Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (625. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah
  • 5 tane 349 gelecekmiş buraya, forumdan kimse olmadığı gibi google'dan da kimseyi bulamadım iyi mi? :)
    Neyse fazla kalmadı artık, 28 aralıkta yemin törenleri varmış :p Son dönemeç artık!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

BOLU İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDA GÖREV YAPAN VAR MIIIIII

sence doğru bir yerde misin? gidenlerin değil, gideceklerin başlığı burası

347. dönemin benzer başlığını bul, orada ara, sonuçlarını öğrenenler sizler gibi yazdığından sonuçlardan kolayca ulaşırsın konyalı kısa dönem er efe var mesela

• quote:

Beyler kısa dönem mi yapmak daha iyi yoksa yedek subaylık her türlü iyi midir?

Askerlik iki ucu boklu değnek. Kısa dönem de, yedek subaylık da aynı b.kun larciverti.
  • Beyler cikis tarihlerimiz acillandi. 12 gun izinime de kullandim. Cikis tarihim 31 ocak. 30u diye hesapliyodum ama izinlerin hepsini kullanana yol izni vermiyorlarmis cikarken. Var mi bilgisi olan , bana sacma geldi ama yapcak bisi yok...

• 5. piyade eğitim tugayı nda 115 gün bot bağlamış bir şahıs olarak ,

öncelikle hava değişimi aldım kurtuldum bu 1.

özellikle Tugay Karargah Bölüğü sıkıntının ta kendisi olup 90 kadro askerin 7 kısa dönem çavuşundan biri olarak

süper zorluklar ve sıkıntılar çektğimi belirtirim.

ulan sivas sıcağın yaktı soğuğun dondurdu .

nöbetçi uzman çavuş kolluğu bile taktık o derece durum.

torunlarımı göremeden gitmem bana çok koysada halıya çıplak ayakla basmanın zevki başka .

hee uzun dönemler kısa dönemleri sevmez ama aralarında pırlantadan daha değerli çocuklar var yaş itibariyle

abi derler ve saygıda kusur etmezlerdi ki bende onlara çok saygılıydım . bazısı var anlamıyor ama genele vurunca hatta fırlamalıklarını bile özlüyorum kerataların.

ama başım bir belaya girmeden o kışladan çıktım ya allah a binlerce şükür .

çekilen sıkıntıları yazıp sizi askerden soğutma suçu işlemek istemem :)

• merhaba tertipler allah sabır versin.

bende göz ameliyatı olup ayın 12'sinde 30 gün hava değişimi aldım. hava değişimi 11.01.2013'te bitiyor. askerliğim ise 18.01.2012'de bitiyor.6-7 gün civarı bir açığım kaldı. birliğim 6 gün kaldığı için(yönerge gereği hava değişimi alanların geri dönüşte 15 gün ve altı askerliği kalmışsa şubede geçiliyormuş) kaln süreyi şubede geçirdiğini ve herşeyimi teslim etmemi istedi(askerlik şubesi ile görüşüp).

bugün askerlik şubesine gittim ancak iznimi kullanmadığım için yani normal çıkış tarihim 31.01.2013 olduğu için o 15 günlük süre kapsamında değerlendirilmeyip 6 gün için birliğe geri gönderilecekmişim. bende son gün kala bir 7 gün daha istirahat almaya çalışacağım bakalım hayırlısı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -engin-

Beyler cikis tarihlerimiz acillandi. 12 gun izinime de kullandim. Cikis tarihim 31 ocak. 30u diye hesapliyodum ama izinlerin hepsini kullanana yol izni vermiyorlarmis cikarken. Var mi bilgisi olan , bana sacma geldi ama yapcak bisi yok...

Kardeşim izin kullanırken yol iznini kullandığın için vermezler normaldir ama benim bildiğim sen ocak sonu çıkacaksın iznini 2012 içinde kullanmışsın yıl atınca yani 2013 e girdiği için tekrar yol izni verilmesi lazım diye biliyorum. En azından uzun dönemlere uygulama böyleydi yine araştır sen, bu durumu sor komutanına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

• Nihayet 40tan düşüyorum :p Torunlar gelene kadar rahat edemem sanırım.

• Anasını satıyım bizde işten düşme yok galiba.Torunlar erken gelse de bari son 1 hafta işten düşsek.İşten düşersem öğleye kadar yatacam
  • ATARSA 30 BAŞKA YOK....ŞAKA MAKA BİTİİ.1 AY SONRA SAMSUNDAYIM.SON ZAMANLARIN TADINI CIKARIN,BİRDAHA ASLA GÖRMEYECEGINIZ BIYER. :::))):))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jose55 -- 16 Aralık 2012; 11:57:48 >
  • tekirdağ çerkezköy 13. mühimmattan şafak 32 bitti bitiyor
  • iyice azaldı beyler azimle bitiyoruz =)
  • Sıkıldım ha, çarşı falan da keyif vermiyor. Ya ben bu zamana kadar kimseyi, hiçbir şeyi özlememişim ya da sardı beni bir vatan hasreti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: conboo

Dedeler usta birliğim İç Güv. Eğt. ve Tatb. Mrk. Komd. Eğt. A. 1'inci Komd. Eğt. Tb. K.lığı
    ISPARTA burası hakkında bilgisi olan var mı ya da orada olan nasıl bir yerdir görevimiz ne olacak komando taburunda ? Acil bilgi paylaşımı lütfen...

Ben ıspartada yapıyorum 1. tabur biraz karışık başka bi sorun yok şafak acemiler var iken hızlı atıyorda onlar gidince komutanlarla çok uğraşıyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

merhaba tertipler allah sabır versin.

bende göz ameliyatı olup ayın 12'sinde 30 gün hava değişimi aldım. hava değişimi 11.01.2013'te bitiyor. askerliğim ise 18.01.2012'de bitiyor.6-7 gün civarı bir açığım kaldı. birliğim 6 gün kaldığı için(yönerge gereği hava değişimi alanların geri dönüşte 15 gün ve altı askerliği kalmışsa şubede geçiliyormuş) kaln süreyi şubede geçirdiğini ve herşeyimi teslim etmemi istedi(askerlik şubesi ile görüşüp).

bugün askerlik şubesine gittim ancak iznimi kullanmadığım için yani normal çıkış tarihim 31.01.2013 olduğu için o 15 günlük süre kapsamında değerlendirilmeyip 6 gün için birliğe geri gönderilecekmişim. bende son gün kala bir 7 gün daha istirahat almaya çalışacağım bakalım hayırlısı...

Son 15 gün askeriye ile ilişiğinin kesilmesinden önceki 15 gün. Çoğu kimse burada hata ediyor hesaplamada ve 5 - 6 gün için birliğine geri gönderiliyor.

347 ler için 31 Ocak - 15 = 16 Ocak

Yani izin kullan ya da kullanma hava değişimi süren 16 ocakta biterse ancak o yönergeye göre işlem yapılıyor.

Umarım istirahat alabilirsin.

• izmir mrk. k.ligindan selamlar.... atrsaaa 29 ... bu arada biletlerin yemin toreni ne zaman....

• quote:

Orijinalden alıntı: dimelo03

quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

Van il jandarmada görev yapan var mı dedeler acemilikten sonra ordayom inşallah

van il jandarmada gorev yapan 347ksd dedenden selamlar kardesim ustada allah sana kolaylik versin burada hava sartlari gercekten cok agir ilceler cok daha beter durumda! buraya gelince kura cekiceksin alayda kalirsan gorev almak icin elinden geleni yap yoksa 5-8st nobet tutarsin,cavus olamiyacaksin, carsilar genellikle kitli ve en onemlisi komutanlardan iyi niyet hic bekleme smdlik bu kdr yaziyorum sorun olursa beklerim;)atarsa 31 bitio yavas yavad

orda reha diye arkadaşım var tanıyosan selamımı iLet volkan dersen tanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanDrogba -- 18 Aralık 2012; 14:16:44 >

• yazıcı arkiye baktırdım muhtemel terhis tarihi 30 ocak yazıyor 12 düş 18 yol izni 1 çıkış 17 ocak oluyor ozman baba 17de çıkar marmaristen isanbula gelmemek üzere gider
    gidip bileti alma vakti:))herkese hayırlı teskereler
    Güvenlik Taburu 2.blk Aksaz Deniz Üssü
  • 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.