Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (365. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devreler atarsa 13 başka yok. 91/2 tertiplerde gdnce en üst devre olduk :) uzun dönemlere şafak muhabbeti yapınca çok ayar oluyolar ama yapcak bişe yok diyorum zaten şu ilçe jandarmada şafağı benden az olan adam yok çıldırıyolar :) Neyse baba yatar şafak atar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 gun yol izniyle şafak 14 diyorum:)şuana kadar bi şafak sıkıştırması yok :)
  • Aha torunlarim da bitirdi askerliği

• Atarsa 9 arkadaşlar işallah haftaya pazartesi askerliğim bitiyor hepinize hayırlı olsun bize gelen 347 ler bize baya imreniyorlar ya bizde 343 lere az imrenmemiştik:)
  • malatyaya gittiğimde 345. dönem iki arkadaş kapıda karşıladı beni :D birisi revirci diğeri s1 yazıcısıydı :) çantalarımı aldılar taşıdılar yatağımı yaptılar gösterdiler kola fanta cips ikramlar sınırsızdı telefon verdiler ara dediler evdekiler merak etmesin falan :D dedelerim baya bi güzellik yaptı bana. s1 yazıcısıda beni yaptılar gerçekten çok iyiler. benim de torunlarım gelirse insallah aynı sizin gibi davranıcam :)
  • Haftaya pazar sabahı çıkıyorum bende..Yedik askerliği şaka maka,insanın ömründen ömür gidiyor askerlik süresi boyunca..

Bu arada bölük komutanıyla görüşüp izin alacağım ve cumartesi gecesi 12de çıkmaya çalışacağım..Kapıdan aileniz gelir alırsa çok sorun olmaz diyorlar bir şansımızı deneyeceğiz..
  • ne cola ne fanta sadece yedigün

• :) bizim daha 6 ayımız var :) püff :) sizlere şimdiden hayırlı teskereler

Van erçiş 108 .nci Topçu Alayı 1.nci Topçu Taburu Kh. ve Hiz. Bl. ' ğünden selamlar :)

Atğm. Volkan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

ne cola ne fanta sadece yedigün

Merhaba kardeşim bende haftaya pazartesi çıkıyorum vay be bu sitede bi ara askere ne götürecez acaba askerlik nasıl gibi şeyler sorardık birbirimize şimdi ise bitiriyoruz,hepimize hayırlı olsun ne cola ne fanta atarsa yedi gün:)
  • 45 lerde bitirdi demek, özlemedim desem yalan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

ne cola ne fanta sadece yedigün

Merhaba kardeşim bende haftaya pazartesi çıkıyorum vay be bu sitede bi ara askere ne götürecez acaba askerlik nasıl gibi şeyler sorardık birbirimize şimdi ise bitiriyoruz,hepimize hayırlı olsun ne cola ne fanta atarsa yedi gün:)

aynen kardesim benim. atarsa 6 haftaya evde kahvalti

• tezkereme kalan sure;

son 120 saat :)

bitti lan bittiiiiiiiiiiii

• nisan döneminde askerlik yapmanın avantajları yada dezavantajları nelerdir?
  • Acemilikten usta birliğine giderken verilen yol izni askerlikten sayılıyor mu? bazı yerlerde bu sebepten dolayı terhisten önce verilmesi gereken yol izni verilmiyormuş. hiç izin kullanmayan biri ne zaman çıkacak?
  • Atarsa 2 İKİİİİ Elazığ KTM den Selamlar.. SON durak Hava limanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

45 lerde bitirdi demek, özlemedim desem yalan...

Ben özlemedim (343 lere selam)

Şimdi askerde olsaydım muhtemelen bu saatlerde öğle yemeğini yemiş 10 dakika sonra gereksiz işler için çalışmaya çağırılıyor olacaktım, yaprak toplama, 100 metrekarelik alan için bitmeyen mıntıka v.s v.s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Eylül 2012; 13:15:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmtyzr

Acemilikten usta birliğine giderken verilen yol izni askerlikten sayılıyor mu? bazı yerlerde bu sebepten dolayı terhisten önce verilmesi gereken yol izni verilmiyormuş. hiç izin kullanmayan biri ne zaman çıkacak?

Hayır sayılmaz, askerlik sonuna eklenir. Zaten ikamet yerinize göre 1 yada 2 gün yol izni hakkınız var askerliğiniz boyunca, hiç yol izni kullanmassanız 1 yada 2 gün erken terhis olursunuz. Acemilikten usta birliğine giderken arada 1 hafta izin hakkınız var o da ekleniyor dediğim gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

nisan döneminde askerlik yapmanın avantajları yada dezavantajları nelerdir?

artıları:

genelde komutanlar izinde olur, denetlemeler yeni bitmiştir mart gibi veya kasımda da başlayacaktır, denetlemeden
    ve daha önemlisi denetleme hazırlııklarından yırtarsınız

eksileri:

sıcak yerlerde hava şartları banyo susuzluk eğitim sorun olur

bir de yaz tatilinden olursunuz.
  • atarsa 10 saat

• quote:

atarsa 10 saat

Adammı öldürdün
  • 
Sayfa: önceki 363364365366367
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.