Şimdi Ara

341. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam 1-2 olmadan ben teslim olmaya giderim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmgns

Hocam 1-2 olmadan ben teslim olmaya giderim :)

+1

• Beyler yok mu aranızda İzmir havalimanından birliğe nasıl gidileceğini bilen biri????

• quote:

Orijinalden alıntı: luboym

Beyler yok mu aranızda İzmir havalimanından birliğe nasıl gidileceğini bilen biri????

kardeşim izmir in havaalanı gaziemir dedir, oradan dolmuşlarla izmir garajına gitmen gerekir (tahmini 10-15 km). manisa izmire çok yakın bi şehir zaten arası 45 dk anca sürüyor. ama dersenki birlik nerde işte onu bilmiyorum ama manisa zaten çok ta büyük bi şehir değil birliği bulmak kolay olur diye düşünüyorum.

• quote:

Beyler yok mu aranızda İzmir havalimanından birliğe nasıl gidileceğini bilen biri????

Ankara'dan izmir'e ordan manisa'ya geçmiştim hocam bildiğim kadarıyla havaalanından çıkar çıkmaz hem havaş otobüsleri var hemde normal belediye otobüsleri var direkt ordan akbil gibi bir kart mı ne alıyorsun kartı basıyorsun seni izmir otogara doğru getiriyor yinede sor şoföre zaten otogardan her 10 dk da bir manisaya otobüs var

• quote:

Orijinalden alıntı: slmgns

quote:

Ankara'dan izmir'e ordan manisa'ya geçmiştim hocam bildiğim kadarıyla havaalanından çıkar çıkmaz hem havaş otobüsleri var hemde normal belediye otobüsleri var direkt ordan akbil gibi bir kart mı ne alıyorsun kartı basıyorsun seni izmir otogara doğru getiriyor yinede sor şoföre zaten otogardan her 10 dk da bir manisaya otobüs var

Eyvallah beyler bilgiler için.Acemi olunca insan böyle oluyor işte :)

O ne? bu ne? o nasıl? bu nasıl? he? hoo? neee? eeeeee! what??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luboym -- 10 Ağustos 2011; 16:02:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evolution

Rica ederim

28. tümendeki boru ve trampet komutanlığı hakkında hiç bilgin varmı hocam, bando yazıyor görevimde
  • Arkadaşlar önemli bir sorum var. Satıcı adam haki yeşili giymen lazım dedi, sarısı da varmuş bunun dediğimde bize kışlık kamuflaj verileceğinden bunu alman lazım dedi. Ben de ona göre don ve fanila aldım. Şimdi bazıları diyor ki yazın sarı giyecek herkes. Ona göre gidip değiştireyim, benim haki yeşili olmaz mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: treville

quote:

kardeşim izmir in havaalanı gaziemir dedir, oradan dolmuşlarla izmir garajına gitmen gerekir (tahmini 10-15 km). manisa izmire çok yakın bi şehir zaten arası 45 dk anca sürüyor. ama dersenki birlik nerde işte onu bilmiyorum ama manisa zaten çok ta büyük bi şehir değil birliği bulmak kolay olur diye düşünüyorum.

Havaalanı ile otogar arası nasıl 10-15 km oluyor arkadaşım?

Havaalanına gelen arkadaşların yapması gerekeni söylüyorum. Belediye otobüsleri seyrektir orada. HAVAŞ'ı bilmiyorum; ama o da sık değil gördüğüm kadarıyla. Baktınız otobüs yok, hemen havaalanı içindeki İZBAN metroya biniyorsunuz. Halkapınar istasyonunda iniyorsunuz, hemen yan tarafa geçiyorsunuz. Orada şehiriçi metroya bineceksiniz. Metro ile son durak olan Bornova'da ineceksiniz. Ya metronun önünde bekleyen taksiye atlar 5 dakikada Manisa otobüslerinin kalktığı kavşağa gidersiniz, ya da yine şehiriçi otobüs ile Suphi Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu'nun önündeki durakta iner, 5 dakika yürüyüp otobüslerin kalktığı kavşağa gelirsiniz. İzmir-Manisa otobüsü bol bulunur, 10 dakikada kalkıyor bazen, genelde 15 dakikada.

Metrolara binmek için ya jeton alacaksınız ya da KENTKART. Otobüslerde sadece KENTKART geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Rica ederim

28. tümendeki boru ve trampet komutanlığı hakkında hiç bilgin varmı hocam, bando yazıyor görevimde

Malesef bilgim yok ama Tümene düşmen iyi olmuş.Diğer alaylara göre imkanları çok daha iyidir.
  • ben izmirliyim.bana kalırsa uçakla gidin.atlasjetin ücretsiz manisaya servisi vardı.,diğer uçaklarla gelirsen havaalanından belediye otobüsleri ve havaş var.onlarla ya otogara gidersiniz ya da bornova manisa kavşağına.ikisinden de manisa seyahate binersiniz.havaalanında belediye otobüslerine veya havaşa sorarsanız yardımcı olurlar.dedğim gibi atlasjetin servisini öğrenin o şekilde daha kolay olur
  • Boşverin arkadaşlar her işte bir hayır vardır adamlar evinde askerlik yaptıracak değiller ya kötü düşünürseniz başınıza kötüsü gelir...

Bu arada pijama almaya gerek varmı alan oldumu aranızda?
  • quote:

Kıbrıs'ta 28. Tümen 230. Alaya düşenlere şimdiden geçmiş olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim

Dostum 2. mekanize piyade taburu 3.Mekanize Piyade bölük komutanlığı nasıl bir yerdir?
  • 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı

beyler burası nerdedir acaba ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surpentor

quote:

Kıbrıs'ta 28. Tümen 230. Alaya düşenlere şimdiden geçmiş olsun sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim

Dostum 2. mekanize piyade taburu 3.Mekanize Piyade bölük komutanlığı nasıl bir yerdir?

Ordaki ismiyle 6. bölüğe düşmüşsün.Ben ordayken çok sünepe bi bölük komutanları vardı.Taburun en rahat bölüğüydüler.Biz denetleme zamanı kasarken adamlar yatıyordu.Ama 10-15 gün önce taburdaki çoğu rütbeli değişti şu an gelenler nasıl kişiler bilmiyorum.Fiziksel olarak taburun en iyi koğuşuna sahip olan bölük orası.Ayrıca banyo ve tuvaletleride süperdi.Banyosunda devamlı sıcak suyu vardı.Bizde su olmadığı zaman oraya giderdik.

230. alaya düşenler için şöyle bi durum var; kısa dönemler alaya geldikten bi kaç gün sonra alay komutanı hepsini toplar ve işine yarayacak adamları uygun bölüklere dağıtır.Yani internette yazan bölüklerinizde kalmayabilirsinizde.Tavsiyem şudur eğer düştüğünüz yer kötüyse kendinizi alay yada tabur karargah bölüklerine aldırmaya bakın.Bu da nasıl olur oradaki tecrübeli askerler size söyler.

• Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 1'inci P. Eğt. Tug. 8'inci P. Eğt. A. 2'nci P. Eğt. Tb. 6'ncı P. Eğt. Bl. K.lığı
    - MANİSA

cuma sabahı 6 gibi izmir de olup ordan manisaya geçicem..manisa için okuduklarımdan anladığım kadarıyla en önemli konulardan biri sivil çanta,askeri çanta ve botlara sahip çıkmak gerekiyo bunlar için kilit almayı unutmayın..
  • acemiligi burda yapmistim batı kışlaya gitceksiniz merkez orasi orda dagitcaklar sizi batı veya dogu diye ayrilcaksiniz bati daha buyuk dogu daha kucuk ben doguya dusmustum genel olarak guzel kışın kötü spil dağı çok etki ediyor sogukta bol bol yagmur yağar hava genelde sıcaktır ama.
    ulaşım içinde Atlasjet tavsiyede ederim uçaktan indikten sonra manisaya ücretsiz servisi var askeriyenin önünde indiriyor aklinizda bulunsun.
  • Aslında manisa kıbrıs alakasız yerler.Verdikleri iki gün yol izniymiş bakalım iyi birileri denk gelir inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackworms

quote:

Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı İKMAL
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 28'inci Mknz. P. Tüm. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    - KIBRIS

Sanırım 28'inci Mknz. P. Tüm.'de bir tek ben varım. İstanbul'da ikâmet ediyorum bu arada, Manisa'ya otobüs ile gitmek isteyenler ile buluşup gidebiliriz.

Ayrıca İKMAL'in genel tanımı nedir arkadaşlar? Ne yapar, ne eder?

Aynı yerdeyiz tertip. Sadece benim Sınıfı: Piyade yazıyor...
    12 Agustos saat: 02.00 gibi otobüsüm İstanbul'dan kalkıyor.
    09.00 gibi Manisa'da olmayı planlıyorum.
    Pm'den mesaj gönderemedim, buradan ulaşırsın bana ;)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.