Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakangündüz

şafak 20 atarsa 19 atmazsada keyfi bilir yokuz :)

not: 11 gün izin kullandım kalan iznim 1 gün e haliyle yolda vermediler çıkış tarihi 30 ocak heralde 347 lerin fosili ben olacağım .

ESKİŞEHİR 1.HAVA İSTİHKAM İNŞAAT TABURU DESTEK KITA KOMUTANLIĞI KÜTÜPHANE ÇAVUŞU :)

( ADALET BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ YARDIMCISIYIM BURAYA NASIL DÜŞTÜM ORASI MUAMMA... )

Bende 12 gun kullandim yol da yok. Ocak 31de cikisim :)) havaciyim, daha 349lar gelmedi bize, Beklioruz hevesle:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

şafak 20 atarsa 19 atmazsada keyfi bilir yokuz :)

not: 11 gün izin kullandım kalan iznim 1 gün e haliyle yolda vermediler çıkış tarihi 30 ocak heralde 347 lerin fosili ben olacağım .

ESKİŞEHİR 1.HAVA İSTİHKAM İNŞAAT TABURU DESTEK KITA KOMUTANLIĞI KÜTÜPHANE ÇAVUŞU :)

( ADALET BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ YARDIMCISIYIM BURAYA NASIL DÜŞTÜM ORASI MUAMMA... )

Bende 12 gun kullandim yol da yok. Ocak 31de cikisim :)) havaciyim, daha 349lar gelmedi bize, Beklioruz hevesle:)

349 lar gelemezler :) yemin törenleri 15 gün sonraya ertelenmiş

• Sadece 5 !
  • Atarsa 5, başka da yok, olsa da vaktim yok
  • Atarsa 4 zorunuza gitmesin :D
  • Vay anasını bitirdiniz valla biz de peşinizden geliyoruz
  • 349 LAR SAMİMİYETİMLE.Ç..ZORUNUZA GİTMESİN AMA ATARSA 3 , YAPACAK HICBISE YOK...
  • Ne a. ne g.t atarsa 4 çok net!!

• atarsa 5 Bitti be

• bu topicte yaban otları biter gayri
    nizamiyeden çıkarken çantanızı atmayı unutmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimelo03

quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

quote:

quote:

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

Teşekkürler usta merkezde cami varmı ben imamım bide çarşı hangi ilçelerde var

Kardeşim alayda mescidimiz var şu an için 347 ksd imam arkadaşımız görevli kısmetse alayda kalabilirsin, çarşı ilçeye göre değişiyor gevaş,erciş,muradiye rahat diğerleri sıkıntılı bazısında hiç yok,kışın çarşı olur takma kafana şmdden bunu gelinde bi an önce biz gidelim:)atarsa 8

Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı teskereler diliyorum haftaya geliyoruz sizi göremiyoruz yolunuz açık olsun sivil hayata selam söylersiniz bizden ... JANDARMA İMAM 349. DÖNEM KASTAMONU/GÖLKÖY 2. tabur 7. bölük

• Şafak 3 :) Bu saatten sonra gidecegim tek yer Havaalanı :) :) :)
  • Artık demir alma günü gelmiştir bu limandan şafak :2 başkada yok, olsa da ben yokum. Elveda Cyprus....
  • Durun! Kimse kıpırdamasın! Ben daha 10'dan düşücem, o zamana kadar kimse gidemez :\

• Atarsa 16

• quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

Atarsa 16

Ne yaptın devrem adam mı öldürdün atarsa 3

• Bolu Mengen var mı beyler ?

• Atarsa İ K İ
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

Teşekkürler usta merkezde cami varmı ben imamım bide çarşı hangi ilçelerde var

Kardeşim alayda mescidimiz var şu an için 347 ksd imam arkadaşımız görevli kısmetse alayda kalabilirsin, çarşı ilçeye göre değişiyor gevaş,erciş,muradiye rahat diğerleri sıkıntılı bazısında hiç yok,kışın çarşı olur takma kafana şmdden bunu gelinde bi an önce biz gidelim:)atarsa 8

Allah yardımcın olsun şimdiden hayırlı teskereler diliyorum haftaya geliyoruz sizi göremiyoruz yolunuz açık olsun sivil hayata selam söylersiniz bizden ... JANDARMA İMAM 349. DÖNEM KASTAMONU/GÖLKÖY 2. tabur 7. bölük

Atarsa doğan güneş sonunda bee

• Kıbrıs'takiler için son saatler artık.9 saat sonra kışlanın dışındayız kısmetse.Elveda Kıbrıs.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.