Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (620. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen ya 349 konusuna ne oldu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: VTS*

Bizim 349 kd konusu nereye uçtu yahu?

çöp kutusu yazıyor benim son mesajlarımda, ne amaçla yapıldı anlamadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatagnus

Güncel listede 95 kişi gözüküyor sanırım güncellenmemiş. 347 ler kaç kişiye ulaştı arkadaşlar merak ettim

200 kişiyi geçmişti diye hatırlıyorum. Bu yıl ağustos celbi, bazı okulların diploma;geçici mezuniyet belgesi vermemelerine ve açıköğretim diplomaları başvuru son gününden sadece birkaç gün önce verilmesine rağmen epey yoğundu. Tabi aralık dönemi ile kıyaslanmaz ama epey kalabalıktık.
    349 konusunu bölüm moderatörlerine özel mesajla sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardahan İl jandarma Alayı'ndan selamlar / 347 ksd şafak 54 :)

• quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

Ardahan İl jandarma Alayı'ndan selamlar / 347 ksd şafak 54 :)

selam dede :)

hayırlı teskereler nasıl oralar biraz bilgi verebilir misin ?
  • Bi ben düşemedim hala 60ı heralde. Yok mu benim gibi dağıtım kullanan kimse? Biraz moral olurdu. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Bi ben düşemedim hala 60ı heralde. Yok mu benim gibi dağıtım kullanan kimse? Biraz moral olurdu. :)

Hocam dağıtım mecburi midir değilse neden kullandınız bende evliyim 1 çocuk var kullanmak istemiyorum da ondan sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eleskirt

merhaba hayırlısıyla bende bu ağustos asker olucam, anadolu üniversitesi 4 yıllık örgün öğrencisiyim. son sınıfım
    final sınavlarımızın bitip sisteme girilmesi için son tarih 18 haziran olarak gözüküyor şuan,
    anadolu üniversitesi ile ilgili internette hep açıköğretim üzerine bilgi buldum, örgün öğrencilere geçici mezuniyet belgesi veriliyor mudur?

çok az kredim kaldığı için devam sıkıntımda yok bu yüzden eskişehirde bulunmuyorum. telefon imkanımda yok o yüzden telefonla da okulla iletişim kuramadım. rektörlüğe konu hakkında mail attım fakat dönüt olmadı. sizin konu hakkında bilginiz varmı.
    Saygılar,

Geçici mezuniyet belgesi verilmiyor. Diplomanın çıkmasını beklemen lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: KEMAL04

quote:

Orijinalden alıntı: emrecanonline

Bi ben düşemedim hala 60ı heralde. Yok mu benim gibi dağıtım kullanan kimse? Biraz moral olurdu. :)

Hocam dağıtım mecburi midir değilse neden kullandınız bende evliyim 1 çocuk var kullanmak istemiyorum da ondan sordum

Zorunlu değil tabi ki. Acemi birliğine gitmeden önce hiç düşünmüyordum izni ama beklediğimden zor geçti. Usta birliğimde durumun nasıl olacağını bilmediğim için dinlenme amaçlı aldım izni. Şansıma böyle olacağını bilseydim hiç almazdım. Şimdi arkadaşlarımla 7-8 gün fark var aramızda. Varın siz yapın hesabını.

• quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Ben anlamaya çalışayım:

1- İplerin iki ucunu botunuzun en başındaki (burun kısmına en yakın olan ) deliklerin DIŞ tarafından sokun. Şimdi ipin iki ucu da botun iç tarafında olmalı.

2- Sağdaki ipin ucunu botun sol tarafındaki en üst deliğe geçirin. (İçeriden dışarıya doğru geçireceksiniz. Zaten diğer türlü olmaz :D) Bu ipi bir daha ellemiyoruz.

3- Solda kalan ipi, sağdaki deliklere İÇ KISIMDAN. soldaki deliklere ise DIŞ KISIMDAN sokarak en üst deliğe kadar geçirin.

4- Botunuz bağlanacak kıvama geldi. Bağlayıp fazlalık ipleri botun içine sokun ve artık ameleliğe hazırsınız :D

Yazı karışık görünebilir ama evdeki botunuzla deneyin olayı çözersiniz.

Hocam bu şekil askeriyede geçerli olan, onların istediği şekil midir yoksa bunu siz mi buldunuz

• ATARSA 52 Tertipler...Serinleyelim biraz...
  • Botları ben sivilde giydiğim botlar gibi bağladım kimsede niye öyle bağladın diye sormadı. Torunlar rahat olun hiç strese gerek yok gelince herşeyi göreceksiniz zaten :) uzun dönem yapan amelelerden uzak durun kendi tertiplerinizle takılın yeter. öyle veya böyle geçiyor işte zaman benim yaptığım yerde sıkıntı çekmiyorum çok şükür sadece 2 saat gece nöbeti koyuyor :D bu hafta denetlemelerde bitti 200 metrede 3 te 2 yaptım görevim bitti :D çift çarşıyıda aldık yeter :P atarsa 53 geriye bakınca çok çabuk geçti diyoruz ileriye bakınca 53 gün geçmez diyoruz değişik bir yer burası mk :D
  • Torunlar size biraç birşey söyleyeyim. mutlaka her daim aklınızda bulunsun bu söyleyeceğim şey iyi dinleyin torunlar askerlikteki en önemli şey Arazi olmaktır. bu lafımı sakın unutmayın ne yapıp ne edip ortadan kaybolun gerisi gelir zaten :) sakın hiçbir şeye atlamayın biliyorum ediyorum diye sonra komutanlar isminizi bir öğrendimi özellikle uzman çavuşlar ve astsubaylar ayvayı yediniz demektir kurtulamazsınız daha. üstteğmen ve üstü rütbelilerinkinin işlerini yapın yapın ki çift çarşı alın ona göre ortamı iyi gözleyin. belirli dostlarınız olması yeterlidir. örneğin ben bilgisayar mühendisiyim uzmanın teki geldi power point biliyomusun dedi ben de hiç anlamam dedim arkadan birisi atladı ben biliyorum diye :D 2 hafta boyunca gece 12 ye kadar ofiste sunum hazırladı kamil birde geceden sonra nöbete gitti bu örnek yeterlidir sanırım :D uzmanlardan ve astsubaylardan uzak durun. bölük astsubayı ve bölük komutanı sizi sevdimi yeter diğerlerinden uzaklasın görünce kaçın. Askere gelince üniversite okumanın faydasını çok göreceksiniz 158 gün bile çok geliyor zaman geçmiyor.

• Arazi olma olayını görevden kaçmak olarak algılamamanızı tavsiye ederim. Bunu yapacak, bu yaptığıyla da övünecek kişilerle karşılaşılacaktır elbet. Sonuçta herkes yetiştirilme şeklini, aldığı eğitimi yansıtıyor. Bunun sonucu olarak da pek hoşlanmadığım bu kalıp kullanılıyor; 'kimi anılarıyla,kimi de analarıyla'.
    Uzun dönem/kısa dönem ayrımına kendinizi şartlamadan önce herkesin insan olduğunu ve yine herkesin aynı amaçla orada bulunduğunu unutmamak gerekir diye düşünüyorum. Önce tanıyıp sonra karar vermek ve bunu önyargısız yapmak önemli bana göre.
    Kişisel fikirlerdir, kimseyi bağlamaz.
    Kaldı 2 ay. Bitse de gitsek :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

quote:

Orijinalden alıntı: okhay

Ben anlamaya çalışayım:

1- İplerin iki ucunu botunuzun en başındaki (burun kısmına en yakın olan ) deliklerin DIŞ tarafından sokun. Şimdi ipin iki ucu da botun iç tarafında olmalı.

2- Sağdaki ipin ucunu botun sol tarafındaki en üst deliğe geçirin. (İçeriden dışarıya doğru geçireceksiniz. Zaten diğer türlü olmaz :D) Bu ipi bir daha ellemiyoruz.

3- Solda kalan ipi, sağdaki deliklere İÇ KISIMDAN. soldaki deliklere ise DIŞ KISIMDAN sokarak en üst deliğe kadar geçirin.

4- Botunuz bağlanacak kıvama geldi. Bağlayıp fazlalık ipleri botun içine sokun ve artık ameleliğe hazırsınız :D

Yazı karışık görünebilir ama evdeki botunuzla deneyin olayı çözersiniz.

Hocam bu şekil askeriyede geçerli olan, onların istediği şekil midir yoksa bunu siz mi buldunuz

Geçerli bağlama şekli bu hocam. En azından bize öğretilen bu :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tekirdağ/Çerkezköy'e düşen has torunum var mı acaba?
  • hep soru sordum.bir bilgi veriyim şimdide.bedelli için yatırmış olduğum ilk taksidi maddi durumdan dolayı dilekçe verip geri istemiştim.ilk taksidi hesabıma yatırmışlar.Artık tamamen bedelli kapsamı dışında bir kısa dönem adayıyım.
  • Dedeler hayırlı geceler. İnşallah askerliğiniz iyi geçiyordur. Artık malum bizimde gelmemize 17 gün kaldı. Merak ettiğim bir konu vardı , askerdeyken AÖF, YGS , ALES sınavlarına girebilirmiyiz ? bilgisi olan varmı ? Matematik, tarih gibi kitaplara çalışmamıza izin verirlermi.. acemi birliğinde ders çalışma imkanı olurmu. Yoksa usta birliğinimi bekleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 25 Kasım 2012; 2:34:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Dedeler hayırlı geceler. İnşallah askerliğiniz iyi geçiyordur. Artık malum bizimde gelmemize 17 gün kaldı. Merak ettiğim bir konu vardı , askerdeyken AÖF, YGS , ALES sınavlarına girebilirmiyiz ? bilgisi olan varmı ? Matematik, tarih gibi kitaplara çalışmamıza izin verirlermi.. acemi birliğinde ders çalışma imkanı olurmu. Yoksa usta birliğinimi bekleyeyim.

Sınavlara giriş için sorumlunuz olan komutana bilgi verip izin kağıdı almak gerekiyor. Hafta sonu olsa da, çarşı izni de olsa normal saatten erken çıkmak gerekebileceği için bu gerekli.
    Kitapları girişte nizamiyeye bırakıp, onaylanmasının ardından geri alabilirsiniz.
    Çalışma ortamıysa tamamen gidilen birliğe ve birlikte alınan göreve göre değişiklik gösterir. Acemi birliğinde yorgunluktan çalışabilir misiniz bilmem, usta birliği acemiye göre biraz daha rahat olur.

• 
Sayfa: önceki 618619620621622
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.