Şimdi Ara

341. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimkisi 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS
  • İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011

Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 3'üncü P. Eğt. Tb. 3'üncü P. Eğt. Bl. K.lığı
    - MANİSA

Slm beyler benimde Manisa
  • ben de sizinle aynı kaderi paylaşıyorum devreler

ben gonyadan katılıcam aranıza

takribi burdan manisaya 7-8 saat cuma sabaha doğru veya perşembe akşamı gibi binsem saat 17 ye yetişrim galiba sanırsam heralde
  • ARKADAŞLAR HERKESİ ÇOK SICAK BİR ASKERLİK BEKLİYOR... EN FAKTÖRLÜSÜNDEN GÜNEŞ KREMLERİNİZİ YANINIZA ALIN.. DEMEDİ DEMEYİN
  • Önce batı kışlaya gitmemiz gerekiyormuş beyler okudunuz mu sizde böyle birşey
  • beyler acaba kıbrısa gidiş tarihimiz kesin olarak nedir
    öğrenebilir miyiz,ona göre bilet alacağım
  • Dostum şimdiden belli olmaz ki değişebilirde boşa gitmesin orda iptal ettirip tarihde değiştirtremezsin ben belli olduğunda izmirden kalkacak şekilde bileti almayı düşünüyorum. Cuma sabahı Manisa'da olacak şekilde gitmeyi düşünüyorum.
  • peki şehir falan nerdedir ki?gördüğüm kadarıyla birçok birlik var katılacağımz.
  • İsterseniz karar verelim Konya'dan da istanbul'dan da Ankara'dan da yaklaşık 7-8 saatt manisa'ya iner konya biraz erken gelir ama konuşalım ortak bir yerde buluşalım örneğin otogarda tanırız zaten birbirimizi
  • Kibrisin en yesil ve sulak yeri Guzelyurttur. Bu yonden sansliyız. Öncelikle havayolunu tavsiye ediyorum,sonra taksiyle tabi SIKI PAZARLIK ediceğiz. Muhakkak Lefkosaya gidip sonra Guzelyurt dolmuslarinin kalktigi yerde inip ve dolmusla Guzelyurta daha ekonomik gidiyoruz. Denetleme ve nobetler bolcanaymış, carsi izinleri hafta ici ve 15 gunde 1 genelde. Girne,Magosa yi muhakkak gezmemiz tavsiye ediliyor. benle beraber herkese Hayirli Tezkereler.
  • evet otogarda buluşabiliriz.. :)
  • Acemi birliği yerimiz manisa ile ilgil ayrıntıları öğrendim çok zor geçmeyecek eğer ki eğitim de zorlanmazsanız :)
    Buluşma için elinde çantası olan kafayı kazıtmış olanlar otogarda sarılsın birbirine :)
  • quote:

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    - KIBRIS

Sanırım 28'inci Mknz. P. Tüm.'de bir tek ben varım. İstanbul'da ikâmet ediyorum bu arada, Manisa'ya otobüs ile gitmek isteyenler ile buluşup gidebiliriz.

Ayrıca İKMAL'in genel tanımı nedir arkadaşlar? Ne yapar, ne eder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackworms -- 10 Ağustos 2011; 3:13:00 >
  • Uçak olmaması kötü.İstihkam yani mezarcı yaptılar bizi.Heralde kazma kürek dolaşacaz oraya buraya :)
  • VALLA GÜZEL YERLER ÇIKTI... ARKADAŞLAR ŞANSLIYIZ..
    HEM ACEMİ HEM USTA, TORPİLLİLERİN GİTTİĞİ YERLERE GİTTİĞİMİZDEN EMİN OLUN.
  • ulaşım için en rahat olan benim heralde.evden birliğie gitmem 1 saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: redof

VALLA GÜZEL YERLER ÇIKTI... ARKADAŞLAR ŞANSLIYIZ..
    HEM ACEMİ HEM USTA, TORPİLLİLERİN GİTTİĞİ YERLERE GİTTİĞİMİZDEN EMİN OLUN.

Redof kıbrıs hakkında bilgin var mı ?
  • KIBRISIN SPORU AĞIR VE DENETLEMELERİ VAR.
    YEMEKLER PEK İYİ DEĞİL.. 15 GÜNDE BİRKERE İZNİMİZ OLACAK ...
    SU SIKINTISI VARKİ BEN GÜZELYURT DA OLACAĞIMDAN ORDA SU SIKINTISI YOK.
    TÜRK TELEKOM KARTLARI GEÇMİYOR.. ORDA YA KIBRIS GSM HAT ALACAĞIZ YADA KIBRIS TELEKOM KARTLARI VARMIŞ ONLARDAN ALACAĞIZ.. ŞEHİRDE MİNÜBÜS OTOBÜS YOK.. TAKSİ OLAYI VAR.
    4-5 KİŞİ TOPLAŞIP TAKSİYLE GİTMEK DURUMUNDAYIZ.. SICAK VE NEM HAT SAFFADA... GÜNEŞDE 50 DERECE HİSSEDİLEN YER VARMIŞ ÇÖL SICAĞI OLAYI.. GECELERİ İSE SOĞUK OLMA OLAYI VAR..
    GÜNEŞ VE PİŞİK KREMLERİNİZİ VE PUDRANIZI UNUTMAYIN KIBRISA GELİRKEN..
    KOMUNTANLAR İYİ DİYORLAR.. YOLCULUK UÇAK ÖNERİYORUM. PASAPORTSUZ GİRİŞ YAPABİLİYORUZ.
    BİRLİĞE ULAŞIM BİRAZ SORUN AMA.. ONUDA HALLEDECEĞİZ.. TURİSTİK YER .. ÇARŞI İZNİ GÜZEL GEÇECEK.. ŞEHİRDE ALIŞVERİŞ VE GEZMEK BİRAZ PAHALI .. ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR.. YİNE BİLGİLERİ PAYLAŞIRIZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redof -- 10 Ağustos 2011; 3:49:09 >
  • beyler şehri nerden nasıl öğreneceğiz?
    bir de manisadan kıbrısa gitmeden önce 1 gün falan iznimiz olacaktır değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir18rebrov -- 10 Ağustos 2011; 3:53:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redof

KIBRISIN SPORU AĞIR VE DENETLEMELERİ VAR.
    YEMEKLER PEK İYİ DEĞİL.. 15 GÜNDE BİRKERE İZNİMİZ OLACAK ...
    SU SIKINTISI VARKİ BEN GÜZELYURT DA OLACAĞIMDAN ORDA SU SIKINTISI YOK.
    TÜRK TELEKOM KARTLARI GEÇMİYOR.. ORDA YA KIBRIS GSM HAT ALACAĞIZ YADA KIBRIS TELEKOM KARTLARI VARMIŞ ONLARDAN ALACAĞIZ.. ŞEHİRDE MİNÜBÜS OTOBÜS YOK.. TAKSİ OLAYI VAR.
    4-5 KİŞİ TOPLAŞIP TAKSİYLE GİTMEK DURUMUNDAYIZ.. SICAK VE NEM HAT SAFFADA... GÜNEŞDE 50 DERECE HİSSEDİLEN YER VARMIŞ ÇÖL SICAĞI OLAYI.. GECELERİ İSE SOĞUK OLMA OLAYI VAR..
    GÜNEŞ VE PİŞİK KREMLERİNİZİ VE PUDRANIZI UNUTMAYIN KIBRISA GELİRKEN..
    KOMUNTANLAR İYİ DİYORLAR.. YOLCULUK UÇAK ÖNERİYORUM. PASAPORTSUZ GİRİŞ YAPABİLİYORUZ.
    BİRLİĞE ULAŞIM BİRAZ SORUN AMA.. ONUDA HALLEDECEĞİZ.. TURİSTİK YER .. ÇARŞI İZNİ GÜZEL GEÇECEK.. ŞEHİRDE ALIŞVERİŞ VE GEZMEK BİRAZ PAHALI .. ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR.. YİNE BİLGİLERİ PAYLAŞIRIZ..

Sağol dostum az da olsa bilgi sahibi oldum aynı yerdeyiz nede olda :) Sıcaklığı hallederiz, 15 günde bir izin olması kötü biraz bunun esneme durumu vs var mı biliyormusun.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.