Şimdi Ara

345 deneme 1 de 63 net yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nasıl bir sonuç genelde denemelerde 50-60 arası yapıyorum bunda 63 yaptım geçen haftada bilim anahtarında 70 civarı yaptım gelişmemi var yoksa denemeler kolay mıydı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Eksiklerini kapatmaya çalış. Yani deneme analizi yap öyle diğer denemelere geç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klementinn kullanıcısına yanıt
    345 kitapçığı vermediler elimdeki diğer denemeler duruyor ama konu analizi nasıl yapılır bilmiyorum açıkcası

• NapoleonBonaparte N kullanıcısına yanıt
    Önce hangi ders hangi konuyu yanlış yapmışsın belirle.
    Sonra yanlış, bilgi eksikliğinden mi oldu ya da dikkat eksikliğinden mi yoksa unutmuşmusun bu tarz soruları kendine sorup ona göre bir kağıda herşeyi not alıp sonraki haftalarda 1-2 gün sadece bu eksiklikleri kapatıp yola devam et. Ben böyle yapıyorum :)
    Bir tablo çizebilirsin her dersin konularını farklı kağıda yazıp karşısına 3 sütün açıp bilgi - dikkat - unutuldu diye yazıp her deneme sonunda oraları doldurabilirsin hem düzenli el altında olur daha rahat, mantıklı hareket edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 genelde basit değildir cins soruları vardır iyi yapmışsın ama tek denemeye sonucuna göre de bir yere varamazsın. yapamadıklarını hallet geç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.