Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben kilodan dolayı ertelemeliyim yani hasta görünüyorum, nisanda gitmek istiyorum İnşallah. Şuan memleket dışınayım. Burda halledebilirmiyim işlemleri ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

Arkadaşlar ben kilodan dolayı ertelemeliyim yani hasta görünüyorum, nisanda gitmek istiyorum İnşallah. Şuan memleket dışınayım. Burda halledebilirmiyim işlemleri ?

arkadasım hangı sehırdeysen gıt askerlık subesıne ne sıkıntın warsa sole hemen hallederler. memleketındekı askerlık subesıne gıtmek zorunda deılsın herhangı bır subeye gıdıp ıslemlerını halledebılırsın. kolay gelsın
  • 4 gözle bekliyoruz sizi torunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

yuh be ne bu hız. 343. dönem daha yeni yemin töreninden çıktık. koskoca 4.5 ay var önümüzde

Nasıl 4,5?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

yuh be ne bu hız. 343. dönem daha yeni yemin töreninden çıktık. koskoca 4.5 ay var önümüzde

Nasıl 4,5?

bugün 20. gün bitecek geriye kalıyor 136. 4 ay 16 gün hiç izin kullanılmazsa kalan süre.

not: 1-2 gün ileri geri oynayabilir çokta mühim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 31 Aralık 2011; 7:51:44 >
  • Torunlar ne zaman geliyosunuz gelinde gidek

Ankara/Etimesgut gençlik kampı bitti :D sirada sivas var
  • arkadaşlar şubat celbinde neden kısa dönem almıyorlar ya aralığı kaçırdık nisana kaldık iyi mi tecil ettirmeyin arkadaşlar hemen gidin yapın ben ettirdim pişmanım
  • 345. DÖNEM İÇİN SINAVA 91 GÜN 17 SAAT 22 DAKİKA KALDI.
  • ewtt ardslarrr az bır ssure kaldıı 345.donem olaraktan gumbur gumbur gelıyoruz. warsa sorularanız bıldıgım kadarıyla cewaplamaya calısrım. bızden once gıden butun herske hayırlı teskereler sımdı de :)))))
  • dewrelerım lutfen YEDEKSUBAY.TK sıtesıne gırıp forum dolduralım. bakalım ne kadr kısıyız gorellım.

YEDEKSUBAY.TK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 31 Aralık 2011; 15:43:12 >
  • torunlar yemini ettik artık askeriz artık sizlerin gelmesini 4 gözle bekliyoruz. hem havalar ısınır hemde yavaştan kaçarız. malum tötümüz dondu
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Nasıl 4,5?

bugün 20. gün bitecek geriye kalıyor 136. 4 ay 16 gün hiç izin kullanılmazsa kalan süre.

not: 1-2 gün ileri geri oynayabilir çokta mühim değil.

345 le karıştırmışım. Hızlı okumaya çalışmanın zararları. Bir k harfini okumamamın sonucu _kertmeyenkele_ dedeyi devrem zannettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 1 Ocak 2012; 19:30:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: unifebli

torunlar yemini ettik artık askeriz artık sizlerin gelmesini 4 gözle bekliyoruz. hem havalar ısınır hemde yavaştan kaçarız. malum tötümüz dondu

torunlar gelin artık hakkaten bak :D sıkıldık beklemekten olm.
  • bu ne hızdır arkadaslar
  • gelın yavrularım gelın gıdın askerlık subelerınıze yapın ıslemlerınızı bız sogukta bole ısek sız nısanda ne yaparsınız bılmem valla ne yalan soleyım 8 gozle sızlerı beklıyoruz torunlarım benım canım torunların gelın bakem fazla bekletmeyım canlarım
  • 343 de gıdenlerrr sımdıden beklıolar bızlerı :))) az kaldı az sabretın gelıoz. bıze tecrubelerınızı aktarırsınız artık :)
  • yedek subayar acemılık egıtımı hakkında kısa bılgıler !!

yedek subay pıyade olarak cıkanlar TUZLA da
    yedek subay komonda cıkanlar ISPARTA veya FOCA
    yedek subay topcu olarak cıkanlar POLATLI da
    yedeksubay muhabere cıkanlar MAMAK da
    yedeksubay adestim olara cıkanlarPOLATLI da

acemılık egıtımı goruruler.

acemelık zor egıtımlerden olusmakta olup 3 ay surmektedır. zorlukuk derecesine gore en zor egitimi komondolar bası cekmete olup pıyadeler topcular adestımcıler we muhaberecıler olarak sıralnır.

acemılık boyunca 3 ay maas almazlar.

bu 3 ayın sonunda tayın goreceklerı yerlerı kendı ellerıyle tombala ceker gıbı kura sıstemı uygulayarak cekerler.
    ozellıkle jandarma komandoların we pıyadelerın kurasında genellıkle dogu ıllerınde bulunan karakollar mevcuttur.
    topcularında kura sının %70 kıbrıstakı colun ortasında bulunan 39.tumen we 28. tumen komutanlıklarının bırlıklerı olur.
    (yazın sıcagında kıbrısa dusen astegmenler genellıkle hep pisman olurlar cunku kıbrıstakı askerı bırlıklerde yazın su sıkıntısı yasanmakta olup sıcakla ugrasmak zordur. bırlıkler genelde sehır dısında olup en yakın market bıle 20km uzaktan bulunmaktadır. ustune hayat pahalılı telefon faturaları ev kırası elektırık parası su parası toplu ulasımın kbrısta gelısmemıs olmasından taxı kullanılmakta we alınan maas mecburi giderlere harcanmaktadır. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 4 Ocak 2012; 17:30:15 >

• Evet torunlar yarın gidiyorum izin bitti bakın ilk çarşıya çıktığımda buraya geldiğimde atesınızı yuksek gormek ıstıyorum sorun canım torunlarım sorun cevaplarım her sorunuzu ama sızde bır an once gelın canım sınavınıza 90 gun kalmıs ıcıme bı ferahlık geldi canım :)) haydi bakayım canım torunlarım ıyı yasayın son gunlerınızı ılerde atesınız yukseldıgınde burda olmak ısterım yardımcı olurum sıze canım torunlarım safagımız erısın yeter :))
  • Arkadaşlar askeri hastaneye gitmem gerekiyor kilodan dolayı ertelemeliyim. Her askeri hastanede tedavi olabiliyormuyum yoksa kendi bölgemizde mi olmam gerekiyor
    ?
  • evet arkadaşlar dün zeytinburnu askerlik şubesine gittim yüksek lisans 3 yıl 3 ayda bitti bnm tecil de eylül 2011'de bitmiş okul da uzatmamış 7 aralıkta mezun oldum savunma verdim kütüğüme yolladılar ceza alır mıyım sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.