Şimdi Ara

345 TL RAMPAGE RGB-550 80PLUS GOLD 550W FULL MODÜLER RGB GÜÇ KAYNAĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 345 TL RAMPAGE RGB-550 80PLUS GOLD 550W FULL MODÜLER RGB GÜÇ KAYNAĞI
    www.vatanbilgisayar.com
    RAMPAGE RGB-550 80PLUS GOLD 550W FULL MODÜLER RGB GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/everest-rampage-rgb-550-80plus-gold-550w-full-moduler-rgb-guc-kaynagi.html

Resmi web sitesi:

İnceleme:https://www.youtube.com/results?search_query=Gamemax+RGB+psu

80 plus sertifikası ve yük testi:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Eylül 2019; 0:12:49 >

• marka güven vermiyor hele bütün sisteme güç verecek parça olunca hep bir soru işareti..

eski nesil vs650mi bu mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoguzhan55

marka güven vermiyor hele bütün sisteme güç verecek parça olunca hep bir soru işareti..

eski nesil vs650mi bu mu acaba
    Aslında markası Rampage değil Gamemax ve yük testinden başarıyla geçmiş, verimli bir güç kaynağı. VS serisinde coil whine şikayeti çok fazla. Ben modüler, gold sertifikalı(sertifika geçerliliği gerçekten olan) bir güç kaynağı tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 20 Eylül 2019; 0:26:22 >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/rgb-550-88721-rampage-rgb-550-80plus-gold-550w-full-moduler-rgb-guc-kaynagi-298-tl--134057615-2

şurada yorumları okudum birde youtubedaki yorumlarına baktım vazgeçtim

345 TL RAMPAGE RGB-550 80PLUS GOLD 550W FULL MODÜLER RGB GÜÇ KAYNAĞI

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 18 Temmuz 2020; 17:53:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cohannan kullanıcısına yanıt
    djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    HIGH POWER 750w gold kullanıyorum. Önce ki sistemlerimde de High power vardı. Bu markadan asla şaşmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 20 Eylül 2019; 0:58:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • High power simplicity 700w psu aldım bende . Kabloları filesiz ama kaliteli psu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Everest abarttığınız kadar kötü değil, 350 watt güç kaynağıyla xeon e5440 750ti 2×4 gb ram hdd ve ssd kullanıyorum fabrika çıkışı fanı çok sesliydi aldığım gibi içini açıp başka bir fan lehimledim 6 yıldır tık demedi haberiniz olsun.

• 1 tane pcie olmasindan belli çöp olduğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suranin adini sicak firsatlar dan "cohannan" a cevirmek lazim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.