Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 gün yol izni olanların şafagı 48.atarsa 47 diyoruz ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • su cikis tarihi tm bir muamma......

• Elazıg E Tipi Kapalı Cezaevi'nden selamlar

Atarsa:47

Burada 2 adet kısa dönemiz cok rahatız mıntıkamız nobetımız vs yok genelde hastanede refakatcıyız

Torunlar gelın artık da gıdelım
  • Herkese selamlar.
    Gün itibariyle torunlarımız asker :) Bot bağlamaları da yakındır. Ondan sonra yollarını gözleriz artık.
    Yılbaşından önce yemin töreni olursa daha güzel olur.
    Hayırlısı bakalım, son virajlara giriyoruz.

• ATARSA 45, SON 1,5 AY BİTER Mİİİİİİİİİİİİİİİ :))
  • Çıkış tarihi hakikaten tam bir muamma keşke genel komutanlıktan herkesin çıkacağı günü bilgisayar ortamından bildirseler bi çıktı alıp dosyalasalar. mantık yokki hani girişte nizamiyeye bırakmştık ya şimdi hatırladım. adamla aynı şehirde askerlik yapıyoruz, terhiste 2mznde gideceği memleket yaklaşık 1100 km uzakta bana 2 gün veriyo ki doğru olanda bu zaten (801-1600km ye 2 gün) arkadaşn birliğindeki komutan ona 1 gün vermiş, yok çıkacağmz gün sayılmyomuş katıldgmz gün buhar olup uçmuş.. bıdı bıdı bıdı... bu ne la böyle.. askerlikte birşeyleri akla mantığa sığdırmak gerçekten imkansız o komutan böyle hesaplamışta mış mış, saçma işte yapacak bişey yok. neyseki 45 günümüz kaldı çıkarken nizamiyeye bıraktığımız mantığımızı alıp ta gidecez :) herkese hayırlı teskereler şimdiden.

• Mebs de acemilik yapanların yol paraları yatmış hesapları kontrol edin, muhtemel diğerleri de yatmıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: alikuşcu

Mebs de acemilik yapanların yol paraları yatmış hesapları kontrol edin, muhtemel diğerleri de yatmıştır.

Bütün kısa dönemlere yatacak mı bu para?
  • Beyler kısa dönem mi yapmak daha iyi yoksa yedek subaylık her türlü iyi midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jose55

ATARSA 45, SON 1,5 AY BİTER Mİİİİİİİİİİİİİİİ :))

Bitmezmi ya bıktım artık evimi özledim.uzun dönem yapsam kafayı yerdim heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

@emrecanonline Eyvallah kardeş.

Bir de şeyi merak ediyorum. Acemi birliği için ne kadar para götürelim yanımızda. Sigara içmeyen birine 150 TL yeter mi acaba? Bir de bozuk para sıkıntısı oluyormuş. Beşlik, onluk ve demir para getirin diyorlar yanınızda. bu doğru mu acaba?

150 - 200 arası götürmen yeterli bence acemilikte eğitimden dolayı pek vaktin olmucak para harcamaya hele 1 tane kantin varsa sıra bile gelmez :) bozuk götürmende fayda kantinciler para bozmakla uğraşmıyopo bilgine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismetserdaruzun

Selam Dedeler :)

Çok az kaldı gelip sizide göndercez :)

Banyo havlusu konusunda sorun olacak , havlu götürmeyi düşünmüyorum ama orada uzunca süre havlu vermezler diye de tedirginim bu konuda bildiklerinizi paylaşabilir misiniz ?

Teşekkürler...

ben kütahyda acemilik yaptım eğer oraya düşersen sivil kıyafet ve havlu götürme derim iç çamaşırı ve traş takımı iğne iğlik vb şeyleri götürmen yeterli geri kalan herşeyi askeriye veriyoo getirdiklerinide kullanmana izin vermiyolar zaten bilgine
  • burdur yeşilova ilçe jandarma komutanlığından selamlar Şafak 46 eğer kısa dönem olarak burdur il jandarmaya düşen olursa direk acemi birliğe buraya gelicek
  • Vayy bee... Atarsa 45 Manisa ufukta kara göründü 347 ler hadi hayırlısı, Kıbrıs dan selamlar...
  • ATARSA 45 BAŞKA YOKKKK....OLSA DA VAKTİM YOKKKK...
  • atarsa 45 nigde den selamlar

• geliboludan selamlar:) var mı çavuş olupta 5 saat nöbet tutan:) bitsede kurtulsam:)

$=45 MANİSA :)
  • Dedeler bizim de atarsa 178 başka da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamer_1989

geliboludan selamlar:) var mı çavuş olupta 5 saat nöbet tutan:) bitsede kurtulsam:)

$=45 MANİSA :)

5 saat mi ? biz gunde 2 saat nobet tutuyoruz jandarma olmak on numara

• Dedeler AÖF mezunu olup da Yedek Subay çıkan oldu mu sizin döneminizde. Yakınınız, arkadaşınız ya da forumdan biri.
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.