Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımcı123

quote:

Orijinalden alıntı: Donnie.Brasco

atarsa 10 saat

Adammı öldürdün

biz bu şafağa paraşüt ile indik ona göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler an itibariyle askerliği bitirmiş bulunmaktayım.6 ay ne zaman geçti anlamadım.Kazasız belasız bir askerlik geçirdim.Dilerim sizin askerliğiniz de öyle olmuştur.Hürgeneralden sevgiler.

• Arkadaşlar nihayet son hafta sonumuza girdik ben pazartesi günü gidecem acaba yol iznini zamanında 2 gün yapabilirmiydim arkadaşlarım hep pazar yani yarın gidecek kötü oluyor ya içim :) arkadaşlar bide bi sorum olacak pazartesi alarm falan olacakmış bizde beni kesin bırakırlar havaalanına değilmi yani askeriye bırakmak zorunda değilmi öyle bi kural var bi gün daha bekletmezler demi beni
  • tüm tertiplerime geçmiş olsun son günleri kalanlara son bir sabır diliyorum hayırlı ugurlu olsun :)
  • Alt devre de yedi askerligi:) Gunler ne kadar hızlı geciyor. Daha dun gibi terhis oldugun gun

• Bu saatten sonra ben mi yapayım :) koymasın baba gider hava limanına..
  • Şafak coni moni bile değil artık... Baba gider. Tüm 345'lere geçmiş olsun.
  • Hepinize geçmiş olsun sıra bizde inşallah yarın yolculuk ardahana jandarma olarak..

Ardahandan dönen dedeler varsa yorumlarını rica ediyorum :)
  • Arkadaşlar benimde bugün bitti ama bi sorum olacak terhis belgesini veriyorlar ya üstündede küçük bi kağıt oluyor ismin falan yazıyor ben o kağıdı kaybettim ya bi sorun olurmu valla telaşlandım şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar benimde bugün bitti ama bi sorum olacak terhis belgesini veriyorlar ya üstündede küçük bi kağıt oluyor ismin falan yazıyor ben o kağıdı kaybettim ya bi sorun olurmu valla telaşlandım şimdi

Küçük kağıt dediğiniz izin belgesi sanırım. Çünkü siz daha askersiniz. Ay sonuna kadar izinli olduğunuza dair izin kağıdıdır o. Eğer gece polis denetimine filan takılırsan, asker olduğun ortaya çıkar ve izin kağıdını sorarlar. Ama sorun değil, terhis kağıdını gösterebilirsin. Terhis kağıdında da izin süren yazar. Ay sonunda zaten askerliğin bitiyor. Sadece terhis belgenin olması yeterli.
  • tum devrelerime gecmis olsun diyor, 347 lere cok yazik oldu demek isterim :))

• Çok şükür evime ulaşarak, askerliği arkamda bırakmış bulunuyorum. Verdiği haz tarif edilemez!

Tüm 345 kardeşlerime geçmiş olsun, Allah yapmayanlarada kazasız belasız nasip eder inşallah.
  • Devreler geçmiş ola...
  • Nasıl geçti o 158 gün
  • Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu teskere kağıdı işini ne yaptınız bu arada.. Birlikte kağıdı askerlik şubesine verileceği söylenmişti ama bu gün şubeye gittiğimde bu uygulamanın kaldırıldığı kağıdın da benim olduğu bende kalması gerektiği söylendi. Birlikt kesinlikle teslim edin filan denmişti sonradan bir sorun çıkmaz heralde.. Teslim eden var mı acaba kağıdı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu teskere kağıdı işini ne yaptınız bu arada.. Birlikte kağıdı askerlik şubesine verileceği söylenmişti ama bu gün şubeye gittiğimde bu uygulamanın kaldırıldığı kağıdın da benim olduğu bende kalması gerektiği söylendi. Birlikt kesinlikle teslim edin filan denmişti sonradan bir sorun çıkmaz heralde.. Teslim eden var mı acaba kağıdı?

Dostum banada ayın 30 unda teslim edin demişlerid ama inanırmısın benim kuzenim falan hiç şubeye bile gitmemişti hiç bi sorun olmadı rahat ol ya heryerde bilgisayarlarda senin teskere aldıgın yazar teknoloji gelişti artık düşünsene mesela o terhis belgene bişey oldu kayboldu yada yırtıldı sanki askeremi alacaklar bişe olmaz ama bi 10 gün sonra yine şubeye git bende gidecem nolur nolmaz

• quote:

quote:

Herkese geçmiş olsun arkadaşlar.. Bu teskere kağıdı işini ne yaptınız bu arada.. Birlikte kağıdı askerlik şubesine verileceği söylenmişti ama bu gün şubeye gittiğimde bu uygulamanın kaldırıldığı kağıdın da benim olduğu bende kalması gerektiği söylendi. Birlikt kesinlikle teslim edin filan denmişti sonradan bir sorun çıkmaz heralde.. Teslim eden var mı acaba kağıdı?

Dostum banada ayın 30 unda teslim edin demişlerid ama inanırmısın benim kuzenim falan hiç şubeye bile gitmemişti hiç bi sorun olmadı rahat ol ya heryerde bilgisayarlarda senin teskere aldıgın yazar teknoloji gelişti artık düşünsene mesela o terhis belgene bişey oldu kayboldu yada yırtıldı sanki askeremi alacaklar bişe olmaz ama bi 10 gün sonra yine şubeye git bende gidecem nolur nolmaz

yok belge eksikliğinden dolayı tanzim edilen günleri olan kişiler biliyorum belgeleri benden geçmişti çünkü Ki zaten kocaman bir dosyan var senin adına gönderiyorlar onu da kargo ile. Lakin birlikte kesinlikle verilmesi gerek denilen bir belgenin şubede yok artık verilmesine gerek yok kalktı o iş denmesi biraz saçma geldi bana :D

• Şubeye başvururken şubede terhis işlemlerinin kaldırıldığı falan yazıyordu. yinede araştırın dedeler arayıp sorn
  • şafak attı dede kaçtı.gecmıs olsun
  • quote:

quote:

quote:

yok belge eksikliğinden dolayı tanzim edilen günleri olan kişiler biliyorum belgeleri benden geçmişti çünkü Ki zaten kocaman bir dosyan var senin adına gönderiyorlar onu da kargo ile. Lakin birlikte kesinlikle verilmesi gerek denilen bir belgenin şubede yok artık verilmesine gerek yok kalktı o iş denmesi biraz saçma geldi bana :D

Ben de 343 olarak askerliğimi yaptım. Yani sizin dedenizim. (: 3 ay önce, dediğiniz uygulama kaldırıldı. Ben de askerlik bitince şubeye gittim. Şubedeki bayan "Tezkereyi aldıktan sonra artık şubeye gelmenize gerek yok. İzin kağıdınız da sizde kalabilir. Yoklamalar kaldırıldı" dedi. Ben de bir daha gitmedim.

• 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.