret etsin diye özel bi çaba var sanki...

• geleli 2 gün oldu ama hala sersem gibiyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlyurdabak

35 günlük Ankara il jandarmadaki tatil bitti.Arkdaşlar Bugun Rize il jandarmaya katılmam gerekıyordu ama bir gün taktık 3-5 arkadas. yarın teslim olucaz umarım bir problem olmaz.

1 gün takıntıdan birşey olmaz. 7 güne kadar yasal bir işlemi yok. Sonuna eklerler, tüm devrelerin çıkar gider, sen mal gibi arkalarından bakar ve kalırsın. 3-5 arkadaşsanız o biraz teselli olur.
  • Nizamiye Çavuşu oldum. Sabah 9 - Akşam 9 Memur gibi takılıyorum. Çarşı istediğimiz gibi ayarlayabiliyoruz. Loto vurmuş gibi oldu. Millet bölüklere dağıtıldı. Herkes isyanda. Niyamiye tarafında kantinci , internet kafeci olan devrelerim de rahat sayılır.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim kardeşim 20.zırhlı tugaya topçu er olarak gönderildi ancak,
    onun birliği hareketli birlikmiş ve şu anda şırnaktaymış ve oraya sevk ediliyorlarmış.
    1.topçu taburu 3. batarya ya gönderilecekmiş. Bu konuya ilgili bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • Arkadaşlar acemilik Topcu ve Füze Okulu Ankara Polatlı,usta birligim 58.Topcu Tugayı Acıkır Ankara bilgi almak isteyenler mesaj atabilir.
    Şafak 117
  • Ankara il jandarmada acemilikten sonra aynı yerde 15 günlük şöför eğitimi devam ediyor. Keşke her yer böyle rahat olsa.

Ekimden itibaren KALECİK te olacağım. Zaman çok çabuk geçiyor. İnş herkes hayırlısıyla sağ salim teskeresini alır.
  • Gecmise donecek olsam donmek istemedigim tek donem askerlik olurdu herhalde.
    Kaldi ki ben bir tatil yoresinde askerligimiyapmis birisi olarak bunu soyluyorsam....
    Allah kolaylik versin kardeslerim
  • İnsanın canını sıkan başındaki komutanlar. Askerliği çekilir ya da çekilmez yapan budur bence. Örneğin nizamiye`deki Nöbetçi astsubay kafa dengi iyi biriyse o gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kıl birisi olursa geçmek bilmiyor.
  • Bende nizamiyede çavuşum sabah 7 - akşam 8 :D asker sayısı az olduğu için gece 4 saat da nöbet tutuyorum yatın kalkın dua edin iyi yere düşen arkadaşlar :) He arada 2 saat de tutuğum oluyor ama şafak fişek gibi atıyor arkadaşlar
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Benim kardeşim 20.zırhlı tugaya topçu er olarak gönderildi ancak,
    onun birliği hareketli birlikmiş ve şu anda şırnaktaymış ve oraya sevk ediliyorlarmış.
    1.topçu taburu 3. batarya ya gönderilecekmiş. Bu konuya ilgili bilgisi olan varsa ve beni bilgilendirirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • askerliğin %28'ini tamamlamış bulunuyoruz zaman bir şekilde geçiyor işte....
  • merhaba arkadaşlar 10 ağustosa kadara hep burayı takip ederdim daha dün gibi aklımda şimdiyse mebs okulunun 2. tabur 5.bölüğündeki acemilikten sonra şimdi ankara merkez komutanlığı karargahındayım
  • Hızlı atıyor çok şükür. Bugün full ziyaretçi günüydü. Kayıt yapmaktan vakit nasıl geçti anlamadım. Sivil insan görüyor olmakta rahatlatıyor insanı.
  • Askerligin bana bundan sonraki hayatimda tek bir faydasi olacak; o da sivilldeki hayatin kiymetini bilmek.Edirne suloglundan var mi forumda.
  • Hatay Serinyol macerasını bitirdik, birazdan vana gidiyorum. Oradan da mayın patlamazsa Hakkari Çukurcaya
  • 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.