Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (626. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: balki1721

yazıcı arkiye baktırdım muhtemel terhis tarihi 30 ocak yazıyor 12 düş 18 yol izni 1 çıkış 17 ocak oluyor ozman baba 17de çıkar marmaristen isanbula gelmemek üzere gider
    gidip bileti alma vakti:))herkese hayırlı teskereler
    Güvenlik Taburu 2.blk Aksaz Deniz Üssü

bizim terhis tarihleri 31 ocak olarak açıklandı. 1 gün yol izni olanlar 18inde çıkıyor. izmir güzelyalı hava eğitim komutanlıgı
  • yine bakıcam belki bire hata olabilir diye bileti daha almadım muhtemel terhis tarihi 30 ocak -12 17 ocak 1 günlük izinle denk oluyor ama 31 ise tabiki 18 olur bakıcaz.yinede herşeye rağmen 27 diyorum
  • Atarsa 26, başkada yok
  • atarsa yılbaşı sonra atarsa konvoy
  • acemi birliği gibi. pazar günü teslim oldum 4.cuma çıktım. bugünde pazar 4.cuma artık evimdeyim. atarsa 26
  • Ne yapın ne edin dış birlik olarak gidin başka yere allaha şükür çok rahat askerlik yaptım her konuda dış birlik olarak.
  • atarsa 22 başka yok bitsin artık çok sıkıldık. bittikten sonra arkama bile bakmadan koşarak uzaklaşacam şafak fena sıkıştırıyo :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: duggac

atarsa 22 başka yok bitsin artık çok sıkıldık. bittikten sonra arkama bile bakmadan koşarak uzaklaşacam şafak fena sıkıştırıyo :D

biter biter 337 dedenden hayırlı teskereler
  • Biletlerin yemin töreni 4 ocakmış arkadaşlar.
  • atarsa 22 atmassa canı sağolsun.Kütahyada acemilikten sonra burası uzun dönemlerle hiç çekilmiyo benden söylemesi.Kütahyada arkadaş ortamı süperdi burası cacık.haftada 6-7 gün günde 12-15 saat mesai de cabası.MSB Oran lojmanları Ankara dan selamlar herkese.
  • Kutahya hava egitim 11 ocak yemin toreni kesin dimi simdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim askerm de 9.er eğitim alay komutanlığı bilecik de 2.time seçilmiş görevi bixsi 'miş,düşeceği yer doğu diye bekliyoruz
  • Askere bedava ucak bileti olayinfa son durum nedir? 28 araliktan itibaren diye okudum ama sadece dogudakiler mi faydalanabilecek yoksa herkes mi?

• atarsa 25
    24 ocak sabahı gökçeada-kabatepe gemisine binecem inş
  • Atarsa 18

• quote:

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Atarsa 18

baskada yok !!!

• dedeler manisada acemilik bitti kıbrıs komando alayına gelecem bana yardım edebılecek bırı var mı?
  • Atarsa 15 Başkada YOK !!!! :) :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCR

Atarsa 15 Başkada YOK !!!! :) :)

niye 15 hocam ? 17 değil mi? vallaha bıktım artık bitsede gitsek.kafayı yemek üzereyim
  • Has torunlarım da bitiriyo askerliği helal olsun,geçen sene bu zamanlar beni de sıkıştırıyodu şafak,2012'ye yemekhane nöbetinde girmiştim:D:D (341 kd)
  • 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.