oh be,kendi yatağımdayım.askerliğim genel olarak rahat olsa da sonuçta askerlik.Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.Bu arada dönerken ve eve girdiğimde sanki yeni gitmişim askere gibi geldi,enteresan:)
çok şükür bitti
Hayılısı olsun arkadaşlar.Tebrik ederim.Benim üni. 4.sınıf haziran gibi biterse ağustosta askerim.347.Dönem inşallah.
Vay be askerliğide yedik haaa..:D
vay be hakkaten yedik askerliği sanki dün gitmiş bugün gelmiş gibi oldumu sizede ?
Atarsa 1. Pazartesi gece yolcudur abbas bağlasan durmaz.
herkes bitirmis bi biz mi kaldik be :) neyse atarsa 1..
verdikleri belge ve izin belgesini ikamet ettiğimiz askerlik şubesine götürmemiz mi gerekiyor ve ne zaman ?
quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
verdikleri belge ve izin belgesini ikamet ettiğimiz askerlik şubesine götürmemiz mi gerekiyor ve ne zaman ?
İzin kağıdını değil, terhis belgesini şubat başında askerlik şubene gidip bir form doldurup onaylatacaksın.31 yaşına kadar da her yıl yedeklik yoklaması yaptıracaksın.
quote:
Orijinalden alıntı: azadblgc
İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 59'uncu Top. Eğt. Tug. K.lığı ERZİNCAN İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011 Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci Mknz. P. Tug. İs. Svş. Bl. K.lığı DOĞUBEYAZIT AĞRI
bu birlikler hakkında bilgisi olan var mı?
Umut askerlıgı bıtırdık yahu :D
quote:
Orijinalden alıntı: toran_aga
quote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
İzin kağıdını değil, terhis belgesini şubat başında askerlik şubene gidip bir form doldurup onaylatacaksın.31 yaşına kadar da her yıl yedeklik yoklaması yaptıracaksın.
bana kimse terhis belgesini onaylatacaksın demedi. Birde her yıl gidip onaylatmamız mı gerekiyor?