Bildirim
₺35.000 bütçeyle alınabilecek en iyi ikinci el DİZEL araçlar!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Opel corsa ford fiesta ,fiat olmasin demissiniz ama bence punto evo -
quote:
Orijinalden alıntı: alperdgal
Opel corsa ford fiesta ,fiat olmasin demissiniz ama bence punto evo
Teşekkürler. Ford aklımda pek yoktu araştırayım biraz. -
Aveo -
quote:
Orijinalden alıntı: APPY038
Aveo
Chevrolet düşünmüyorum başka bir öneriniz var mı? -
Fiat bravo iyi bir tercih olabilir aslında. Bir kaç sefer 1.4tjet kullanma şansım oldu. Gerçekten fiyatının üstünde bir araç. -
Ayni butceye sahibiz takipte olayim ne kadar yol yapiyorsunuz dizelde ne gibi suprizler cikabilir -
308, Focus, Fiesta, Astra -
quote:
Orijinalden alıntı: RevivaL
308, Focus, Fiesta, Astra
Teşekkürler bu arabaları düşünüyorum ben de. Belki bir de c3 ve biraz bütçeyi aşarsam c4. Ama çok kararsızım. -
quote:
Orijinalden alıntı: teeKin
Ayni butceye sahibiz takipte olayim ne kadar yol yapiyorsunuz dizelde ne gibi suprizler cikabilir
14-15 bin km. Sürprizler derken? -
quote:
Orijinalden alıntı: donanıMüdavim
quote:
Teşekkürler bu arabaları düşünüyorum ben de. Belki bir de c3 ve biraz bütçeyi aşarsam c4. Ama çok kararsızım.
C4'ü de yazacaktım unutmuşum. 308 ile hemen hemen aynı. 1.6 HDI 110 Ps'lik araç bulabilirseniz sizin için iyi olur. 1 depo ile 1200 km yolu rahat gidebilirsiniz.
Diğer bir durum ise C segmentinde önerilecek araçlardan en temizi yine bu iki araç olacaktır. Diğer araçlar için dizel olarak bu fiyat bandında temizini bulamayabilirsiniz. Eğer segment düşürürseniz de temiz dizel araçlar bulabilirsiniz.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: donanıMüdavim
quote:
Teşekkürler bu arabaları düşünüyorum ben de. Belki bir de c3 ve biraz bütçeyi aşarsam c4. Ama çok kararsızım.
C4'ü de yazacaktım unutmuşum. 308 ile hemen hemen aynı. 1.6 HDI 110 Ps'lik araç bulabilirseniz sizin için iyi olur. 1 depo ile 1200 km yolu rahat gidebilirsiniz.
Diğer bir durum ise C segmentinde önerilecek araçlardan en temizi yine bu iki araç olacaktır. Diğer araçlar için dizel olarak bu fiyat bandında temizini bulamayabilirsiniz. Eğer segment düşürürseniz de temiz dizel araçlar bulabilirsiniz.
C4 ve 308 öne çıkıyor gibi bende de... ama aklımı opel karıştırıyor ve biraz da fiesta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanıMüdavim -- 30 Ekim 2015; 1:00:24 >
-
Aveo al hem az yakar hem ful hemde yüksek model. -
Renault olur deseniz bizim arabayı önerecektim, pazar günü ilana koyacağız. Size Focus ve Cruze öneririm. -
C4, 308, Focus, corolla, Auris. -
Genelde 5 ila 10 bin arasi kullaniyorum dizel olursa artabilir tabiki supriz derken turbosu agir bakimlari neler cikar masraf olarak agir midir dysunmeden edemiyor insan -
Extreme donanım fluence -
Fiat linea is the world's most beautiful car -
C segment al da focus olur astra olur 2. Eli de iyi bunları -
Aynı kriterler ile yola çıkıp en son Bravo ve 308 arasında kaldım. 308 de daha yeni ve düşük km araçlar olduğundan 308 tercih ettim. Gayet memnunum. Sırf ikinci el biraz tutuluyor diye 50-100 bin km daha yüksek 3-4 yaş eski astra ve focus almayı mantıklı görmedim.quote:
Orijinalden alıntı: bianconera
C segment al da focus olur astra olur 2. Eli de iyi bunları
Benzer içerikler
- renault clio 1.4 alize 2006 yorumları
- mazda 3 kronik sorunlar
- 2005 opel astra 1.6 enjoy otomatik vites yorumları
- ds5 neden tutulmuyor.
- 1.6 puretech motor sorunları
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X