Şimdi Ara

341. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 3'üncü P. Tb. 2'nci P. Bl. K.lığı Güzel yurt'da seninki nerdeydi burası sana baya bilgi verecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slmgns

quote:

Orijinalden alıntı: redof

KIBRISIN SPORU AĞIR VE DENETLEMELERİ VAR.
    YEMEKLER PEK İYİ DEĞİL.. 15 GÜNDE BİRKERE İZNİMİZ OLACAK ...
    SU SIKINTISI VARKİ BEN GÜZELYURT DA OLACAĞIMDAN ORDA SU SIKINTISI YOK.
    TÜRK TELEKOM KARTLARI GEÇMİYOR.. ORDA YA KIBRIS GSM HAT ALACAĞIZ YADA KIBRIS TELEKOM KARTLARI VARMIŞ ONLARDAN ALACAĞIZ.. ŞEHİRDE MİNÜBÜS OTOBÜS YOK.. TAKSİ OLAYI VAR.
    4-5 KİŞİ TOPLAŞIP TAKSİYLE GİTMEK DURUMUNDAYIZ.. SICAK VE NEM HAT SAFFADA... GÜNEŞDE 50 DERECE HİSSEDİLEN YER VARMIŞ ÇÖL SICAĞI OLAYI.. GECELERİ İSE SOĞUK OLMA OLAYI VAR..
    GÜNEŞ VE PİŞİK KREMLERİNİZİ VE PUDRANIZI UNUTMAYIN KIBRISA GELİRKEN..
    KOMUNTANLAR İYİ DİYORLAR.. YOLCULUK UÇAK ÖNERİYORUM. PASAPORTSUZ GİRİŞ YAPABİLİYORUZ.
    BİRLİĞE ULAŞIM BİRAZ SORUN AMA.. ONUDA HALLEDECEĞİZ.. TURİSTİK YER .. ÇARŞI İZNİ GÜZEL GEÇECEK.. ŞEHİRDE ALIŞVERİŞ VE GEZMEK BİRAZ PAHALI .. ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR.. YİNE BİLGİLERİ PAYLAŞIRIZ..

Sağol dostum az da olsa bilgi sahibi oldum aynı yerdeyiz nede olda :) Sıcaklığı hallederiz, 15 günde bir izin olması kötü biraz bunun esneme durumu vs var mı biliyormusun.

EVET KOMUTANLARLA OLAN İLİŞKİLERİMİZE BAĞLI... HAFTADA BİR İSTİYORSAK ÇOK CİCİ ASKERLER OLMAMIZ LAZIM.. BİRDE SENİN 2. PİYADE BÖLÜĞÜ BENİM 3. PİYADE BÖLÜĞÜ YANİ AYNİ TÜMENDEYİZ.. BİLİYORSUN BÖLÜK 100 KİŞİDEN OLUŞUR.. SEN 2. BÖLÜKDE 100 'ERLİ GRUPTASIN BEN.. 3. BÖLÜĞÜN 100 'ERLİ GURUBUNDAYIM.. AMA AYNI BİRLİKDE BİRBİRİMİZİ GÖREBİLİRİZ.. :))

• Farketmez Çavuş acemilikte beraberiz orda buluruz birbirimizi beraber gider hallederiz herşeyleri :)
  • quote:

39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 3'üncü P. Tb. 2'nci P. Bl. K.lığı Güzel yurt'da seninki nerdeydi burası sana baya bilgi verecektir.

benimkisi 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

quote:

39'uncu Mknz. P. Tüm. 49'uncu P. A. 3'üncü P. Tb. 2'nci P. Bl. K.lığı Güzel yurt'da seninki nerdeydi burası sana baya bilgi verecektir.

benimkisi 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS

Kıbrıs Akdoğan diye geçiyor sanırım

• Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı TOPÇU
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 14'üncü Zh. Tug. Top. Tb. 4'üncü 155/39 mm KM Ob. Bt. K.lığı
    - KIBRIS

Kıbrıstaki mekanım neresi oluyor beyler? Bilenler bi zahmet... :)
  • Ha birde

1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA

Buranın civarlarında berber var mı?
  • kıbrıs'a düşenler tam olarak düştüğü yeri de yazarsa yardımcı olabiliriz

150 tane kışla var kıbrısta ve biri diğerini tutmaz.
  • internette fazla bilgi yok bu konuda..
  • 28'inci Mknz. P. Tüm. 230'uncu Mknz. P. A. 2'nci Mknz. P. Tb. 3'üncü Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS

Ne bilgi bulabildim nede başka bişey rum tarafındamıdır nedir
  • Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı
    Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12.08.2011
    Temel Eğitimini Müteakip
    Katılış Yapacağı Esas Birliği/Görev Yeri 39'uncu Mknz. P. Tüm. 14'üncü Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS

Kıbrıs hakkında bilgi istiyorum. Su durumu nasıl, komutanları nasıl, birlik nerede ve nasıl gidilir? Ne zaman kıbrısta olmamız gerekecek ? Kıbrısa gidince beni neler bekliyor ? İç çamaşır hangi renk almam lazım ? Hatta siz ne biliyorsanız yazın.

Bilgi bilgi bilgi
  • saat kaç gibi teslim olmayı düşünüyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: quakerboy

kıbrıs'a düşenler tam olarak düştüğü yeri de yazarsa yardımcı olabiliriz

150 tane kışla var kıbrısta ve biri diğerini tutmaz.

14'üncü Zh. Tug. K.lığı
    - KIBRIS
  • quote:

Orijinalden alıntı: august09

saat kaç gibi teslim olmayı düşünüyorsunuz?

Ben manisa otogar'da buluşup beraber gidelim derim :)
  • 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 1'inci Top. Tb. 2'nci 105/24,5 mm Çek. Ob. Bt. K.lığı
    - KIBRIS

Cuma sabah 8'de Kocaeli'den biniyorum otobüse, saat 15.30 gibi Allah nasip ederse Manisa otogardayım.. Teslim olmak için otobüs saatide tam uydu
  • arkadaşlar ayın 5inde acemi birliğim bitti ben dogu kışladaydım canımıza okudular ilk olarak gitceginiz yer batı kışlada bütün işlemler orda oluyo en son bagırcaksınız dogu kışaya düşenller avcı 2 diye :D ben izmirde yaşıyorum yarım saatte evime geldim usta biriğide tekirdağ çerkezköy 3.zrh. tug. k.lığı. loj. des. shr. hiz. bl. allah sabır versin çömezer dogu kışlanın sakın rahat oldugunu düşünmeyin ordaki tek rahatıgınız başınızda faza rütbei yok okadar gerisi cehennem o sıcakta asvaltta çok süründük bi salak konuşur 300 kişi sürünür çok küfür ediceksiniz ama bunu dışarı vurmayın kaç kişi öyle diskoya gitti akıllı olun sakın çok piçlik yapmayın çok dövüyolar saf sessizleride eziyolar rahatlık istiyosanız bölüğünüzde takımlara bölünceksiniz her takımda 4 manga var manga başı olursanız rahat olur bütün gün amfide yazı yazıyosunuz benim bitti kurtuldum oraya giden düşünsün kendinizi at yürüyüşüne tören yürüyüşüne hazırlayın ben geleli 6 gün oldu ayak parmaklarım hala uyuşuk hissetmiyom krem sürüyom ayak kremi hala aynı soguk su misal çok zor bulucaksınız kantindeki usta askerler vermiyo sıcak veriyo ilk bikaç gün dikkati olun ustalar suyu 50krş tan satıyolar aman ha kazıklanmayın su 15 krş. onun haricinde atletti donunuzu fn kendiniz elinizde yıkıcaksınız saçınızı mutlaka kestiripte gidin rezillik çekersiniz güzel bi yanı vardı hergün duş serbestti bize soguk suydu ama serbestti ilk gece 2de başımı yataga koymuştum ben erken teslim olmama ragmen işlemler uzun sürüyo hey gidi gençlik gidinde görün bakalım manisa güzelmiymiş :) kulaklarımın derisi soyuldu hep o silahı verdiklerinde size egitim alanına gidene kadar işkence aletine dönüşcek :) en eylencelisi ve sizi en çok güldüren insanda dogu kışla 2. bölük ahmet uzmançavuş olcak biz lakap takmıştık (s......i) ahmet diye çok makara ve baba bi adam sagosun bize çok faydası dokundu size siyah defterler vercekler içinde bilgiler var hepsini ezberleticekler bölük marşınızı ögreniceksiniz ezbere başka marşlarda ögreniceksiniz ama bizim bitmesine yakın çevre rahatsızlıgından marş söylemek yasaktı ama bilemeyiz ve son diyecegim yanınızda bol bol bozuk para götürün kola makinaları sıcak içicek makinaları var ihtiyacınızı en rahat bunlar görür öbür türlü kantinlerde sıraya girmek insana kriz geçirtir en önemlisi otobüsle birliğinize gittiginizde yemekhanenin önünde bahçede soyundurup giydirtiyolar allah şimdiden sabır versin size ben yarın gece tekirdağ yolcusuyum şafak 420 şimdlik bitermi be :)

• Ben uçakla istanbuldan izmire, izmirden de manisa birliğe geçmeyi düşünüyorum?

İzmir havaalanından manisa birliğe kolay geçer miyim? ve de kaç saatte geçebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luboym -- 10 Ağustos 2011; 11:57:59 >
  • KBTK loj.Des.Gr.K.lığı kıbrıs......burası nasıl bi yer acaba :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: august09

saat kaç gibi teslim olmayı düşünüyorsunuz?

Ben manisa otogar'da buluşup beraber gidelim derim :)

belli bir saatte belli bir yerde buluşulabilir atıyorum otogar metro şubesinde vs
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.