Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (624. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen hiç ortam yok uzun dönemlerle bizim aramızda çok soğuklar ve 2 de bir de zaten 5 ay askerlik yapıyon diyolar poşet diye çağırıyolar muhabbet edecek adam yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • atarsa 40.gelin artık torunlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pMss

atarsa 40.gelin artık torunlar :)

Yuhhhh naptın kardeşşş adam mı öldürdün:)
  • ATARSA 37, BİTSİN ARTIK,SIKKINLIK GELDI,ÇOLUK COCUK SESI KALDIRMIYOR ARTIK KAFAM.ÇARSILARDA LEŞŞŞŞŞ.
  • şafak 39 kırıkkale. torunlar bugün heyecanlı sabah olmaz onlara vay be 122 gün olmuş borumu :)
  • Acemi Birliği Yozgata düşecek arkadaşlara şimdiden selamlar Dikkat edinde sıkı giyinip gelin üşütmeyin sonra baya soğuk bu ara buralar
  • Tertipler iyi ki ağustos celbinde geldim. Şafak çok hızlı geçiyor. Bizim yerde denetim için eğitimler başladı ve eğitim çavuşu ve gece Amm olarak görev yapıyorum. İzmirde oldukça güzel zaman geçiyor. Sizlerde durumlar nasıl? Herkese hayırlı tezkereler..
  • şafak 37 oldu ama bitmiyor :( uzun dönemlere gelicek olursak grçekten muhabbet kurulmuyor bi şekilde bi yerde filmler kopuyor :( Allah sabır versin gençler hadi az kaldı
  • torunlar gelin gelin :) malatyaya düsecekler mesaj atsın yardımcı olurum. telefon direk içeri sokmayın yanınızda telefon götürün emanete bırakın telefonu. 2 hafta ortamı süzün komutanları tanıyın askerleri iyi tanıyın ondan sonra içeri sokarsınız telefonunuzu. telefon gerçekten çok iyi bir şey. zamanı çok iyi geçiriyor. usta birliğinde kendi adıma konusuyorum yapıcak hiç bir şey yok malatyada altay kışlasında kısa dönemlere komutanlar hiçbir iş vermyor akşama kadar boş boş dolaşıyoruz. yanınıza bol bol kitap götürün bu güne kadar 11 adet kitap bitirdim. bazı arkadaslar kpss ye çalışıyorlar komutanlar her konuda yardımcı oluyor kısa dönemlere. bir kötü tarafı var o da gece 2 saat nöbet tutuyoruz ondada telefon devreye giriyor ve zaman iyi geçiyor. Askerlik tamamen şans işi arkadaşlar iyi veya kötü geçmesi sizin elinizde olan bir şey değil. Sivil hayatınızda şanslı biriyseniz askerliğinizde iyi geçer ama şansınız yoksa askerliğinizde köt geçer garip ama böyle bir şey var işte :) sesinizi çıkarmayın asi olmayın uzun dönemlerle muhattab olmayın gerektiğinden fazla samimi olmayın yeter. burada gün sayacaksınız hayatınızdan 158 günü sileceksiniz. hadi gelinde bizde gidelim dede yorgun. ayrıca ses kes şafak dinle atarsa 38 :D böyle mal mal şafak muhabbetlerinede şimdiden alışın torunlar. nizamiye önü dikenli teller :D

• quote:

Orijinalden alıntı: duggac

torunlar gelin gelin :) malatyaya düsecekler mesaj atsın yardımcı olurum. telefon direk içeri sokmayın yanınızda telefon götürün emanete bırakın telefonu. 2 hafta ortamı süzün komutanları tanıyın askerleri iyi tanıyın ondan sonra içeri sokarsınız telefonunuzu. telefon gerçekten çok iyi bir şey. zamanı çok iyi geçiriyor. usta birliğinde kendi adıma konusuyorum yapıcak hiç bir şey yok malatyada altay kışlasında kısa dönemlere komutanlar hiçbir iş vermyor akşama kadar boş boş dolaşıyoruz. yanınıza bol bol kitap götürün bu güne kadar 11 adet kitap bitirdim. bazı arkadaslar kpss ye çalışıyorlar komutanlar her konuda yardımcı oluyor kısa dönemlere. bir kötü tarafı var o da gece 2 saat nöbet tutuyoruz ondada telefon devreye giriyor ve zaman iyi geçiyor. Askerlik tamamen şans işi arkadaşlar iyi veya kötü geçmesi sizin elinizde olan bir şey değil. Sivil hayatınızda şanslı biriyseniz askerliğinizde iyi geçer ama şansınız yoksa askerliğinizde köt geçer garip ama böyle bir şey var işte :) sesinizi çıkarmayın asi olmayın uzun dönemlerle muhattab olmayın gerektiğinden fazla samimi olmayın yeter. burada gün sayacaksınız hayatınızdan 158 günü sileceksiniz. hadi gelinde bizde gidelim dede yorgun. ayrıca ses kes şafak dinle atarsa 38 :D böyle mal mal şafak muhabbetlerinede şimdiden alışın torunlar. nizamiye önü dikenli teller :D

Daha ne denilebilir ki? Tabi şafağın sonlarına gelince hafiften sıyırmalarda var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: duggac

torunlar gelin gelin :) malatyaya düsecekler mesaj atsın yardımcı olurum. telefon direk içeri sokmayın yanınızda telefon götürün emanete bırakın telefonu. 2 hafta ortamı süzün komutanları tanıyın askerleri iyi tanıyın ondan sonra içeri sokarsınız telefonunuzu. telefon gerçekten çok iyi bir şey. zamanı çok iyi geçiriyor. usta birliğinde kendi adıma konusuyorum yapıcak hiç bir şey yok malatyada altay kışlasında kısa dönemlere komutanlar hiçbir iş vermyor akşama kadar boş boş dolaşıyoruz. yanınıza bol bol kitap götürün bu güne kadar 11 adet kitap bitirdim. bazı arkadaslar kpss ye çalışıyorlar komutanlar her konuda yardımcı oluyor kısa dönemlere. bir kötü tarafı var o da gece 2 saat nöbet tutuyoruz ondada telefon devreye giriyor ve zaman iyi geçiyor. Askerlik tamamen şans işi arkadaşlar iyi veya kötü geçmesi sizin elinizde olan bir şey değil. Sivil hayatınızda şanslı biriyseniz askerliğinizde iyi geçer ama şansınız yoksa askerliğinizde köt geçer garip ama böyle bir şey var işte :) sesinizi çıkarmayın asi olmayın uzun dönemlerle muhattab olmayın gerektiğinden fazla samimi olmayın yeter. burada gün sayacaksınız hayatınızdan 158 günü sileceksiniz. hadi gelinde bizde gidelim dede yorgun. ayrıca ses kes şafak dinle atarsa 38 :D böyle mal mal şafak muhabbetlerinede şimdiden alışın torunlar. nizamiye önü dikenli teller :D

aferim torun güzel anlatmışsın askerliği :))) 337.ksd deden :)))

• Şu an askerde olan arkadaşlar: Bağlamamı götürsem sorun olur mu?
  • Hayirli olsun tam iki yil once ayni ayda gitmistim s gibi geciyor zaman. Hayirli teskereler simdiden. Mardine cikacaklar hemen paniklemesin. Sorulariniza cevap verebilirim.

337 KD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adı ve Soyadı İBRAHİM ÖZER
    Baba Adı AHMET
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı Jandarma
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    İlk Katılışını Yapacağı Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi İL J.K.LIĞI/DENİZLİ
    - DENİZLİ
    İlk Katılışını Yapacağı Tarih 12 Aralık 2012
    Temel Eğitimini Müteakip Katılış Yapacağı Esas Birliği / Görev Yeri İL J.K.LIĞI/DENİZLİ
    DENİZLİ

Hadi geçmiş ola bizleree :D
  • 349. akseki jandarma komando tabur komutanlığı antalya
    kısa dönem
    burası nereye gönderiyor acemilikten sonra
  • bitmedi gitti arkadaş :) torunlar gelio biz daha bitiremedik
  • BOLU İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDA GÖREV YAPAN VAR MIIIIII
  • dedeler kolay gelsin.

acemi 1'inci P. Eğt. Tug. K.lığı MANİSA

usata 28'inci Mknz. P. Tüm. K.lığı KIBRIS

varmı buralarda görev yapan dede yardımcı olabilirlermi
  • "Bakım" sınıfı ne iş yapar arkadaşlar?:)
  • Dedeler usta birliğim İç Güv. Eğt. ve Tatb. Mrk. Komd. Eğt. A. 1'inci Komd. Eğt. Tb. K.lığı
    ISPARTA burası hakkında bilgisi olan var mı ya da orada olan nasıl bir yerdir görevimiz ne olacak komando taburunda ? Acil bilgi paylaşımı lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conboo -- 11 Aralık 2012; 2:30:14 >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.