Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fss1403

Arkadaşlar askeri hastaneye gitmem gerekiyor kilodan dolayı ertelemeliyim. Her askeri hastanede tedavi olabiliyormuyum yoksa kendi bölgemizde mi olmam gerekiyor
    ?

ardsım senı sewk ettıklerı hastaneye gıtmen gerekıo once askerlık subesıne gıt sonra ordan senı sewk etcekler ordan aldıgın ewragı askerlık subesıne gerı goturce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Van Wilder

evet arkadaşlar dün zeytinburnu askerlik şubesine gittim yüksek lisans 3 yıl 3 ayda bitti bnm tecil de eylül 2011'de bitmiş okul da uzatmamış 7 aralıkta mezun oldum savunma verdim kütüğüme yolladılar ceza alır mıyım sizce ?

merak etme dıplomayı gosterdın mı sıkıntı olmaz senın ıcın ceza faln almasın :)
  • oooo daha ısınmamıs burası bakıyorum guzel torunlarım rahat aman rahat olun torunlar geldıgınız gun benım dugun gunum olacak canlarım benım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: suicide

quote:

Orijinalden alıntı: rascon

quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

yuh be ne bu hız. 343. dönem daha yeni yemin töreninden çıktık. koskoca 4.5 ay var önümüzde

Nasıl 4,5?

bugün 20. gün bitecek geriye kalıyor 136. 4 ay 16 gün hiç izin kullanılmazsa kalan süre.

not: 1-2 gün ileri geri oynayabilir çokta mühim değil.

345 le karıştırmışım. Hızlı okumaya çalışmanın zararları. Bir k harfini okumamamın sonucu _kertmeyenkele_ dedeyi devrem zannettim.

10 gün daha geçti bakalım. arkadaşlar haftalar çok çabuk geçiyor. gün saymıyorum. sizde saymayın. kalan 126 falan herhalde ( güya saymıyordum)

• 345. DÖNEM İÇİN SINAVA 82 GÜN 20 SAAT 14 DAKİKA KALDI.
  • kısmetse nisan 2012de ben de askerim. şimdi okulu bitirip diplomayı almak kaldı.
  • Bende Nisan 2012 celbinde gidiyorum.Hayırlısı İnşallah
  • 1-2-3 nisan tarihlerinde sınav tarihleri verilmiş, biz bu tarihlerden itibaren asker sayılıyormuyuz..
    sınava girdikten sonra 9-10 gün sınav sonuçları açıklanana kadar serbestiz diye biliyorum..
    bu serbestkende askerlik zamanında sayılıyormu...
    izin kaç gün....toplamda...
    izin kullanılmaz ise...biz ne zaman terhis alırız... TARİH : ( gün-ay-2012 ).
  • arkadasım oncelıkle hayırlı olsun..nısan 1 de asker sayılıyoruz..12 nısan da teslım oluyoruz.1-2-3 nısan da herhangı bırınde sınava alınıyoruz.aradakı 12 gun askerlıkten sayılır.kısmetse 17-19 eylul 2012 de gelinecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: attci

1-2-3 nisan tarihlerinde sınav tarihleri verilmiş, biz bu tarihlerden itibaren asker sayılıyormuyuz..
    sınava girdikten sonra 9-10 gün sınav sonuçları açıklanana kadar serbestiz diye biliyorum..
    bu serbestkende askerlik zamanında sayılıyormu...
    izin kaç gün....toplamda...
    izin kullanılmaz ise...biz ne zaman terhis alırız... TARİH : ( gün-ay-2012 ).

eet sınawa 1 nısandan sonra asker sayılıyoruz 9 u aksamı sınaw sonucları acıklanıyor. eger uzun donem dusersen 12 ay kısa donem dusersen 155 gun koy ustune :))))
  • ardslar bilgi olsun die soylüyorum

kısa donemler acemilik 18 gün
    uzun dönemler acemlik 90 gün
  • Geldim arkadaşlar bende nisanda gidecem,allah hepimizin gönlüne göre verir umarım,kısa dönem yada teğmen olarakta yapsak bence her ikiside güzel birisinde 5 ay,diğerinde rütbelisin valla allaha şükür üniv okumuşum ya Benim çok sevdiğim bi arkadaşım aralık ayında gitti,benimde gidişim nisanmış kısmet işte.Dedelerim bizi çok azarlamayın olurmu itaatsizlik etmeyiz,sayfıda kusur etmeyiz
  • Nisanda askerlik çekilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz aralığa kadar tecil hakkım var ama yapıp kurtulsam mı diyorum karar veremedim sıcakta askerlik çekilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Nisanda askerlik çekilir mi arkadaşlar ne diyorsunuz aralığa kadar tecil hakkım var ama yapıp kurtulsam mı diyorum karar veremedim sıcakta askerlik çekilir mi ?

Merhaba hocam valla benim aralıkta giden arkadaşım vardı ama ben nisanı tercih ettim çoğu askerliğini yapan elemanla valla çoğu kişi kış ayı çekilmez diyiyor dötümüz donuyor ve bir sürü içlik giymemiz gerekiyor falan diyiyor ama güzel tarafı işte yaza doğru gelmiş olman.

Nisan ayı ne çok sıcak ne çok soğuk hocam ağustos ayı işte çok sıcak zaten eylüldede askerliğin bitiyor ağustos ayında çok zorlanmassın,ağustos ayında askere gidersen pişersin,valla bi arkadaşım ağustosta gitti acemlikte sıcaktan öldüm uyuyamıyordum falan diyiyor acemilik zaten çok zor geçiyor sonra alışıyorsun.Sonuç olarak ben Nisanı tercih ettim iyi yaptığıma inanıyorum tabi burdaki tecrübeli arkadaşlarda görüşlerini belirtirse sevinirim.

• Kime sorsam nisan da gitme sıcakta çekilmez diyorlar ondan kararsız kaldım bende.
  • Arkadaşlar ben de 10 gün sonra mezun oluyorum.

Hiçbir bilgim olmadığı için soruyorum, bu uzun dönem olayı nasıl oluyor, sadece sınavla belirlenen bir şey midir, diğer etkenler falan nelerdir.

Benim de nisan ayında gitme gibi bir düşüncem var.
  • beyler sıkıntılı durumlar yaşanabilir. milliyet kolpa haber yapma potansiyeline sahip ama bugün A Haber'de de gördüm. Tek tip askerlik konusu ciddi olarak değerlendiriliyor diye. Ama 12 ay değil de 8 ay konuşuluyormuş. Umarım bizi vurmaz tertipler yoksa kafayı yerim.

http://gundem.milliyet.com.tr/tek-tip-askerlikte-ibre-8-ay/gundem/gundemdetay/12.01.2012/1487400/default.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: enovid2

beyler sıkıntılı durumlar yaşanabilir. milliyet kolpa haber yapma potansiyeline sahip ama bugün A Haber'de de gördüm. Tek tip askerlik konusu ciddi olarak değerlendiriliyor diye. Ama 12 ay değil de 8 ay konuşuluyormuş. Umarım bizi vurmaz tertipler yoksa kafayı yerim.

http://gundem.milliyet.com.tr/tek-tip-askerlikte-ibre-8-ay/gundem/gundemdetay/12.01.2012/1487400/default.htm

Ciddimisin hocam o zaman uzun dönemler 9 ay,kısa dönemler 4 ay olsun zaten askerlik sayesinde eğitimimizde böyle artıyor tek tip olsa çoğu kişi üniv bile okumaz.Ayrıca o kadar omkul okuyup ilkokul mezunu bi adamla neden eşit sayılayımki.Vatan için eşit sayılır derler ama biz o kadar çalışıyoruz,okuyoruz böyle saçmalık olamaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: enovid2

beyler sıkıntılı durumlar yaşanabilir. milliyet kolpa haber yapma potansiyeline sahip ama bugün A Haber'de de gördüm. Tek tip askerlik konusu ciddi olarak değerlendiriliyor diye. Ama 12 ay değil de 8 ay konuşuluyormuş. Umarım bizi vurmaz tertipler yoksa kafayı yerim.

Ciddimisin hocam o zaman uzun dönemler 9 ay,kısa dönemler 4 ay olsun zaten askerlik sayesinde eğitimimizde böyle artıyor tek tip olsa çoğu kişi üniv bile okumaz.Ayrıca o kadar omkul okuyup ilkokul mezunu bi adamla neden eşit sayılayımki.Vatan için eşit sayılır derler ama biz o kadar çalışıyoruz,okuyoruz böyle saçmalık olamaz

Geçen g.k. başkanı açıklama yapmıştı tek tip konusunu rafa kaldırdık demişti yani haber fıss.

• enovid'in askerligi cok gencler panik yapmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.