Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (628. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulen biz geleli neredeyse 4 ay mı olmuş! Daha dün gibiydi oysa 47'leri davullarla zurnalarla karşılayıp, yanaklarından öptüğüm gün. Şuraya bak iki haftaları kalmış, yediniz askerliği; üç günde bitirdiğiniz gibi geldi bana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Ulen biz geleli neredeyse 4 ay mı olmuş! Daha dün gibiydi oysa 47'leri davullarla zurnalarla karşılayıp, yanaklarından öptüğüm gün. Şuraya bak iki haftaları kalmış, yediniz askerliği; üç günde bitirdiğiniz gibi geldi bana...

Hocam inan şu an aynı şeyleri ben düşünüyordum cidden ha adamların 2 haftası kalmış sivildeyken o 4 ay ne hızlı geçiyor ya ben eve döndüğümdede arkadaşlarım ne çabuk geldin demişlerdi :) ymin ederim dün gibi hatırlıyorum bana of of bu askerlik bitermi dediklerini dün gibi hatırlıyorum ya

• quote:

Orijinalden alıntı: dimelo03

quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

Teşekkürler usta merkezde cami varmı ben imamım bide çarşı hangi ilçelerde var

• Atarsa 12. Gece çıkarmadıkları gibi bir de sabah da çıkarmıyolar.Saat 10 u bulurmuş çıkmamız.Sadece uzun dönemler değil komutanlar bile bize düşman. 91/3 ler gece yarısı gittiler
  • 2 gün kaldı 10 gün erken teskere alıyorum.bugun ve yarında çarşıdayım....
    eşim doğum yapıcak. yeni yasaya göre 10 gün doğum izninide alıyorum.
    teskereye tabi izne ayrılıyorum teskeremi askerlik şubesinden alıcam.
    ama bi sıkıntı var

şu 2 gün geçmiyorrrrrrrrrr

sadece 2 gün kaldı başka yok......................
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelto3

2 gün kaldı 10 gün erken teskere alıyorum.bugun ve yarında çarşıdayım....
    eşim doğum yapıcak. yeni yasaya göre 10 gün doğum izninide alıyorum.
    teskereye tabi izne ayrılıyorum teskeremi askerlik şubesinden alıcam.
    ama bi sıkıntı var

şu 2 gün geçmiyorrrrrrrrrr

sadece 2 gün kaldı başka yok......................

ikisi içinde hayırlı uğurlu olsun bu arada :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobalt_evan

quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Atarsa 15 Başkada YOK !!!! :) :)

niye 15 hocam ? 17 değil mi? vallaha bıktım artık bitsede gitsek.kafayı yemek üzereyim

2 gün yol izni dostum :)
  • Askerligide yedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ayin 17 sindemi yoksa 18 indemi cikicaz? ne olur kesin bir bilgi verin.bizimkilere ucak bileti aldircam ama bu belirsizlik yuznden aldiramiyorum.l

• quote:

arkadaslar ayin 17 sindemi yoksa 18 indemi cikicaz? ne olur kesin bir bilgi verin.bizimkilere ucak bileti aldircam ama bu belirsizlik yuznden aldiramiyorum.l

1.si dostum sen nerede askersin ikamet ettiğin yerle aranda kaç km var? 800-1600 arasına 2 gün verilir oda 17 ocak eder 800den azsa 18 inde 1600den çoksa 16 sında çıkarsın. 2.si bilet işini senin düşünmemen lazım devlet ikamet adresine en yakın havaalanına kadar bırakacak, doğuda yada batıda oluşuna bakmadan.

• quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

quote:

arkadaslar ayin 17 sindemi yoksa 18 indemi cikicaz? ne olur kesin bir bilgi verin.bizimkilere ucak bileti aldircam ama bu belirsizlik yuznden aldiramiyorum.l

1.si dostum sen nerede askersin ikamet ettiğin yerle aranda kaç km var? 800-1600 arasına 2 gün verilir oda 17 ocak eder 800den azsa 18 inde 1600den çoksa 16 sında çıkarsın. 2.si bilet işini senin düşünmemen lazım devlet ikamet adresine en yakın havaalanına kadar bırakacak, doğuda yada batıda oluşuna bakmadan.

ben nigde de askerlik yapiyorum ve ikamet ettigim yer izmir. simdi devlet bana ucak biletini bedavami verecek?

• quote:

quote:

quote:

ben nigde de askerlik yapiyorum ve ikamet ettigim yer izmir. simdi devlet bana ucak biletini bedavami verecek?

yeni gideceklerede bedava bilet vereceklermi ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimelo03

quote:

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

Teşekkürler usta merkezde cami varmı ben imamım bide çarşı hangi ilçelerde var

Kardeşim alayda mescidimiz var şu an için 347 ksd imam arkadaşımız görevli kısmetse alayda kalabilirsin, çarşı ilçeye göre değişiyor gevaş,erciş,muradiye rahat diğerleri sıkıntılı bazısında hiç yok,kışın çarşı olur takma kafana şmdden bunu gelinde bi an önce biz gidelim:)atarsa 8

• quote:

quote:

quote:

askerlik yaptığın yerde ktm siz katılış veya çıkış yasak ise ktm zorunlu ise diye biliyorum, per.işl.astsbayına sor en iyi o bilir uçakla taşınma işine dahilseniz konuyla ilgili emir gelmiştir, biz biletlerimizi almştk emir yazısı gelir gelmez biletlerinizi iptal edin dediler.

• kaldı 10 hadi bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

kaldı 10 hadi bakalım

AZ kaldı :) özgürlüğünüze
  • ne ford ne focus şafak 9 haftaya yokuz :)

• şükürrrrr
  • şafak 20 atarsa 19 atmazsada keyfi bilir yokuz :)

not: 11 gün izin kullandım kalan iznim 1 gün e haliyle yolda vermediler çıkış tarihi 30 ocak heralde 347 lerin fosili ben olacağım .

ESKİŞEHİR 1.HAVA İSTİHKAM İNŞAAT TABURU DESTEK KITA KOMUTANLIĞI KÜTÜPHANE ÇAVUŞU :)

( ADALET BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ YARDIMCISIYIM BURAYA NASIL DÜŞTÜM ORASI MUAMMA... )
  • Ne kola, ne ayran, şafak 7 gün :)
  • 
Sayfa: önceki 626627628629630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.