Şimdi Ara

345 ALL STAR Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır karşıma çıkıyordu ne yav bu diyip duruyordum bir mail attım açıkladılar. Kısaca;

Youtube hocalarını toplamışlar. Video çektirmişler. İşte onlar oradan konu anlatıyor. Bir de kitap veriyorlarmış. Mail içeriğini aşağıya atıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Bana pek mantıklı gelmedi fiyatı yüksek (26k)

—- (mail)

Eylül ayına özel fiyatlarımız 25.999 ₺’den başlamaktadır ve taksit seçeneklerimiz mevcuttur.

ÜçDörtBeş All Star Uygulaması, YKS’ye hazırlık sürecinde öğrencilere yardımcı olmak için hayata geçirilmiş bir eğitim ekosistemidir. Öğrenci, uygulama üzerinden TYT-AYT müfredatı kapsamında:

ÜçDörtBeş kalitesiyle, ÜçDörtBeş All Star’a özel olarak hazırlanmış 29 konu anlatımı, 29 günü gününe çalışma kitabı olmak üzere toplamda 58 kitaba sahip olacak.

Tanınmış hocaların ÜçDörtBeş All Star için özel çekilmiş, binlerce konu anlatım videolarına erişebilecek. Video içeriklerine sitemizden ulaşabilirsiniz.

ÜçDörtBeş All Star’ın 30 binden fazla sorudan oluşan soru havuzuna erişebilecek.

ÜçDörtBeş All Star’ın soru havuzundaki tüm soruların video çözümünü izleyebilecek.

EnDeneme’ye ait 14 adet denemeye de online veya size en yakın EnDeneme merkezinde yüzyüze katılabilecek. Bu deneme paketine istenmesi halinde ek deneme ve kunduz seçeneklerini ekleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.