Şimdi Ara

341. DÖNEM (AĞUSTOS 2011) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.052
Cevap
10
Favori
605.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim tertipleri şafak sıkıştırıyor. ;-))
    Atarsa:14
  • Atsada atmasada umrum degil artik ama gecen sene bu zamanlar şafak 14 diyordum.. Hayirli tezkereler Allah ana baba yar.. Kazasiz belasiz kavustursun ins.hepinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeks64

Bizim tertipleri şafak sıkıştırıyor. ;-))
    Atarsa:14

ben hiç sıkışmadım ya,sorun yok.2 hafta sonra baba kaçar.
  • 341 asteğmen olarak atarsa 166 diyor diyarbakırdan hepinize selam gönderiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr Bishop

341 asteğmen olarak atarsa 166 diyor diyarbakırdan hepinize selam gönderiyorum

hadi bakalım hayırlı teskereeler ssag saglım
  • Atarsa 11
  • Beyler hiç sıkıştırmasın birşey. Bitti artık askerlik. Bundan sonrası fasa fiso.
  • Atarsa 12 Başka Yok Bu adam 18 ocak Sabahı allahın izniyle pılını pırtını toplar hatta pılını pırtını toplamadan arkasına bakmadan kaçar hepinize selamlar tertipler :)
  • şafak 11 baska yok,olsa da vaktim yok çünkü bekleyenim çok:P hastayım bu söze:)
  • kaldı 10 gün...18.01.2012 carsamba sabahı yolculuk....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxxxxxx17 -- 7 Ocak 2012; 11:15:31 >
  • Torunlarla beraberiz, ilk çarşılarında gezdiriyorum. İlk geldiğim zamanlar geldi aklıma. Şimdi kaldı 10 günümüz, şafak bastırıyor ama dayanıcaz.
  • buda gelir buda gecer,azap 10...10 gün daha az kaldı
  • في,em,Sur,επί,pada,na,on,ten,на,Päällä,10,10,10........
    10 farklı dil ve 10 u anlatıyor 10 işte ya BAŞKA YOK!!!!
  • arkadaşlar benim çıkış tarihi 2 gün yol izniyle 16 ocak olarak belirlendi doğru mu acaba ?? sonradan herhangi bir sorun çıkar mı ?? normal izinleri tam kullanırsak ve yol izni olmazsa çıkış tarihimiz ne zaman ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

arkadaşlar benim çıkış tarihi 2 gün yol izniyle 16 ocak olarak belirlendi doğru mu acaba ?? sonradan herhangi bir sorun çıkar mı ?? normal izinleri tam kullanırsak ve yol izni olmazsa çıkış tarihimiz ne zaman ???

benimde yol izni 2 gun ama ben 17 sinde cikiyorum.
    safak 9 haftaya yokuz :-)
  • son 10.bu arada bizim çoğumuz çavuş olamadı ben de dahil olmak üzere.umrumda değil ama merak ettim,sizde durum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

son 10.bu arada bizim çoğumuz çavuş olamadı ben de dahil olmak üzere.umrumda değil ama merak ettim,sizde durum ne?

ben tekirdağ çerkezköydeyim,bizim bölük hariç tugaydaki bütün kısa dönemler çavuş,bölük astsubayından kaynaklanıyor...13 bu arada:D
  • şaka maka sonunda şafak 9
    bir an önce geçse şu son günler, ne iyi olacak
  • Kaldi son 008... B-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: apeks64

quote:

Orijinalden alıntı: kalevra212

arkadaşlar benim çıkış tarihi 2 gün yol izniyle 16 ocak olarak belirlendi doğru mu acaba ?? sonradan herhangi bir sorun çıkar mı ?? normal izinleri tam kullanırsak ve yol izni olmazsa çıkış tarihimiz ne zaman ???

benimde yol izni 2 gun ama ben 17 sinde cikiyorum.
    safak 9 haftaya yokuz :-)

benimki nasıl 16 olarak hesaplanmış peki arkadaşlar,, ya bi taraf fazla yapıyor yada bir taraf eksik yapıyor ???
    terhis tarihi sizde 1 şubat olarak mı hesaplanıyor yoksa 31 ocak olarak mı hesaplanıyor bizde terhis tarihi 31 ocak olarak hesaplanıyor ???
  • 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.