Şimdi Ara

345. DÖNEM (NİSAN 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.370
Cevap
12
Favori
405.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb arkadaşlar kısmetse bende bu dönemde askerim, allah herkezin gönlüne göre versin diyorum şimdiden

Bu Dönemde Sayımız biraz az olacak gibi her şeyin hayırlısı arkadaşlar tek tip askerliğide fazla dert etmeyin derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Mrb arkadaşlar kısmetse bende bu dönemde askerim, allah herkezin gönlüne göre versin diyorum şimdiden

Bu Dönemde Sayımız biraz az olacak gibi her şeyin hayırlısı arkadaşlar tek tip askerliğide fazla dert etmeyin derim..

Hayırlı olsun hocam evet en az katılım nisan ayında olacak diyiyorlar,herşeyin hayırlısı olsun ya ne çıkarsa bahtımıza gideriz belki aynı yere düşeriz hocam bakarsın badim olursun

• quote:

Orijinalden alıntı: fss1403

quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

quote:

Orijinalden alıntı: enovid2

beyler sıkıntılı durumlar yaşanabilir. milliyet kolpa haber yapma potansiyeline sahip ama bugün A Haber'de de gördüm. Tek tip askerlik konusu ciddi olarak değerlendiriliyor diye. Ama 12 ay değil de 8 ay konuşuluyormuş. Umarım bizi vurmaz tertipler yoksa kafayı yerim.

http://gundem.milliyet.com.tr/tek-tip-askerlikte-ibre-8-ay/gundem/gundemdetay/12.01.2012/1487400/default.htm

Ciddimisin hocam o zaman uzun dönemler 9 ay,kısa dönemler 4 ay olsun zaten askerlik sayesinde eğitimimizde böyle artıyor tek tip olsa çoğu kişi üniv bile okumaz.Ayrıca o kadar omkul okuyup ilkokul mezunu bi adamla neden eşit sayılayımki.Vatan için eşit sayılır derler ama biz o kadar çalışıyoruz,okuyoruz böyle saçmalık olamaz

Geçen g.k. başkanı açıklama yapmıştı tek tip konusunu rafa kaldırdık demişti yani haber fıss.

Esasen öyleydi ama böyle haberler çıkınca insan kuşkulanıyor. Geçen arkadaşım diyordu rüyalarıma girmeye başladı diye. Bakalım bekleyip görücez.
    Lafıma inanmayan leylalar lafım size. Bugünkü güncel linklere bakın isterseniz.

http://www.milliyet.com.tr/askerlik-herkese-9-ay-/turkiye/sondakika/12.01.2012/1281631/default.htm
    http://haber.gazetevatan.com/sadece-surede-tek-tip-askerlik/334095/4/Haber

337'ler çok güzel örgütlenmişlerdi zamanında ve tek tip askerlik o yüzden rafa kalkmıştı. Sanırım bizim de öyle davranmamız gerekiyor. Geçen yıl imza toplayan bir site vardı. Biz de öyle birşey yapabiliriz belki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: crimstar

enovid'in askerligi cok gencler panik yapmayin :)

panpa kalbimi kiriyorsun ama
  • quote:

quote:

yaaaa enviod sen dha onceden bole yalan yanlıs haberlerı werıdıgın ıcın adminlerden banlanmadın mı :))) bak her donem askere gıdenlere bole yapıosun :))) yapmaaaaa senn de gıdecegın gunler gelır askere bolsuna yalan yanlıs haberler yapma

ENVOID ın yazdıklarına ınanmayın her donem askere gıdenlere bu sekılde yazılar yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ip06

quote:

quote:

yaaaa enviod sen dha onceden bole yalan yanlıs haberlerı werıdıgın ıcın adminlerden banlanmadın mı :))) bak her donem askere gıdenlere bole yapıosun :))) yapmaaaaa senn de gıdecegın gunler gelır askere bolsuna yalan yanlıs haberler yapma

ENVOID ın yazdıklarına ınanmayın her donem askere gıdenlere bu sekılde yazılar yazıyor

panpa 337 olarak askere gittiğimi kanıtlarsam apaçi style fotoğrafını burda izleyicilerimize paylaşacak mısın?
    ayrıca adminler beni uygunsuz cümleler kurduğum için banladılar. verdiğim linkler doğru aöa sizde çıkmıyorsa ne yapayım panpa.
    god bless esra-ceyda ersoy

• Bazı arkadaşlar nisanda askere gitme konusunda tereddüt yaşıyorlar anladığım kadarıyla. Arkadaşlar, ben 327. ksd olarak yaptım askerliğimi. Nisan ayında gittim, Eylülde döndüm ve 6 ay boyunca İzmirdeydim. Yani Sıcağın sıcak olduğu yerde. benim tavsiyem nisan da gitmenizden yana. Soğuk çekeceğinize sıcak çekin. Gece 1-3 veya 3-5'te soğuktan donacağınıza serin serin nöbet tutarsınız. birçeğunuzunda nöbet eri olmayacağınızı bir masa başı işte görevlendirileceğinizi düşünürsek, gece serin serin nöbetinizi tutarsınız. Naçizane fikrim budur. Şu anda askerde olan arkadaşlara ve Nisanda gitmeyi düşünen siz kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah inşallah burnunuzu kanatmadan evinize dönmeyi nasip eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smhack

Bazı arkadaşlar nisanda askere gitme konusunda tereddüt yaşıyorlar anladığım kadarıyla. Arkadaşlar, ben 327. ksd olarak yaptım askerliğimi. Nisan ayında gittim, Eylülde döndüm ve 6 ay boyunca İzmirdeydim. Yani Sıcağın sıcak olduğu yerde. benim tavsiyem nisan da gitmenizden yana. Soğuk çekeceğinize sıcak çekin. Gece 1-3 veya 3-5'te soğuktan donacağınıza serin serin nöbet tutarsınız. birçeğunuzunda nöbet eri olmayacağınızı bir masa başı işte görevlendirileceğinizi düşünürsek, gece serin serin nöbetinizi tutarsınız. Naçizane fikrim budur. Şu anda askerde olan arkadaşlara ve Nisanda gitmeyi düşünen siz kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah inşallah burnunuzu kanatmadan evinize dönmeyi nasip eder.

bu ayrimcilik niye? bir cogunuz nobet eri olmayacak diyorsun. uzun donem de bu vatanin askeri kisa donem de

• quote:

quote:

Bazı arkadaşlar nisanda askere gitme konusunda tereddüt yaşıyorlar anladığım kadarıyla. Arkadaşlar, ben 327. ksd olarak yaptım askerliğimi. Nisan ayında gittim, Eylülde döndüm ve 6 ay boyunca İzmirdeydim. Yani Sıcağın sıcak olduğu yerde. benim tavsiyem nisan da gitmenizden yana. Soğuk çekeceğinize sıcak çekin. Gece 1-3 veya 3-5'te soğuktan donacağınıza serin serin nöbet tutarsınız. birçeğunuzunda nöbet eri olmayacağınızı bir masa başı işte görevlendirileceğinizi düşünürsek, gece serin serin nöbetinizi tutarsınız. Naçizane fikrim budur. Şu anda askerde olan arkadaşlara ve Nisanda gitmeyi düşünen siz kardeşlerime hayırlı tezkereler diliyorum. Allah inşallah burnunuzu kanatmadan evinize dönmeyi nasip eder.

bu ayrimcilik niye? bir cogunuz nobet eri olmayacak diyorsun. uzun donem de bu vatanin askeri kisa donem de

aDAM kötü bişey dememişki ama şöyle bişey var arkadaş bunu demek istiyor kardeşim ilkokul mezunu sağına dönmeyi bilmeyen bi adamlda üniv okumuş görgülü bi adamı bir tutmazlar bu ayrım var,ben komutan olsam bende yapardım bu ayrımı dik başlı olmayacan ne yapacağını bilecen,bu ayrım değil adam olmayanı adam ediyorlar ben adam değilsem benide etsinler vatan için çekrim ben bunu bu kadar açık ve net ama o kadar okul okuduk azda olsa bi farkımız olmalı

• quote:

quote:

quote:

aDAM kötü bişey dememişki ama şöyle bişey var arkadaş bunu demek istiyor kardeşim ilkokul mezunu sağına dönmeyi bilmeyen bi adamlda üniv okumuş görgülü bi adamı bir tutmazlar bu ayrım var,ben komutan olsam bende yapardım bu ayrımı dik başlı olmayacan ne yapacağını bilecen,bu ayrım değil adam olmayanı adam ediyorlar ben adam değilsem benide etsinler vatan için çekrim ben bunu bu kadar açık ve net ama o kadar okul okuduk azda olsa bi farkımız olmalı

forumlarda aslan kesilen çakma kısa dönem açık öğretimcilere selam olsun ne diym :) bizim adımızı da kötülüyorlar. MSc bir adamla evden açık öğretim bitiren adam da bir olmamalı senin deyimine göre. mesela ben de işletme okuyanla kendimi aynı kefeye koymam. adam türkiyede 160.000'nci olmuş gitmiş allahın dağında dünyanın en boş ve düz bölümü olan işletmeyi bitiriyor sonra sağda solda üniv mezunuyum diye geziniyor.

• Ben rahatım gazeteyemi yoksa g.k başkanına mı inanacam? Gk başkanının dediğine bakarım o haberler devamlı çıkıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 13 Ocak 2012; 18:03:31 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

forumlarda aslan kesilen çakma kısa dönem açık öğretimcilere selam olsun ne diym :) bizim adımızı da kötülüyorlar. MSc bir adamla evden açık öğretim bitiren adam da bir olmamalı senin deyimine göre. mesela ben de işletme okuyanla kendimi aynı kefeye koymam. adam türkiyede 160.000'nci olmuş gitmiş allahın dağında dünyanın en boş ve düz bölümü olan işletmeyi bitiriyor sonra sağda solda üniv mezunuyum diye geziniyor.

Ne alakası vr doğru adam üniversite mezunu gelen diplomada anadolu üniversitesi mezunu yazıyor ve rektör imzalıyor,o diplomayı bakkal rüstem imzalamıyor Ben iktisat bitirdim açıköğretim ama kendimle gurur duyuyorum idda ediyorum dünyada en zor bitirilecek okul açıköğretimdir örgünde arkadsaşlarım vardı kampüste kızlarla 69 yaparken ben 12 saat iş yerinde çalışıp eve gelip yüzümü yıkayıp,2-3 saat kitap okuyordum.Eğer böyle bi ayrım yapacaksak o zaman tıp haricinde üniv bitirenlerde üniv mezunu sayılmaz ?

Önce karşındaki insanlara saygı duy belki benim ıq'um senden yüksektir ne biliyorsun ? Ben sağını solunu bilmeyen adamla okul okumuş adam bir olmaz dedim.Eğer senin gibi düşünürsek o zaman özel üniversitelerde okuyanlarda üniv mezunu sayılmaz adam veriyor 30 milyarı okuyor benim günahım ne ? Bak demek biz ne akııllıyız hiç değilse açık okuyup kısa dönem yapıyoru valla devlet bizi adamdan saydıktan sonra isterseniz siz tınlamayın

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya kardeş sen neyin peşindesin anlamış değilim..
    sen şimdi örgün üni okudun aöf okuyonlarla kendimi birmi tutmam diyosun nedir yani..?

• arkadaslar bu tartısma nedirya bırakın bu safsatayı açıktan ta olsa orgunde olsa univ mezunudur yapmayın etmeyin..
    açıktan okumakta kolay bişey degildir aklınızda bulunsun kimseyi kucumsemeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_can35

arkadaslar bu tartısma nedirya bırakın bu safsatayı açıktan ta olsa orgunde olsa univ mezunudur yapmayın etmeyin..
    açıktan okumakta kolay bişey degildir aklınızda bulunsun kimseyi kucumsemeyin

walla dogru soluyosun. ne fark ederkı ?? ama baktım gecmıs topıiclere her donem bole tartısmalar yasanıyor :)

o yuzden konuyu deıstrmek te fayda war :))) hadı ufaktan heycan gelsın

345. DÖNEM İÇİN SINAVA 78 GÜN 09 SAAT 49 DAKİKA KALDI
  • Vay be, benim bile torunum olacak çok ilginç.

Hadi bakalım gençler, herkesin 1 ay da olsa görmesi gereken bir şey askerlik. İnşallah kısa dönem çıkar da çok uzatmadan bitirirsiniz bu çileyi. Jandarma marşını şimdiden ezberleyin, jandarma çıkarsa rahat edersiniz :P

Gelin de gidelim...
  • haydi torunlar. atarsa 122
    şırnak 23, tümen :) ama daha vahimi hatay serinyol....
    yrleriniz belli olduktan sonra bir çoğunuz hataya gelecek ve merak edecek nasıl diye... :)
    emin olun geldiğiniz gün başlayacaksınız yardırmaya....

neyse şimdilik bu kadar yeter . . . dört gözle bekliyoruz sizleriiii
  • Merhaba Arkadaşlar ben 343.dönemim şuan acemi egitimindeyim size faydalı olmak için bir kaç deneyimimi paylaşmak isterim şuan ISPARTA EGRİDİR DAG KOMANDO OKULUNDA YEDEK SUBAY olarak egitim alıyorum

1-Yedek Subaylık mükemmel bir iş hiç pişman degilim
    2-Bir kısa dönem er ile bir astegmen arasında her yönden daglar kadar fark var (fark yok diyenlere)
    3-Eger ısparta da komando olarak çıkarsanız nanayı harbiden yediniz oldukça zor
    4-Subay seçilirseniz piyade olarak muhtemelen tuzla ya gidersiniz ve orda kalmanızı tavsiye ederim beş yıldızlı oteldir
    5-Çok fazla meslegin önemi yok yedek subaylıkta adam bilgisayar mühendisi yüksek lisansıda var uzun seçmiş kısa çıkmış
    TAMAMEN ŞANS !
    6-Yedek subay olmak isteyenler erken başvuru yapsın şansı artar ben agustosta başvurmuştum fakat aralık ayında sanırım fazla seçim oldu bu sene bu yüzden nisan celbinde şansınız azaldı
    7-Sınav hikaye tamamen TSK nın açıgı ile ilgili bir olay
    Kısacası Her kez KOMANDO OLAMAZ sözü boş degil ve oldukça zor

daha çok deneyimlerim var birde saglık burda çok önemli dikkat edin daha sonra yine yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: granddddd

Merhaba Arkadaşlar ben 343.dönemim şuan acemi egitimindeyim size faydalı olmak için bir kaç deneyimimi paylaşmak isterim şuan ISPARTA EGRİDİR DAG KOMANDO OKULUNDA YEDEK SUBAY olarak egitim alıyorum

1-Yedek Subaylık mükemmel bir iş hiç pişman degilim
    2-Bir kısa dönem er ile bir astegmen arasında her yönden daglar kadar fark var (fark yok diyenlere)
    3-Eger ısparta da komando olarak çıkarsanız nanayı harbiden yediniz oldukça zor
    4-Subay seçilirseniz piyade olarak muhtemelen tuzla ya gidersiniz ve orda kalmanızı tavsiye ederim beş yıldızlı oteldir
    5-Çok fazla meslegin önemi yok yedek subaylıkta adam bilgisayar mühendisi yüksek lisansıda var uzun seçmiş kısa çıkmış
    TAMAMEN ŞANS !
    6-Yedek subay olmak isteyenler erken başvuru yapsın şansı artar ben agustosta başvurmuştum fakat aralık ayında sanırım fazla seçim oldu bu sene bu yüzden nisan celbinde şansınız azaldı
    7-Sınav hikaye tamamen TSK nın açıgı ile ilgili bir olay
    Kısacası Her kez KOMANDO OLAMAZ sözü boş degil ve oldukça zor

daha çok deneyimlerim var birde saglık burda çok önemli dikkat edin daha sonra yine yazarım

ardasım cok guzel bılgıler wermıssın

hangı okul we bolumden oldugunu kac yasında oldugunu solersen ASTEG olmak ısteyen ardslara yardımcı olursun.

ISPARTA VE TUZLA YA GIDEN YEDEK SUBAYLAR ın %90 DOGU ILLERINDE KI KARAKOLLARA GIDIYOR.

belkı o yuzden bu kadr sıkı egıtım werıolardır. ISPARTA VE TUZLA ya gıden butun arkadasların cok pısman keske kısa donem cıksaydı 5 ayda terhıs olsaydık dıyolar aldıkları egıtım yuzunde cunku 90 gun boyunca nanayı yıyıolarmıs :)

cunku 90 gun egıtım alıosun kısa donem askerın 2 ayı kalmıs oluyor. o yuzden herkes kısa donemı tercıh edıoyr.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ip06 -- 15 Ocak 2012; 16:23:34 >

• herkesin tercihi ve sansı ama kısa donemden sasırmayın iyidir kısa donem hersey tadında kalmalı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.