Şimdi Ara

345 yeterli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gayet kaliteli özgün sorular var, karekök kadar zor değil fakat kolayda değil. YGS için yeterli bir kitap mı?

• evet
  • hayır değil. kesinlike değil.

sadece bir kitap çözeceksen bence bu karekök olsun.

345 de çok güzel sorular var, özellikle ösym tipi sorular kısmı çok güzel. ama ilk testleri çok kolay, bu yüzden yeterli değil. son testleri zor yalnızca o da birkaç test. bence karekök çöz.
  • muzy1463 kullanıcısına yanıt
    Zaten YGS'de full zor sorulardan oluşmuyor kardeşim ne bu karekök hayranlığı anlamadım.345 gayet yeterli üzerine MEB'in yayınladığı kazanım testlerini çözerseniz bir sıkıntı kalmaz.Ama LYS'de ise Karekök bir adım önde ama YGS için 345 kazanım testleri ve denemeler gayet yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys de karekök sadece bir adam önde değil baya sırtlamış götürüyor.

• zeynel13 Z kullanıcısına yanıt
    kolay soruları yapmak birşey kazandırmaz ki. sınav 1/3 - 1/5 =? sorusundan başlayıp |x|+ |y|'nin kafes grafiğindeki nokta sayısına kadar gidiyor. hedef kolay soruları yapmaksa antrenmanlarla matematik de yeter
  • Ben fem simetri bitirsem yeter mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ben zaten kolay soruları yapmak başarılı olmak demek demiyorum.Sadece söylemek istediğim zor sorulara alışırsan orta ve kolay seviyedeki sorularda hep bir çakallık ararsın YGS'de Fem Simetri+345 ve kazanım testlerini yaparak 30 net matematik 8 net geometri yaptım.Benim söylemek istediğim kolay ve orta soruları çözmekte zor soruları çözmek kadar önemli YGS yorumdur zorluk derecesi bilgi ölçme seviyesi düşüktür bunu önceki senelerde çıkan sınav sorularını analiz ederek anlayabilirsin.LYS'de ise sana katılıyorum Karekök baya önde YGS'yi çok çalışıp çok kasarsanız sınav esnasında zorluk çekersiniz YGS konu çalışmaları en fazla 1 ay sürer geri kalanı ise deneme çözüp eksik konuları analiz ederek onları düzeltmedir.

• Karekök için hep ygs üstü yorumu aldım. Ayrıca kolaydan zora testler hoşuma gidiyor moral olarakta işe yarıyor. Çokta kaliteli sorular var. Ama karekök alayım yarın.

• Değil. Daha zorunu değil daha kolayını da çözmelisin. Orijinal soru görmek kadar pratiklik de lazım

hocam anladım. haklısın bi yandan da bence karekök çözülmeden girilmemeli o sınava ya. klasik gibi birşey artık.
    geometri için ne çözdün? simetri mi?
    femin simetri geo kitabını almayı düşünüyorum ama nasıldır hiçbir fikrim yok. önerir misin
  • fem kösb al kafan rahat olsun

Valla kardeşim Fem Simetri YGS-LYS Mat-Geo kitaplarını hakkıyla bitirirsen emin ol çok ilerleme kaydedersin çünkü her soru tipi mevcut herkes ezber diyor ama sen konunun mantığını anlarsan eğer ezberlikten çıkar öğrenmiş olursun.Geometri birazda görmekten oluşan sorular barındırıyor.Video konu anlatım izleyip çözümlü soru bankası alıp onunla birazcık soru tipi ve çözüm görürsün sonra LYS soru bankası alıp YGS geometriyi fulleyebilirsin bile çünkü çok basit oluyor YGS'de.

• 345 sinava uzak 1 yayin ister kabul et ister etme

hocam valla mezunum bende. matematiğim çok iyi. yani hiçbi kitaba ihtiyacım yok şuan onun için. ama geo berbat. üçgenler bitti sayılır toparlıyorum zaten, doğru analitiği de konu anlatımı olarak bitti. soru çözmesi kaldı. ygs lys geometriyi önerir misin simetri için.
    Evet önerebilirim simetriyi ama benim geometri için uyguladığım başka bir taktik var.Bana daha yararlı geldi.Yazacağım istersen sende deneyebilirsin.Önce formülleri bir kağıda çıkar.Daha sonra tamamı çözümlü soru bankaları var orta seviye onlardan herhangi birini al çünkü emin ol hepsi aynı olacaktır.Daha sonra ben Birey A-B bitir B'yi bitirmesende olur YGS için ama A'yı mutlaka bitir.A olduğuna bakma birey geometride gerçekten fazla kasmış.Sonra şubat ayında full deneme ile gayet iyi sonuçlar elde edebilirsin.

tamamdır hocam. çok teşekkür ederim.
    ya ben geometri için behzat hocadan ve kirpiden dinliyorum ardından açıyorum soru bankasını valla birey b de son iki üç testte acayip zorlanıyorum fazla kasış gibi. ama karekök lys geometri de gayet iyi geçiyor, son testlerde 4-5 boş geliyor gerisinde 1-2 yanlış. bakalım nolacak artık. fem simetriyi alayım ben. teşekkürler tekrardan kolay gelsin büyük başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.