Şimdi Ara

341. Dönem Manisa 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
1
Favori
14.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 2'nci Mknz. P. Tb. Muh. Des. Bl. K.lığı
    - KIBRIS

burası hakkında bilgisi olan varmı?
  • tanıdık arkadaslariniz veya yolda falan iyi anlastiginiz birileri varsa batı kislaya gidip kayit oldugunuzda hep yanyana durun aynı yere düsersiniz tavsiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinkidal

Dostum...Ben böyle yazdım diye kimse askere gitmekten vazgececek değilk ben durumu anlattım durum bu...ha bu durumdan kurtulma yollarınıda söyledim...

kardeş ben 2006'dan beri bu forumdayın senin gibi böle çok gördük..sen bi bas git bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir18rebrov

yalnz kıbrısta gitceğimz yerler farklı
    benimkisi 28'inci Mknz. P. Tüm. 28'inci Mknz. P. A. 1'inci Mknz. P. Tb. 2'nci Mknz. P. Bl. K.lığı
    - KIBRIS

sonuna kadar beraberiz cevo
  • quote:

Orijinalden alıntı: YiGiDoSiVaS

ACEMİ BİRLİĞİ: 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

USTA BİRLİĞİ: 39'uncu Mknz. P. Tüm. 39'uncu Top. A. 2'nci Top. Tb. 2'nci 155/39 mm KM Ob. Bt. K.lığı
    - KIBRIS

perşembe gecesi saat 1 de metro esenler otogarından gidiceğim

arkadaşım ben burada yaptım askerliğimi

bana ulaş her konuda yardımcı olurum sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: treville

evolution kardeşim 39. topçu alayı kıbrıs ta nerde biliyomusun?

topçu alayı 2.ve 4. taburlar yılmazköydedir.

ayrıca burası alayın merkezidir.

1.ve 3.taburlar farklı köylerde.
  • sahtakarlık yapmış birde ii bişi yapmış gibi övünüyor

bunun kesin psikolojik sorunları vardır ondan böle olmuş bu
  • arkadşlr yarın sabah 7 de konyadan çıkış yapacam manisaya doğru

arkadaşlar şimdi manisaya giderken ne götürecez

verdikleri dosyadan başka bi evrak gitcekmi kimlik yada başka bişi

sıcaklarda yanmamak için güneş kremi vb şeyler aalsam içeri alırlarmı

iç çamaşırı traş takımı diş fırçası şampuan havlu gibi malzemeleri alayımmı yoksa ordan mı temin edecekler

vakit daralıyor bilgi verirseniz sevinirim
  • benim usta birliği de manisa'da. acaba iyi mi kötü mü göreceğiz gerçi cogunluk kötü diyor ama
  • Jsnejejd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivarank -- 21 Kasım 2011; 2:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: august09

benim usta birliği de manisa'da. acaba iyi mi kötü mü göreceğiz gerçi cogunluk kötü diyor ama
    Sklrmdjrirmdmd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivarank -- 21 Kasım 2011; 2:17:27 >
  • 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı
    MANİSA

KTBK Top. A.122 mm ÇNRA Tb. K.lığı
    - KIBRIS ( Lefkoşa )

Herkeze hayırlı teskereler arkadaşlar

Bende İstanbuldan cuma sabahı 06:45 onur air ile İzmire oradan da Manisaya geçeceğim

ALLAH yardımcımız olsun ..
  • don atlet gotur bolbol :D bati kislayi bilmiyorum ama dogu kislaya ustaya gidenler bol bol nobet tutarlar acemi yeri cunku cok az usta asker var surekli nobet degisimi oluyor gunes kremi gizlice sokarim falan dersen gotur ama ilk giriste ariyolar orda cikarsa alay ederler oo beyfendiye bak guneslenmeyemi geldin lan buraya falan diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: freedomfighter

don atlet gotur bolbol :D bati kislayi bilmiyorum ama dogu kislaya ustaya gidenler bol bol nobet tutarlar acemi yeri cunku cok az usta asker var surekli nobet degisimi oluyor gunes kremi gizlice sokarim falan dersen gotur ama ilk giriste ariyolar orda cikarsa alay ederler oo beyfendiye bak guneslenmeyemi geldin lan buraya falan diye :D

onu kesin yaparlar zaten elleri boş pez. vakit geçirecek yer ararlar

bi başlayaydı şu askerlik elbet bir gün bitecek
  • manisa yolcusu arkadaşlar yanıma mach 3 traş bıçağı alıcam girişte el koyma ihtimali varmı,bilgisi olan varsa yardım ..kafama takıldı..
  • diş fırçası diş macunu eşofman pijama alsakmı ordan bize neler verecekler bilgisi olan
  • manisada acemilik zor geçiyor, ailelerinize söyleyin silikon altlık getirsinler yoksa ayaklarınız tahta gibi oluyor, eve gittiğinizde sürekli uyuşacaktır. bize de geç söylediler, botlarınızı dizinizle parçalarcasına ezin yumuşasın. acemilikte(339) iki üç kez güneş açtı, onda da kulaklarım kabuk attı. ayrıca banyosuzluğa alışın. 2 haftadan sonra insan hepsine alışıyor zaten. denetleme falan olursa zorlamayın. yapamayanı zaten almıyorlar denetlemeye. korkuturlar sürekli, yemeyin(arkadaşlarım da eğitim çavuşu bu arada, öyle gördüler, yapacaklar). asker değilsiniz, tutanak yemezsiniz, korkmayın ama düzgün durun tabi ki olay çıkarmayın. size ağır spor veya spor istirahati verdilerse bile spora girmeye çalışın. çünkü kıbrısta spor yaptırıyorlar hava ne olursa olsun. belki benim gibi şanslıysanız, toplamda 8-10 spor ile askerliği bitirirsiniz.
    kıbrıs'tan da, özellikle lefkoşadan birşey beklemeyin. tanımayanlar için havaalanı meksikada bir kasaba havaalanı gibidir. inince şaşırmayın. inzibattan geçin, 30 gün sonra günde 50 lira ceza yemeyin, belki benim gibi tatile gelmek istersiniz. havaalanında yatacaksınız, şanslı bir kısım erken gidebilir. kaçarım, gezer de alaya/tabura gelirim diye düşünmeyin, çıkmaya çalıştığın an alıyorlar. kart almayın oradan, telefon kartı askeriyede ucuz(80-100 dklık(300 kontör) 11 lira falan). ktm'ye gideceksiniz. ismi değirmenlik. orayı unutmayacaksınız, şanslıysanız kalmazsınız. çölün ortasında komutansız bir yerdir. gazinosunda yerde ya da sandalyede uyuyacaksınız, bizi alsalar diyeceksiniz. lefkoşa taburları meşhur. pislik içinde ve susuz. gereksiz adamlar orada. seçmelerde seçilip alay vb. birşeye gidin. ingiliz dili ve edebiyatı mı okudun, ingilizce ve edebiyat anlatırım deyin, bir şekilde seçilin. tabur çok iyidir falan diyen komutanlara içinizden "hadi len" demesini bilin. uzun dönemlere ezdirmeyin kendinizi. sana gereksiz dokunsa 5 ay uzatır askerliği, kavga etse onbaşısın, yine mahkemeye gider yine uzatır. alt tarafı alayda 3 gün diskoda temizlik yaparsın. taburda zaten yapacaksınız. kıbrısta denetleme zamanı başladı, kötü bir zamanda geldiniz. spor da ağırlaşıyor.
    korkutmak gibi olmasın ama olan bu, kesinlikle torpil bulun, seçme ayağına sizi güzel yere kaydırsınlar.

• %80 kıbrıs-ankara gidiyor evet 5 kisi izmire cikti bitanesi bendim 5 kisi falan istanbula gitti geri kalan dogu
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.