Bildirim
345 AYT Fizik itme momentum sorusu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kaykay ve kaanın ilk başta momentumu sıfır hareket eden top. Sonda ise kaykay ve kaan hareket ediyor momentum korunmamış demekki. Böyle düşünmüş sanırım soru
-
Ama sonuçta sağa olan momentumla sola olanın toplamının sıfır olması gerekmez mi?? bence yatay momentum demesi olayı değiştiriyor veya hatalı -
Kaykay, kaan ve toptan oluşan sistemin deseydi yatay da momentum korunur diyebilirdik
-
Evet şimdi anladım tuhaf yerden vurmuş dikkat etmemiştim ÖSYM den beklemem şahsen teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahaozcann -- 24 Ocak 2021; 17:12:29 > -
Rica ederim kolay gelsin
-
helal hocam, üni de hedefin nedir ?quote:
Orijinalden alıntı: NphexyKaykay, kaan ve toptan oluşan sistemin deseydi yatay da momentum korunur diyebilirdik
-
Güzel düşünülmüş bir aoru hocam 345 aytnin hangi bölümünden ösym tarzı kısmından mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerleştim hocam ben geçen sene say3k
-
hayılı olsun hocam hangi bölümquote:
Orijinalden alıntı: NphexyYerleştim hocam ben geçen sene say3k
-
odtü endüstri müh hocam
-
hayırlı olsun başarılarquote:
Orijinalden alıntı: Nphexyodtü endüstri müh hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: DrESB
hayırlı olsun başarılar
Alıntıları Göstersağolun hocam
-
Hocam kusura bakmayın şimdi gördüm ÖSYM tarzı ikinci test 4.soru
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X