Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.744
Cevap
96
Favori
725.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meryt

dedeler manisada acemilik bitti kıbrıs komando alayına gelecem bana yardım edebılecek bırı var mı?

Biraz dişini sıkman gerekecek. Şubat ayında kara kuvvetleri denetlemeleri başlayacağı söyleniyor ve burada epey önem veriyorlar denetlemelere. Ben kolordudayım, burda bile epey zorluyorlar eğitim ve spor konularında ki komando birliği nasıl bilemiyorum.
    Catering şirketleriyle anlaşması yok askeriyenin, yemekler dışardan gelmiyor.
    Havalar geceleri soğuk olabiliyor, içlik, boyunluk, eldiven getirmen nöbetlerde vs faydalı olur.
    Başka soruların olursa sorabilirsin, fırsat buldukça ve bildiğim kadarıyla cevaplarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu askerlerin uçakla gönderilmesiyle ilgili tam bir bilgisi olan var mı sonuçta 18inde çıkıyoruz ona göre kendimizi ayarlayalım dimi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: caq0

arkadaşlar bu askerlerin uçakla gönderilmesiyle ilgili tam bir bilgisi olan var mı sonuçta 18inde çıkıyoruz ona göre kendimizi ayarlayalım dimi?

+1 Bu konuda bende bilgi sahibi olmak istiyorum.

• Kaldı 16
  • Şafak iyice aydınlandı sanki :)
  • quote:

arkadaşlar bu askerlerin uçakla gönderilmesiyle ilgili tam bir bilgisi olan var mı sonuçta 18inde çıkıyoruz ona göre kendimizi ayarlayalım dimi?

Terhis olacak askerleri hele ki bizi ilgilendiren bir durum değil. Kabul toplama merkezlerine gidecek veya oradan birliğine gönderilecek askerler için uygulanması düşünülen birşey. Batı da askerlik yapanları etkilemiyor

• şafak sıkıştırıyor beyler bitsin artık.....
  • Bitiyor galiba artık, atarsa Bursa, başka da yok
  • Simdiden hayrli teskereler ben sizden bi onceki yani 345 kisa donemim son 2 hafta hc gecmiyor deglmi inanin son 2 gun bitmeyeck iyi tarafi ozgurlygun kiymetni biliyorsun ne para ne kiz tek istedgn ozgur olmak

• quote:

Ardahan il jand. dan selamlar, 17 ocak terhis tarihim, yaklaşık 15 gün önce tam terhis tarihmz belirlendi ve herkes uçak biletlerini aldı, dün alaya yazı geldi, herkesin uçak biletlerini iptal etmesi söylendi, biletleri devlet ayarlayacak ikamet adresine en yakın havaalanına kadar uçakla sevk edilcez herkese hayırlı olsun.

• Atarsa Diyarbekir :) Torunlar da geldi ama hala bitmeyecekmiş gibi :/ Şafak mı sıkıştırıyor nedir anlamadım :P

Hayırlı teskereler tertipler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casagrande

quote:

Ardahan il jand. dan selamlar, 17 ocak terhis tarihim, yaklaşık 15 gün önce tam terhis tarihmz belirlendi ve herkes uçak biletlerini aldı, dün alaya yazı geldi, herkesin uçak biletlerini iptal etmesi söylendi, biletleri devlet ayarlayacak ikamet adresine en yakın havaalanına kadar uçakla sevk edilcez herkese hayırlı olsun.

ardahan il merkezdemisin, hizmet muhafızda mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: safkantürk

quote:

quote:

ardahan il merkezdemisin, hizmet muhafızda mı

Evet hzmt mhf. daym sen buralardamısn

• 2 yıl önce ilmerkezdeydim hüseyin yüzbaşı hala ordamı
  • quote:

2 yıl önce ilmerkezdeydim hüseyin yüzbaşı hala ordamı

ilmerkezde hüseyin yzb. yok şmd başkası var

• quote:

quote:

2 yıl önce ilmerkezdeydim hüseyin yüzbaşı hala ordamı

ilmerkezde hüseyin yzb. yok şmd başkası var

az çekmemiştik ondan..hayırlı tezkereler dostum( hemşirelere dikkat edin askerlere hasta oluyolar )
  • oho sen 4 nolu kulede çok nöbet tutmuşsn acil 112 nin orda, karargah lojmanda tutuyo öğretmen lisesinin dibinde anladn sen :D

• quote:

quote:

Eğer bilet promosyonlu ise ne yapacak benim zavallı askerim.Yol parası da vermeyecekler, olan yine askere olacak.

• quote:

oho sen 4 nolu kulede çok nöbet tutmuşsn acil 112 nin orda, karargah lojmanda tutuyo öğretmen lisesinin dibinde anladn sen :D

bizde üniversitede bi olay çıksın diye dua ederdik
  • ulan sivas düş yakamdan hava değişimi bitiyor 5 gün daha mokoko . :(
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.